{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

De meest functionele accessoires voor in de tuin

  • Door Roos
  • Wednesday 18 / 08 / 2021 0
De meest functionele accessoires voor in de tuin

Hoe breng jij ’s avonds jouw tijd het liefste door? Doe je dit het liefste languit liggend op de bank? Ben je het liefste ’s avonds nog actief bezig? Of geniet jij ’s avonds graag van de prachtige natuur en het lekkere weer? Als jouw voorkeur naar de laatstgenoemde optie gaat, is het interessant om jouw tuin opnieuw in te richten.
Waarom? Omdat je in een nieuw ingerichte tuin nóg meer kunt genieten. Je geniet hierbij niet alleen van jouw tuin zelf, maar ook van het lekkere weer. Als je na een lange dag werken in jouw tuin komt, is het één en al genieten. Je komt tot rust, je geniet van jouw tuin en je geniet daarmee van het mooie leven. Op dat moment kan alles jou wel gestolen worden; je bent op dat moment waarschijnlijk erg gelukkig.
Wil jij ook van dit geluk gaan genieten? Dan is het dus wellicht interessant om voor een nieuwe inrichting van jouw tuin te kiezen. Het leuke (en tegelijkertijd lastige) is dat je hier heel veel kanten mee op kunt. Je kunt voor een tuin met een moderne inrichting kiezen, terwijl je ook voor een tuin met een landelijke inrichting kunt kiezen. Op basis van jouw keuze kun je vervolgens na gaan denken over de indeling van de tuin.
Daar blijft het echter niet bij. Nee, je hebt ook nog met de meubelen en accessoires in jouw tuin te maken. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een comfortabele loungeset? Of geef je toch echt de voorkeur aan een praktische tuinset? De keuze is volledig aan jou. Je hebt niet alleen op het gebied van meubelen veel keuze, maar óók op het gebied van accessoires.
Sterker nog: je kunt hedendaags uit echt heel veel tuinaccessoires kiezen. In dit artikel laten wij je graag kennis maken met de meest functionele accessoires voor in de tuin. Dit zijn accessoires die eigenlijk in geen enkele tuin mogen ontbreken. Tegelijkertijd zijn dit ook accessoires waar je met echt veel plezier gebruik van gaat maken. Neem dit artikel op je gemakje door en geef daarmee de finishing touch aan jouw tuin.
Wil jij graag direct de gewenste accessoires of tuinmeubelen kopen? Dan doe je er verstandig aan om ons aanbod direct te checken. In ons aanbod vind je namelijk honderden tuinmeubelen en accessoires. Deze zijn van de beste kwaliteit, zijn scherp geprijsd en brengen een lange levensduur met zich mee. Voldoende reden dus om eens in onze webshop rond te struinen.

Wat zijn de voordelen van accessoires in de tuin?

Is het nou per sé noodzakelijk om voor tuinaccessoires te kiezen? Nee, het is niet zozeer noodzakelijk. Het is echter wel zo dat je met accessoires de puntjes op de i kunt zetten. Dankzij de juiste accessoires kun je jouw tuin echt volledig naar wens gaan maken. Zowel op het gebied van functie als op het gebied van uitstraling.
Want ja, ook de uitstraling is van veel accessoires een groot voordeel. Dankzij de gave uitstraling weet je jouw tuin op een leuke manier aan te kleden. Daarbij kun je ook prachtige combinaties maken, bijvoorbeeld met de meubelen of de begroeiing in jouw tuin.
Ook is het een voordeel dat veel accessoires veelzijdig te gebruiken zijn. Als je bijvoorbeeld voor een bijzettafeltje in de tuin kiest, kun je hier vele kanten mee op. Dit bijzettafeltje kan als decoratiestuk dienen, maar je kunt het bijzettafeltje ook echt daadwerkelijk gaan gebruiken. Bijvoorbeeld om jouw koude glas drinken op te zetten, terwijl jij heerlijk op jouw loungeset ligt.
Tevens is het een groot voordeel dat je uit heel veel soorten accessoires kunt kiezen. Ongeacht voor welk accessoire stuk je geniet, geniet je van de hierboven genoemde voordelen. Daarbovenop komt nog eens dat elk accessoir stuk ook nog unieke en specifieke voordelen met zich mee brengt. Daarover lees je ook meer in dit artikel!
Kan een tuin zonder accessoires? Nee, in onze ogen is dat eigenlijk onmogelijk. Wat ons betreft is een tuin zónder accessoires eigenlijk geen echte tuin. Nee, kies daarom zo snel mogelijk voor accessoires en maak jouw tuin geheel naar wens. Binnen de kortste keren en met een relatief klein budget. Voor de leukste tuinaccessoires hoef je namelijk niet altijd de hoofdprijs te betalen.

Voor welke accessoires kun je het beste kiezen?

Spreken de voordelen van accessoires jou wel aan? En heb je daarom interesse om één of meerdere accessoires aan te schaffen? Dan weet je op voorhand in ieder geval al dat je hiervoor bij AVH Outdoor aan het juiste adres bent. Bij ons vind je namelijk een compleet en divers aanbod van de leukste tuinaccessoires.
Maar, voor welke accessoires kun je nou het beste kiezen? Om antwoord op die vraag te kunnen geven, is het advies om jouw wensen op een rijtje te zetten. Waar wil je de accessoires bijvoorbeeld voor gebruiken? Naar welk soort accessoire ben je überhaupt op zoek? En wat moet de functie van het accessoire stuk zijn? Probeer hier goed over na te denken en ga vervolgens in ons aanbod op zoek naar de beste accessoires.
Daar helpen wij je uiteraard graag een handje bij. Dat doen we door in dit artikel te bespreken wat nou de meest functionele accessoires zijn. Door voor de functionele accessoires te kiezen, geniet je extreem van de vele voordelen van accessoires. Ben je benieuwd geworden? Lees hieronder onze tips en laat je verrassen!

Accessoire 1: een bijzettafeltje

Ja, het bijzettafeltje hebben we eerder in dit artikel al genoemd. Dat was uiteraard geen toeval; wij zijn namelijk groot fan van de bijzettafeltjes. Dit is enerzijds te danken aan het functionele aspect, maar anderzijds ook aan het uiterlijke aspect.
Wat je met een bijzettafeltje in de tuin kunt doen? Nou, heel veel. Je kunt het bijzettafeltje ten eerste op veel plekken in een tuin kwijt. Je kunt een bijzettafeltje bij jouw loungeset neerzetten, je kunt ‘m onder jouw overkapping zetten en je kunt ‘m in de buurt van de eettafel zetten. Daarbij is het ook nog mogelijk om de bijzettafel te verplaatsen; de meeste bijzettafeltjes wegen namelijk niet al te veel.
Tevens is het ideaal dat je een bijzettafel voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de tafel te gebruiken als een salontafel. Dit betekent dat je bijvoorbeeld jouw glas drinken op de bijzettafel kunt zetten.
Je kunt er echter ook voor kiezen om een decoratiestuk óp het bijzettafeltje te zetten. Denk hierbij aan een leuke plantenbak met daarin leuke bloemetjes. Op die manier heeft de bijzettafel een functie, maar weet je de uitstraling ook geheel naar wens te maken.
Sowieso is de uitstraling van een bijzettafel een groot voordeel. Met een bijzettafel weet je jouw tuin gewoonweg op een leuke manier aan te kleden. Je geniet van een prachtige vorm, van een toffe uitstraling én ook nog van een fraaie kleurstelling. Het leuke hierbij is dat je ook nog uit veel soorten bijzettafeltjes kunt kiezen.
Heb je nu direct interesse om een bijzettafel aan te schaffen? Dan is het advies om ons aanbod eens te bekijken. Wij zijn persoonlijk groot fan van bijzettafeltjes en hebben daarom voor de nodige bijzettafeltjes in ons aanbod gezorgd. Als je ons aanbod checkt, zie je daarom direct de nodige bijzettafels naar voren komen. Maak een goede vergelijking voor jezelf en hak de knoop door. Van de aanschaf van een fraaie bijzettafel ga je absoluut géén spijt krijgen.

Accessoire 2: plantenbakken

Huh, is een plantenbak nou echt een functionele accessoire? Ja, in onze ogen is dat zeker het geval. Met een plantenbak geniet je in jouw tuin namelijk van de nodige voordelen. Zo is het een groot voordeel dat je hiermee in jouw tuin van het nodige groen geniet. Veel te veel huishoudens kiezen voor een tuin vol met tegels. Wil jij dat ook doen? Kies dan alsnog voor plantenbakken, aangezien je daarmee alsnog enig groen in de tuin kunt creëren.
Daarnaast lever je met plantenbakken ook nog een bijdrage aan het ecologische systeem. Dankzij de plantenbakken geef je bijvoorbeeld insecten een plek om zich te huisvesten. Deze beestjes zijn vrij klein, maar hebben wel een grote invloed op het gehele ecologische systeem. Mochten de insecten uit dit systeem wegvallen, hebben we oprecht met z’n allen een probleem. We moeten er daarom – met z’n allen – alles aan om de insecten een veilige en aangename thuishaven te bieden. Dát krijg je voor elkaar door voor plantenbakken te kiezen.
Bijkomend voordeel: plantenbakken staan in alle soorten tuinen prachtig. Heb je voor bijvoorbeeld een tuin met een moderne inrichting gekozen? Dan kun je uit allerlei plantenbakken met een strakke vormgeving kiezen. Je kunt ook kiezen voor plantenbakken met een landelijke uitstraling; dat is ideaal voor in een tuin met een landelijke inrichting.
Eigenlijk kun je alle kanten op met de plantenbakken. Je bepaalt niet alleen zelf voor welke plantenbakken je kiest, maar je bepaalt ook hoe je de plantenbakken op gaat vullen. Ga je dit met hele vrolijke plantjes doen? Of kies je voor een fraaie en strakke plant? De keuze is volledig aan jou. Wij kunnen je alleen maar aanraden om voor minstens één plantenbak in de tuin te kiezen.
Wil jij graag direct een fraaie plantenbak aanschaffen? Dan ben je daarvoor ook bij ons aan het juiste adres. Je vindt bij ons de beste tuinmeubelen, maar dus ook allerlei soorten accessoires. Check daarom direct ons aanbod of kom langs in onze showroom in Numansdorp. Ook op het gebied van plantenbakken heb je gelukkig meer dan voldoende keuze.

Accessoire 3: terrasverwarming

Wil jij het liefste het gehele jaar door tijd in de tuin doorbrengen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Het is namelijk een feit dat het klimaat in ons land daar niet ideaal voor is. Met name in de winterperiode is het koud, terwijl het in het voor- en najaar ook behoorlijk fris kan zijn.
Wil je tijdens die periode alsnog tijd in jouw tuin doorbrengen? Dat maak je mogelijk voor jezelf met een terrasverwarmer. Een dergelijke verwarmer plaats je bij het terras in jouw tuin, waarna je van meerdere voordelen geniet. Eén van de belangrijkste voordelen is toch wel dat je van een aangename warmte geniet. Je weet het met een terrasverwarmer gewoonweg een paar graden warmer te maken in jouw tuin.
Daarmee weet je het ook een stuk gezelliger te maken. Hoe dat komt? Nou, dat principe is eigenlijk te vergelijken met het principe van een vuurkorf. Als je rondom een vuurkorf gaat zitten, is dit zowel gezellig als lekker warm. Dat is ook precies het geval bij een terrasverwarmer. Je geniet van de aangename warmte, terwijl je ook van de aangename gezelligheid geniet. Eigenlijk is het een feestje om in de tuin bij de terrasverwarmer te mogen zitten.
Een ander voordeel is terug te vinden in het gebruik van jouw tuinmeubelen. Als je eenmaal een terrasverwarmer in jouw tuin hebt staan, kun je véél meer tijd in jouw tuin doorbrengen. Je geniet hierbij van het mooie leven én van de meubelen in jouw tuin. Eigenlijk weet je hiermee de situatie te creëren die wij in de inleiding van dit artikel omschreven hebben.

Accessoire 4: een parasol

Vind jij het heerlijk om urenlang in jouw tuin te relaxen? Dan is het belangrijk om met jouw gezondheid rekening te houden. Als je urenlang onbeschermd met de felle zonnestralen in aanraking komt, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Jouw huid gaat verbranden; iets wat niet goed voor jouw huid én gezondheid is.
Mede daarom is de aanschaf van een parasol cruciaal. Met een parasol weet je de felle zonnestralen tegen te houden, waardoor je veilig in jouw tuin kunt relaxen. Daarbij geniet je ook nog eens van een iets aangenamere situatie; het is immers niet altijd even lekker om volledig weg te bakken in de zon.
Bijkomend voordeel: de hedendaagse parasols hebben een prachtige uitstraling. Door voor één van de fraaie parasols te kiezen, weet je jouw tuin dus ook een fraaie uitstraling mee te geven. Voldoende reden om direct een nieuwe parasol aan te schaffen, niet waar?
Maar, voor welke parasol kun je nou het beste kiezen? Als je in ons aanbod een kijkje neemt, zie je direct verschillende soorten parasols naar voren komen. Het gaat hierbij om de stokparasol, de zweefparasol en de horecaparasol. Voor welke parasol je het beste kunt kiezen, bespreken we graag hieronder.
Heb je een relatief kleine tuin? En heb je daarom niks aan een grote parasol? Dan kun je wellicht het beste naar een stokparasol kijken. Een stokparasol is een simpele doch doeltreffende parasol; dit is namelijk de parasol zoals we deze al tientallen jaren kennen. In het midden van het parasoldoek zit een stok, welke je in een parasolvoet kunt stoppen. Nadat je dat gedaan hebt, geniet je van aangename schaduw. Belangrijk voordeel hierbij is dat de stokparasols ook in kleine afmetingen uitgevoerd worden. Ideaal dus als je een kleinere tuin of bijvoorbeeld een balkon hebt. Spreekt het principe van een stokparasol jou wel aan? Check dan direct ons aanbod. In ons aanbod vind je ruim 40 verschillende stokparasols.
Heb je een grotere tuin? En moet je ook een relatief groot terras in de schaduw kunnen brengen? Dan is een zweefparasol mogelijk de beste keuze voor je. Bij een zweefparasol bevindt de stok zich als het ware aan de zijkant. Het parasoldoek lijkt hierdoor te zweven; daar komt de benaming dan ook vandaan. Belangrijk voordeel hierbij is dat je het doek volledig naar wens kunt verstellen. Zo kun je het doek in hoogte verstellen, maar ook bijvoorbeeld kantelen of draaien. Door deze verstelmogelijkheden maak je het altijd zo aangenaam mogelijk in jouw tuin.
Spreekt een zweefparasol jou – om welke reden dan ook – niet volledig aan? Dan kun je ook eens naar een horecaparasol kijken. Zoals de benaming al doet vermoeden, kom je dergelijke parasols bij bijvoorbeeld horecagelegenheden tegen. Deze gelegenheden hebben behoefte aan grote en robuuste parasols. Nou, dat is precies wat de horecaparasols uit ons aanbod zijn. Met dank aan een horecaparasol kun je zelfs de grootste terrassen in de schaduw brengen.
Naar welke parasol gaat op dit moment jouw voorkeur uit? Om de juiste keuze te kunnen maken, is het advies om jouw wensen op een rijtje te zetten. Waar wil je de parasol precies neerzetten? In welke kleur moet de parasol uitgevoerd zijn? En aan welke eigenschappen moet de parasol sowieso voldoen? Denk goed over dergelijke vragen na en maak het uitzoeken van de beste parasol een stuk makkelijker voor je.
Overigens ben je bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen van een parasol. Wij bieden echt honderden verschillende parasols aan; je kunt bij ons daarom altijd wel de ideale variant voor in jouw tuin vinden. Je geniet daarbij ook nog eens van een uitmuntende kwaliteit en van een scherpe prijsstelling. Check direct ons aanbod en kies de gewenste parasol uit!

Accessoire 5: beschermhoezen

In ons land hebben we in de afgelopen jaren met lekker weer te maken gehad. De winters waren vrij zacht, terwijl de zomers echt ongekend warm maken. De ene na de andere hittegolf heeft ons land aangedaan in de afgelopen zomers. Helaas hebben we ook wel eens met iets minder weer te maken. Zo kan het in de herfst, in de winter en in het voorjaar echt slecht weer zijn. Harde wind, regen en kou zijn daar enkele voorbeelden van.
Dergelijke weersomstandigheden zijn van grote invloed op jouw tuinmeubelen. Om jouw tuinmeubelen tegen deze omstandigheden te beschermen, adviseren wij je om een beschermhoes aan te schaffen. Een beschermhoes is een stevige hoes die je om een specifiek meubelstuk heen kunt spannen. Deze hoes voorkomt vervolgens dat de weersomstandigheden invloed uit kunnen oefenen op de tuinmeubelen.
Het voordeel hiervan? Je geniet van een langere levensduur van de tuinmeubelen. Tevens geniet je van tuinmeubelen die altijd schoon zijn. Als je in het voorjaar weer van jouw tuinmeubelen gebruik wilt maken, hoef je alleen maar de beschermhoes van de tuinmeubelen af te halen.
Bijkomend voordeel: je kunt uit echt veel soorten beschermhoezen kiezen. Zo bestaan er speciale beschermhoezen voor een barbecue, voor een loungeset, voor een parasol, voor een tafel en voor een tuinset. Kun je alsnog niet de gewenste hoes vinden? Dan kun je in onze webshop ook nog terecht bij de categorie ‘Overige hoezen’. Ook onder die categorie vind je heel veel beschermhoezen voor de meubelen in jouw tuin.
Eigenlijk zijn beschermhoezen onmisbaar. Zodra je eenmaal een beschermhoes hebt, wil je namelijk niks anders meer. Dat is één van de stellingen waar wij voor 100% achter staan. Wij willen je dan ook graag aanraden om zo snel mogelijk een beschermhoes uit te kiezen. Dat is alleen maar in het belang van jouw tuinmeubelen; je gaat hiermee alleen maar langer van jouw tuinmeubelen genieten!

Accessoire 6: tuinkussens

Tot slot kunnen ook tuinkussens in geen enkele tuin ontbreken. Eigenlijk vormen de tuinkussens de finishing touch voor alle soorten tuinmeubelen. Heb je een aangename tuinstoel in jouw tuin staan? Dan is een passend kussen ideaal. Heb je een loungeset of tuinset in jouw tuin staan? Ook dan zijn passende kussens ideaal te noemen.
Bijkomend voordeel is dat je uit echt heel veel soorten tuinkussens kunt kiezen. In ons aanbod alleen al vind je ruim 60 verschillende varianten. Deze varianten verschillen op het gebied van afmetingen, geschiktheid en materiaal. Zo zijn er ook kussens die bestand zijn tegen regen. Ideaal, indien je ’s avonds geen zin hebt om alle kussens van de tuinmeubelen af te halen.
Hoe je nou de juiste tuinkussens voor in jouw tuin kunt vinden? Allereerst moet je goed bepalen naar wat voor soort kussens je op zoek bent. Wil je kussens voor op een tuinstoel aanschaffen? Of wil je grote kussens voor op een loungeset aanschaffen? Verder moet je ook goed naar de kleurstelling van de tuinkussens kijken. Sommige kussens zijn nogal opvallend uitgevoerd, terwijl andere kussens een stuk meer ‘basic’ zijn. Het is aan jou om de juiste tuinkussens uit te kiezen.
Heb je eenmaal de gewenste tuinkussens aangeschaft? Dan kun je ook eens kijken naar de aanschaf van een kussentas. In zo’n tas kun je de kussens veilig opbergen; ideaal voor als het regent of als het buiten koud weer is. Verder kan een opbergbox ook nog uitkomst bieden. In een opbergbox kun je – bijvoorbeeld de grotere kussens – moeiteloos opbergen. Ook een opbergbox is voor in eigenlijk elke tuin een ware aanrader.

Slotwoord

Wil jij jouw tuin volledig naar wens gaan maken? Dan is de aanschaf van accessoires absoluut aan te raden. Met de juiste accessoires weet je jouw tuin echt volledig naar wens te maken. Bovendien geniet je hierbij van de nodige voordelen op het gebied van functionaliteit.
Naar welk van bovengenoemde accessoires gaat jouw voorkeur uit? Wij raden je aan om een goede vergelijking te treffen. Bekijk de verschillende accessoires in ons aanbod en hak vervolgens de knoop voor jezelf door. Wij zijn er van overtuigd dat je erg blij gaat zijn met de accessoires die je aanschaft. Zeker als je deze accessoires in onze webshop gaat bestellen; wij bieden immers een magnifieke prijs-kwaliteitsverhouding aan!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »