{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

Door Roos, 11 augustus 2021

De perfecte items voor een zwoele zomeravond

Zie je het al voor je, het is een heerlijke warme zomerdag geweest en in de avond is het nog heerlijk warm en zwoel buiten. Binnenshuis zijn de temperaturen op deze warme zomerdag ook flink opgelopen dus is het juist fijner om nog even lekker buiten te blijven genieten nu het nog kan! Deze heerlijke zomeravonden komen namelijk niet zo vaak voor dus nu het kan wil je er natuurlijk optimaal van genieten.

 

Over het algemeen koelt het in de avond namelijk flink af in ons land dus als het dan een keertje lang warm blijft genieten we hier vaak optimaal van, zo ook deze keer! Het is heerlijk om nog lekker lang buiten te kunnen blijven zitten en te kunnen genieten van het heerlijke zonnetje en de zwoele temperatuur. Een lekker drankje erbij en een hapje en je hebt alles bij de hand om een heerlijke avond te beleven. Maar toch zijn er ook nog een aantal items die dus echt onmisbaar zijn op een heerlijke zwoele zomeravond. Deze items maken jouw avond helemaal af en zorgen ervoor dat je echt van alle gemakken bent voorzien! Maar welke items zijn dat nu eigenlijk? En hoe zorg je er dus voor dat jij echt de perfecte zomeravond kunt beleven met alles bij de hand? Wij gaan het je in deze blog allemaal vertellen, lees je met ons mee?

 

Een heerlijke zwoele zomeravond

 

Het is een waar feestje, na een dag waarop de temperaturen flink opliepen koelt het nu in de avond niet zo hard af en blijft het dus ook lekker nog even warm! Dit komt niet zo heel vaak voor en zorgt voor de meest heerlijke zomer avonden, van die avonden die zo gezellig zijn en bijzonder dat je ze je later nog herinnert!

 

In ons land kan het in de zomer gelukkig flink warm worden, we hebben dan ook flink wat zon en dat is natuurlijk ongelofelijk fijn! Op de dag trekken we allemaal naar buiten en genieten we van het heerlijke zonnetje! We trekken massaal naar het strand, een zwembad of een meer en zoeken verkoeling op! Heerlijk even afwisselen tussen opdrogen in de zon en afkoelen in het water. Na een heerlijke dag genieten is het vaak weer tijd om naar huis te gaan en komt het soms dus voor dat het helemaal niet gaat afkoelen maar dat het heerlijk lekker warm blijft! Dat is natuurlijk enorm prettig want op deze manier kun je dus nog gaan genieten van een heerlijke zwoele zomeravond!

 

Binnen in huis zijn op dit soort dagen de temperaturen namelijk ook flink opgelopen en het is dan soms zelfs fijner om buiten te verblijven dan binnen omdat het hier vaak iets beter te doen is qua temperatuur! Op deze manier kun je dan ook heerlijk genieten en dat is natuurlijk ontzettend prettig!

 

Onmisbare items

 

Een zomeravond in de tuin is dus werkelijk waar een heerlijke verrassing en enorm bijzonder en gezellig. Eigenlijk zal je denken dat je niet veel nodig hebt aangezien de temperatuur aangenaam is en het alleen al genieten is om zo lekker buiten te zitten en enkel de zachte geluiden van dieren en de natuur te horen. Maar niets is minder waar. Er zijn namelijk een paar items die echt onmisbaar zijn bij dit soort heerlijke zomeravonden en wij laten ze graag aan jullie zien!

 

Deze items zorgen voor net wat meer comfort, en maken jouw zwoele zomeravond helemaal compleet! Ze zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt om optimaal te kunnen genieten van deze heerlijke verrassing in de vorm van deze geweldige zomeravond!

 

Een heerlijke plaid

 

We beginnen met een item wat je misschien niet zo snel zou verwachten maar wat toch wel erg handig is! Uiteraard is het op een zwoele zomeravond erg lekker buiten en kun je dus ook genieten van heerlijke temperaturen maar daarnaast kan het soms aan het einde van de avond toch een klein beetje af gaan koelen. Dan is het natuurlijk wel ontzettend prettig om een lekkere plaid bij de hand te hebben waar je heerlijk onder kunt relaxen en die ervoor zorgt dat je het niet koud krijgt.

 

Maar ook als de temperatuur nog niet zo heel ver zakt kan het soms prettig zijn om toch lekker met een plaid te zitten, je zit op die manier wat meer beschut en je kunt zo heerlijk relaxen en genieten van de rust en stilte om je heen!

 

Geen muggen in de buurt

 

Een andere goede tip voor een onmisbaar item tijdens een heerlijke zomeravond is muggenspray! Op een warme zomeravond ben je namelijk niet de enige die van de heerlijke temperaturen wil genieten! Ook de muggen komen dan vaak massaal tevoorschijn en voor je het weet word je geprikt. Er is helaas niet veel zo vervelend als steeds door muggen geprikt worden en je kan hier dan ook flink wat last van hebben. Vandaar dat wij dan ook aanraden om altijd muggen spray bij de hand te hebben om jezelf te beschermen zodat de muggen hopelijk wat minder snel op je af komen!

 

Maar naast een spray zijn er gelukkig ook nog wat andere items die ervoor kunnen zorgen dat de muggen jou voortaan overslaan. Denk bijvoorbeeld aan een citronella kaars, deze kaars geeft een bepaalde geur waar de muggen totaal niet op zitten te wachten! Op deze manier blijven ze dus een eindje uit de buurt, het is dus heel slim om een citronella kaars aan te steken als jij wil dat de muggen uit de buurt blijven! Maar ook een speciale muggenlamp houdt de muggen een heel eind bij je weg. En het is natuurlijk dan meteen meegenomen dat je ook licht hebt in je tuin! Twee vliegen in een klap, en goede verlichting en geen last van muggen meer! Wat wil je nog meer zouden wij zeggen!

 

Ook kun je er tot slot nog voor kiezen om jezelf in te smeren met muggen zalf of om een munt plantje op tafel te zetten ook dit zijn namelijk geuren waar muggen niet van houden en waardoor ze dus ook niet in je buurt komen. Zoals je ziet kun je dus gelukkig genoeg doen om al die vervelende muggen bij je weg te houden!

 

Goede verlichting in de tuin

 

In de avond kan het natuurlijk vaak flink donker worden, het licht maar net aan hoe fel de maan schijnt maar soms dus zelfs zo donker dat je geen hand voor ogen meer kunt zien! Dan is het natuurlijk wel erg prettig als je goede verlichting hebt in je tuin waardoor je toch nog kunt zien waar je gaat en staat! Wij vinden dit dan ook onmisbaar tijdens een heerlijke zwoele zomeravond! Op deze manier kun je namelijk makkelijk zien waar je gaat en staat en ontstaan er geen valpartijen.

 

Daarnaast ziet het er ook nog eens erg sfeervol uit in de tuin! Goede verlichting is dan ook echt onmisbaar. Sowieso is dit al iets wat erg belangrijk is in je tuin maar zeker tijdens een zwoele zomeravond kan het hard nodig zijn! Maar ook als je niet buiten zit is het vaak erg fijn om vanuit je woning je tuin in te kijken en allerlei lichtjes te zien branden! Dit zorgt voor extra gezelligheid en zorgt er daarnaast meteen voor dat je tuin er heel mooi uit komt te zien!

 

Heerlijke tuinkussens

 

Als je wil genieten van een heerlijke avond in de tuin en hier langere tijd door wil brengen dan is het natuurlijk ook wel zo fijn als je lekker comfortabel kunt zitten. Vandaar dat het dan ook zeker aan te raden is om voor heerlijke tuinkussens in je tuin te zorgen waar je kunt genieten van het comfort wat ze je bieden.

 

Het is natuurlijk helemaal niet prettig om langere tijd op een harde tuinbank of stoel te zitten. En zeker als je heel de avond buiten wil genieten dan is het wel belangrijk dat je een beetje comfortabel kan zitten! Gelukkig kun je dit met fijne tuinkussens heel makkelijk bereiken en zorg je er op die manier voor dat je heerlijk comfortabel zit of ligt en het dus ook langere tijd vol kan houden!

 

Wij vinden fijne en zachte tuinkussens dan ook echt onmisbaar voor een heerlijke warme zomeravond! Wij zouden het dan ook iedereen aanraden om er op die manier voor te zorgen dat je heerlijk comfortabel kunt zitten of liggen en dan ook echt tot rust kunt komen in je tuin en ook echt kunt genieten!

 

Een goed boek of een spel

 

Als je gaat genieten van een heerlijke zwoele zomeravond dan is het natuurlijk ten eerste al gewoon heel erg fijn om lekker buiten te zijn en te genieten van de rust en stilte om je heen. Maar zeker als je met meerdere mensen bent kan het ook heel erg gezellig zijn om een spel te spelen. We kennen allemaal de klassieke bordspellen wel en die lenen zich bij uitstek voor deze gelegenheid. Wij vinden het dan ook een echte aanrader om gezellig een bordspel bij de hand te hebben en op deze manier te genieten van een heerlijke zomeravond!

 

Maar als je alleen zit kan het ook heel erg prettig zijn om een goed boek te lezen. Heerlijk genieten van de rust en de stilte om je heen en natuurlijk de heerlijke temperatuur. Een drankje erbij en een goed boek maakt de sfeer dan helemaal compleet. Zeker weten dat je zo uren kunt lezen en een hele fijne tijd kunt hebben in je eigen achtertuin. Uiteraard is het ook dan wel weer erg fijn dat je lekkere kussens bij de hand hebt waar je heerlijk op kunt zitten maar als je dit allemaal voor elkaar hebt kun je vooral heel erg genieten!

 

Een heerlijke zwoele zomeravond

 

Zoals je kunt zien kun je heerlijk genieten van een fijne zwoele zomeravond met alle juiste items om je heen! Ten eerste is het natuurlijk heel erg fijn om lekker comfortabel te zitten of liggen en gelukkig kun je dit ook heel goed doen in je eigen achtertuin. Wel is het handig om de ideale omstandigheden te realiseren zodat je echt optimaal kunt genieten!

 

Denk bijvoorbeeld aan heerlijke zachte kussens zodat je ook echt kunt ontspannen en lekker kunt zitten, maar ook voldoende verlichting zodat je kunt zien wat je aan het doen bent en er geen ongelukken ontstaan. Maar vergeet ook vooral de anti muggenspray niet of andere hulpmiddelen die ervoor zorgen dat de muggen jou voortaan overslaan! Dit kan namelijk heel erg van pas komen en ervoor zorgen dat je geen last hebt van de muggen want die kunnen het je anders aardig lastig maken!

 

Het komt niet heel vaak voor in een jaar dat we ook echt kunnen genieten van deze heerlijke zwoele zomeravonden, dus als dit dan wel een keer mogelijk is en de temperatuur blijft lang zo aangenaam dan zie je dat we daar met zijn allen ook massaal van genieten! Het is dan ook heerlijk om te zien hoe we met zijn allen tot laat buiten blijven zitten en genieten van heerlijke temperaturen en de rust en stilte om ons heen. Het heeft altijd een bepaalde sfeer en het geeft een bepaald gevoel om tot zo lang lekker buiten te zitten, je zou bijna kunnen zeggen dat het iets magisch heeft. En dat is eigenlijk ook wel zo!

 

Wij zouden je dan ook zeker aanraden om heerlijk te genieten van een heerlijke zwoele zomer avond en met de juiste items bij de hand moet dit dan ook zeker lukken. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg dat je onbeperkt kunt genieten van al het moois om je heen en dat je een heerlijke avond kunt beleven die voor herhaling vatbaar is!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »