{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

Door Roos, 7 juli 2022

De tofste trend kleuren voor in je tuin deze zomer!

 

Iedere zomer maken wij ze natuurlijk weer bekend, de meest toffe trend kleuren voor in je tuin deze zomer. Welke kleuren verdienen er deze keer een plekje in deze lijst en zien we dus veel voorbij komen in de tuinen om ons heen deze zomer?

 

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel kleuren te bekennen en net als de trends op woongebied wisselen de trends op kleuren gebied elkaar ook in rap tempo af. Iedere seizoen zijn er dan ook weer nieuwe kleuren te bekennen die op dat moment helemaal hip zijn en die je dan ook overal om je heen ziet verschijnen. Zo ook in onze tuinen. In deze blog hebben we dan ook de meest toffe tuin kleuren voor je op een rijtje gezet zodat ook jij weet welke kleuren jij het beste in je tuin kunt verwerken om aan de nieuwste trends te voldoen.

 

Het is natuurlijk onwijs leuk om deze nieuwste trends op de voet te volgen en om ervoor te zorgen dat je tuin aan deze trends voldoet. Op deze manier geniet jij helemaal van een tuin vol prachtige nieuwe trend kleuren en dat is toch wel echt een feestje natuurlijk!

 

Lees dus snel met ons mee en zie welke trend kleuren dit keer boven aan staan. Ook laten we je zien hoe je deze trend kleuren vervolgens makkelijk in je tuin kunt verwerken. Lees je met ons mee?

 

Geef een beetje kleur aan je tuin

 

Ten eerste is kleur ontzettend belangrijk in je tuin. Door kleur aan je tuin toe te voegen zorg je voor veel sfeer en gezelligheid en dat is natuurlijk ook wel heel erg prettig. Daarnaast is het ook nog eens zo dat kleur ervoor zorgt dat je tuin een sfeervol geheel vormt.

 

Bepaalde kleuren kunnen allemaal hun eigen sfeer en gevoel met zich meebrengen het is dan ook slim om hier gebruik van te maken en om je dus ook bewust te zijn van wat bepaalde kleuren betekenen. Op deze manier kun je kleuren kiezen die het beste bij je passen en bij de sfeer die je graag in je tuin zou willen zien.

 

Een ruimte met kleur doet eigenlijk ook altijd wel meteen heel erg gezellig aan en dat is natuurlijk ook wel heel erg prettig en een heel groot voordeel van het gebruik van kleur op allerlei manieren in je tuin!

 

Kleur is dus zeker weten altijd een heel erg goed idee en wij zouden eigenlijk niet meer zonder kunnen!

 

De trends van dit moment

 

Net als met woon accessoires, tuin meubelen en planten zijn er ook trends op het gebied van kleur gebruik in de tuin. Want welke kleuren zijn er op dit moment helemaal hip en zien we dan ook extra veel voorbij komen? En welke kleuren vormen er nu ook echte trends en zijn eigenlijk niet meer weg te denken?

 

In deze blog gaan we je niet alleen de trends van dit moment op het gebied van kleuren laten zien maar we gaan je ook vertellen wat deze kleuren voor sfeer met zich meebrengen en hoe je ze vervolgens het beste kunt toepassen in je tuin. Op deze manier krijg je dus een heel compleet plaatje en dat is natuurlijk wel heel erg leuk!

 

Net als ieder jaar zijn er ook dit jaar dus weer een aantal fijne trends te bekennen op het gebied van tuinen en kleur. Het leuke is dat de trends dit jaar wel duidelijk iets met elkaar gemeen hebben. Zo gaat het om allemaal vrolijke kleuren waar je dus ook echt meteen een heel vrolijk gevoel van krijgt!

 

Hoog tijd dus om de trends van dit moment te gaan bekijken en te zien waarom deze zo populair zijn dit seizoen!

 

Mooi lila is niet lelijk

 

Het is een kleur waar veel over te zeggen valt en waar ook veel mensen allemaal zo hun eigen mening over hebben. We hebben het dan over de kleur lila. De een vindt het een hele mooie kleur de ander ziet er niks in. Er zijn dan ook veel mensen die lila echt geen fijne kleur vinden en deze kleur dan ook nooit gebruiken. Eigenlijk is er bijna geen andere kleur te bedenken waar de meningen zo over verdeeld zijn als over lila. En dat is eigenlijk heel erg jammer want het is een prachtige kleur.

 

Wij zeggen dan ook mooi lila is niet lelijk. Lila is namelijk een hele fijne kleur die je op veel verschillende manieren in je tuin gebruiken kunt. Lila is ook een zachte kleur en dat maakt deze kleur nog fijner. Lila kun je dan ook op een aantal verschillende manieren aan je tuin toe voegen. Ten eerste kun je ervoor kiezen om voor lila accessoires te gaan. Op deze manier vrolijk jij je tuin wat op maar wel op een subtiele manier.

 

Maar ook kun je natuurlijk kiezen voor lila plantjes in de tuin. Ook dit geeft meteen veel sfeer en gezelligheid en dat is natuurlijk wel heel erg prettig. Op deze manier voeg je heel subtiel een beetje lila toe in je tuin en zorgt dit meteen voor een vrolijk gevoel!

 

Roze niet alleen voor meisjes

 

En we blijven dit keer even in de zachtere tinten. We zien namelijk ook veel roze voorbij komen als het om de tuinen gaat. En dat roze niet enkel maar voor meisjes is dat laat deze nieuwe trend wel zien. Ook roze kun je namelijk prachtig aan je tuin toe voegen voor een heel vrolijk, speels en warm resultaat.

 

Er zijn natuurlijk ontzettend veel tinten roze te vinden maar de tint die dit seizoen toch wel echt tot de trend kleuren behoort is het vrij felle roze. Een lekker opvallend kleurtje dus dat je tuin veel sfeer en gezelligheid kan geven. Ook roze is weer heel handig op een aantal manieren aan je tuin toe te voegen.

 

Zo kun je ten eerste kiezen voor mooie roze plantjes. Deze zijn er gelukkig heel erg veel te vinden waardoor je deze dus ook vrij makkelijk aan je tuin toe kunt voegen voor een heel fijn resultaat! Kies hierbij dus ook wel voor de plantjes met een wat fellere kleur roze omdat dit dan wel de trend kleur van dit moment is.

 

En wat dacht je van roze accessoires in je tuin. Ook deze zijn er zeker weten te vinden en ook die kun je dus naar hartenlust aan je tuin toevoegen. Een fijne tip is nog dat roze onwijs mooi combineert met wit. Laat deze twee dan ook zeker weten samen gaan voor het mooiste resultaat!

 

En wat dacht je van fijne roze kussentjes op de bank? Ook deze maken het plaatje helemaal compleet en zorgen voor veel sfeer en gezelligheid in de tuin. Ook dit is echt optimaal genieten.

 

Ook oranje doet mee

 

Naast roze en lila is er nog een opvallende kleur waar je van moet houden. Dit keer hebben we het over oranje. Ook dit is weer een veel besproken kleur met veel liefhebbers maar ook veel mensen die niks met deze kleur hebben. Ontzettend jammer want ook oranje is een hele fijne kleur die veel sfeer en warmte aan een ruimte kan geven.

 

Het is dan ook zeker weten een heel fijn idee om lekker veel oranje aan je tuin toe te voegen en als je dit nu ook nog eens doet in combinatie met roze dan krijg je wel een hele mooie combi! Deze twee kleuren gaan namelijk onwijs goed samen en dat is natuurlijk wel heel erg leuk! Op deze manier zorg je dan ook voor veel sfeer en gezelligheid in je tuin.

 

Ook oranje kun je weer op een aantal fijne manieren aan je tuin toevoegen. Ten eerste kun je natuurlijk gebruik maken van prachtige oranje planten. Als je deze combineert met roze en lila planten dan heb je meteen een heel fijn geheel te pakken. Daarnaast kun je ook werken met oranje kussens op de bank of hier en daar wat oranje details in de vorm van accessoires toevoegen.

 

Dit alles zorgt ervoor dat je een heel fijn geheel krijgt in je tuin en dat is natuurlijk optimaal genieten. Het is dan ook zeker weten een fijne tip om deze trend kleuren heerlijk met elkaar te combineren zodat er een fijn geheel kan ontstaan in je tuin.

 

Zonnig geel de nieuwste trend

 

En wat dacht je van zonnig geel? Ook dit is echt een trend kleur van dit moment en dat is natuurlijk ook wel een hele fijne! Zonnig geel is dan ook zeker weten een kleur waar je vrolijk van wordt en die ook veel aan een tuin toe kan voegen.

 

Zeker als je een liefhebber bent van een zonnige sfeer en je graag een vrolijke tuin hebt dan is geel een onwijs goed idee! Geel doet ons dan ook meteen aan de zomer en aan vakantie denken dus op deze manier brengt geel ook meteen een hele ontspannen sfeer met zich mee in je tuin en dat is natuurlijk onwijs prettig.

 

Dat zonnig geel dus ook tot de nieuwste trends behoort is alleen maar heel erg fijn en zorgt voor onwijs veel sfeer en gezelligheid in je tuin. En je raad het natuurlijk al. Ook geel kun je weer vrij makkelijk op een aantal hele fijne manieren aan je tuin toevoegen. Wel is het zo dat je er soms even over na moet denken hoe je dit exact gaat aanpakken en doen maar dat als je alles op de juiste manier met elkaar combineert er echt een hele fijne sfeer kan ontstaan.

 

Ook geel kun je weer heel makkelijk toevoegen door middel van bloemen, maar ook met accessoires kun je in het geel heel goed uit de voeten. Kortom ook geel brengt veel mogelijkheden met zich mee en het voegt zeker weten een hele fijne sfeer aan je tuin toe.

 

De trend kleuren van dit moment

 

Zoals je dus wel kunt zien zijn er ook dit seizoen weer een aantal fijne trend kleuren te bekennen. Het leuke aan de trend kleuren van dit moment is dat het om lekkere zomerse kleuren gaat waar je dan ook eigenlijk direct heel vrolijk van wordt en dat is natuurlijk heel erg leuk. Deze kleuren voegen dan ook echt wat toe aan je tuin en zorgen voor veel sfeer en gezelligheid. Het is dan ook zeker weten een goed idee om de trend kleuren aan je eigen tuin toe te voegen.

 

Wat dit seizoen vooral opvalt is dat de kleuren ook onderling goed met elkaar te combineren zijn. Dat is natuurlijk onwijs fijn omdat je er op deze manier echt een compleet plaatje van kunt maken, door de kleuren met elkaar te combineren ontstaat er namelijk een heel sfeervol en zomers geheel en dat is natuurlijk ontzettend leuk!

 

Ook zijn het allemaal kleuren die vooral heel zonnig aandoen. Je kunt deze kleuren dan ook op verschillende fijne manieren in je tuin verwerken. Denk bijvoorbeeld aan door middel van planten en bloemen maar ook met accessoires kom je natuurlijk een heel eind. Denk dan aan mooie beeldjes, bloempotten of kussens op de bank, kortom de mogelijkheden zijn dus echt eindeloos.

 

Geef jouw tuin dus ook wat extra kleur deze zomer en voeg de nieuwste trend kleuren aan je tuin toe. Ga voor roze, oranje of lila en maak er een vrolijk en stralend geheel van, op deze manier kun je echt genieten van alles wat je tuin je te bieden heeft. Wees ook niet bang om de trend kleuren weer met andere kleuren te mengen deze kleuren kunnen namelijk veel hebben. Hoe meer kleur hoe meer gezelligheid in je tuin en dat is natuurlijk wel een heel fijn doel.

 

Voeg dus gerust de trend kleuren van dit moment aan je tuin toe op allerlei verschillende manieren en zorg voor een heel sfeervol, verrassend en gezellig geheel. Op en top genieten in een tuin vol kleur deze zomer, dat is pas echt een heel erg goed idee!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »