{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

De vele verschillende soorten plantenbakken

De vele verschillende soorten plantenbakken

Veel mensen associëren een tuin logischerwijs direct met begroeiing. Met prachtige bloemen, fraaie planten en wilde struiken. Dat zie je voornamelijk terug in een tuin met een landelijke uitstraling. In een tuin met een moderne uitstraling is de beplanting over het algemeen iets neutraler en strakker. Mede daardoor wordt de strakke uitstraling van de moderne tuin verkregen.
Voor zowel een tuin met een landelijke uitstraling als voor een tuin met een moderne uitstraling kan je alle kanten op met plantenbakken. Als je een kijkje in ons assortiment neemt, zie je vele verschillende plantenbakken naar voren komen. Dit biedt jou een uitgelezen mogelijkheid om een fraaie plantenbak aan te schaffen. Een plantenbak heeft namelijk niet alleen maar een praktische functie. Nee, een plantenbak kan er tegenwoordig ook simpelweg fraai uitzien en daardoor bijdragen aan de uitstraling van je tuin.
Zoals we al zeiden, hebben wij een uitgebreid assortiment van plantenbakken. Het verschil tussen deze plantenbakken zie je onder andere terug in het materiaal, de vorm en het formaat.

Het materiaal

Door de jaren heen zijn er verschillende ontwikkelingen doorgemaakt in de wereld van de plantenbakken. Dit betekent dat je tegenwoordig uit veel soorten materialen kan kiezen. Wist je dat je tegenwoordig bijvoorbeeld voor een teakhouten plantenbak kan kiezen? Je kan echter ook kiezen voor een plantenbak van polyester, van aardewerk of van een mix van kunststof en steen. Al met al heb je in ieder geval voldoende keus.

De vorm

Gaat jouw voorkeur uit naar een ronde plantenbak? Of heb je liever een vierkante of rechthoekige plantenbak? Ook hierbij is het een feit dat je ongelooflijk veel keuze hebt. Je kan alle kanten op en de vorm van de plantenbak afstemmen op de rest van je tuin.

Het formaat

Een plantenbak is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor planten. Een plant is echter niet zomaar een plant. Nee, de afmetingen van een plant kunnen behoorlijk verschillen. Het is dan ook noodzaak om de afmeting van de plant en de afmeting van de plantenbak op elkaar af te stemmen. Let daarbij tevens op de aanwezige ruimte in je tuin. Als je bijvoorbeeld een plantenbak op je terras naast je loungeset wilt, moet hier wel ruimte voor zijn. Een té grote plantenbak staat alleen maar in de weg.
We nodigen je graag uit om een kijkje in ons assortiment te nemen. We bieden meerdere fraaie en unieke plantenbakken aan.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »