{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

0

Kortingscode: HERFSTDEAL22 - 10% extra korting > €500,-

Door Matthijs, 22 november 2019

De verschillende onderhoudsmiddelen

In onze webshop kan je werkelijk waar alle soorten tuinmeubelen terug vinden. Noem een willekeurig tuinmeubel op en de kans is zéér groot dat je deze in ons assortiment terug kunt vinden. Ons doel is namelijk om een uitgebreid aanbod te hebben, zodat jij altijd de gewenste aankoop kunt doen.

Maar, wij focussen ons niet alleen op de tuinmeubelen zelf. Nee, ook alle randzaken daarom heen zijn belangrijk. Zo leveren wij onder andere afdekhoezen. Met een dergelijke hoes is het mogelijk om je tuinmeubelen in de wintermaanden tegen de strenge weersomstandigheden te beschermen. Met een afdekhoes wordt tevens de levensduur van je tuinmeubelen verlengd. Zij hebben tenslotte niet meer te maken met de vervelende weersomstandigheden. Nee, de tuinmeubelen blijven óók in de koude wintermaanden in een optimale conditie dankzij de afdekhoes.

Dat is echter zeker niet het enige. Nee, wij leveren ook allerlei soorten onderhoudsmiddelen. Met dergelijke onderhoudsmiddelen is het mogelijk om je tuinmeubelen op de juiste manier te onderhouden én schoon te maken. Ook op deze manier kan je de levensduur van je tuinmeubelen op een efficiënte manier verlengen. Bovendien is het een stuk prettiger om tijd door te brengen op meubels die mooi schoon zijn.

Ons aanbod

Als jij ook een goede behandeling aan je tuinmeubelen wilt geven, nodigen we je graag uit. Neem eens een kijkje in onze webshop onder het kopje ‘Onderhoudsmiddelen;’. Hier kan je ruim 20 verschillende onderhoudsmiddelen vinden. Je vraagt je wellicht af hoezo we zo’n uitgebreid aanbod van onderhoudsmiddelen hebben? Is een onderhoudsmiddel niet gewoon een onderhoudsmiddel? Nee, dat is absoluut niet waar op het gebied van tuinmeubelen.

Een tuinmeubel is namelijk van een bepaald materiaal vervaardigd, bijvoorbeeld hout of aluminium. Hout heeft echter een compleet andere onderhoudsbehandeling nodig dan aluminium. Mede hierdoor hebben fabrikanten van onderhoudsmiddelen specifieke middelen op de markt gebracht. Deze onderhoudsmiddelen zijn geschikt voor bepaalde materialen, waardoor deze materialen optimaal behandeld worden.

Heb jij bijvoorbeeld een tuinset van hout of loungestoelen van aluminium? Kijk dan zeker in ons aanbod naar specifieke onderhoudsmiddelen voor hout en aluminium. Overigens geldt dit uiteraard voor alle soorten materialen; graniet heeft ook weer een andere behandeling nodig dan wicker. Door de verschillende onderhoudsmiddelen ben jij in ieder geval in staat om je tuinmeubelen op een optimale manier schoon te maken en te behandelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »