{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Matthijs, 19 juni 2019

De verschillende varianten van een tuinkussen

Vele tuinmeubelen worden inclusief een lekker zacht kussentje geleverd. Het voordeel van een dergelijk kussen staat als een paal boven water. Het biedt je simpelweg veel comfort. Deze kussens zijn dusdanig zacht, waardoor je een bijzonder comfortabel zitvlak hebt. Het wordt daardoor nóg plezieriger om veel tijd in je tuin door te brengen.

Een kussen is echter niet zomaar een kussen. Nee, er bestaan nog meerdere soorten varianten van dergelijke kussens. Als je een kijkje in ons assortiment neemt, zie je deze kussens bij vele tuinmeubelen terug komen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de lounge tuinstoelen. Deze tuinstoelen zijn bestemd om je veel comfort te bieden. Dat gaat onder andere dankzij de zachte kussens die meegeleverd worden. Deze zachte kussens zijn perfect op maat gemaakt en bieden veel comfort.

Zoals je hierboven reeds hebt kunnen lezen, bestaan er meerdere varianten van dergelijke kussens. Wij hebben de belangrijkste varianten hieronder nader toegelicht.

All Weather

Sommige kussens hebben namelijk het de benaming All Weather meegekregen. Dit betekent simpelweg dat deze kussens tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Het is echter alsnog raadzaam om dergelijke kussens bij een zware regenbui even naar binnen te halen. Dit verlengt de levensduur van dergelijke kussens.

Deze All Weather kussens zijn bijzonder zacht en bieden je veel comfort. Het is eigenlijk een feestje om op dergelijke kussens te zitten.

Standaard

Een andere benaming voor deze kussens is gewoon ‘Standaard’. Dit geeft aan dat deze kussens niet tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Het is dan ook aan te raden om goed op deze kussens te letten. Zit er een regenbui aan te komen? Haal deze kussens dan direct naar binnen. Deze kussens zijn namelijk niet al te blij met regen. Het is dan ook zaak om deze kussens zoveel mogelijk droog te houden. Op die manier behouden deze kussens hun zachte karakter en wordt bovendien de levensduur verlengd.

Formaat

Ook zit er veel verschil tussen de afmetingen van de verschillende tuinkussens. Sommige kussens zijn specifiek op maat voor een bepaald tuinmeubilair gemaakt, terwijl andere kussens een gangbaar formaat hebben. Sommige tuinkussens kan je bijvoorbeeld ook op het gras neerleggen en daar vervolgens heerlijk languit op liggen. De aanschaf van tuinkussens biedt in ieder geval een hoop plezier en comfort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »