{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Alleen vandaag nog 10% extra korting op het gehele assortiment - kortingscode CYBERMONDAY2021 - En voer GRATISHOES in bij opmerkingen bij elke tuin- of loungeset

De voordelen van het hebben van groene vingers

  • Door Roos
  • Monday 22 / 11 / 2021 0
De voordelen van het hebben van groene vingers

Er zijn in ons land aardig wat mensen die in het bezit zijn van de enige echte groene vingers! Zij beleven er onwijs veel plezier aan om lekker in de tuin aan het werk te zijn en genieten dan ook zichtbaar van deze werkzaamheden. Daarnaast besteden ze ook veel tijd aan het tuinwerk en worden ze hier enorm blij van.

 

Ze wroeten graag met hun handen in de aarde, en plukken blaadjes en dorre takjes weg. Ook zorgen ze met veel liefde voor allerlei verschillende soorten bloemen en planten en liggen hun tuinen er vaak prachtig en vooral enorm verzorgt bij. Daarnaast kijken ze ook gerust om naar al het andere groen om zich heen en dragen ze ook hier hun steentje bij. En wie een tip of advies voor zijn of haar eigen tuin wil hebben kan ook prima bij deze mensen met groene vingers terecht! Enorm handig dus en een echte uitkomst!

 

Het heeft dan ook zeker veel voordelen om groene vingers te hebben of om iemand in je buurt te hebben met groene vingers. Je kunt hier namelijk enorm van genieten en het zorgt voor een mooi onderhouden tuin. Maar welke voordelen heeft het nu allemaal precies als je groene vingers hebt? En hoe weet je eigenlijk of je zelf groene vingers bezit? In deze blog gaan we het je allemaal uitleggen zodat ook jij weet of je in het bezit bent van die echte groene vingers! Lees je met ons mee?

 

Heb jij groene vingers

 

Ten eerste natuurlijk de vraag, hoe kom je er nu achter of ook jij groene vingers hebt? Dat is eigenlijk heel erg simpel. Of jij groene vingers hebt verschild enorm per persoon. Maar er zijn natuurlijk een aantal handige vragen die je jezelf kunt stellen waardoor je vrij snel kunt weten of ook jij in het bezit van groene vingers bent. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld afvragen of je veel plezier beleefd aan het werken in de tuin? Eigenlijk is dit de eerste graadmeter. Als je namelijk erg graag veel tijd in de tuin doorbrengt en hier ook nog eens veel plezier aan beleefd dan kun je eigenlijk bijna al wel stellen dat je toch echt groene vingers hebt!

 

Daarnaast is het natuurlijk ook wel handig om te weten of je een beetje handig bent in de tuin. Gaan de tuin werkzaamheden je goed af en heb je ze onder de knie. Of ben je meer aan het stuntelen ermee. Dat is ook zeker iets om naar te kijken. En wat dacht je van de kennis die je hebt over alles in en rondom de tuin. Ook dit speelt zeker een rol. Als jij deze vragen met ja kunt beantwoorden dan kun je er eigenlijk wel vanuit gaan dat jij groene vingers hebt! En dat is natuurlijk wel heel erg handig!

 

De voordelen van groene vingers hebben

 

Het hebben van groene vingers heeft dan ook zeker vele voordelen. En als je een tuin bezig en je hebt groene vingers dan kun je daar ook zeker erg blij mee zijn! dit is namelijk wel zo handig als je tuin veel onderhoud vraagt. Het gaat je dan waarschijnlijk makkelijk af!

 

Je kunt je natuurlijk vast wel voorstellen dat het enorm handig is om groene vingers te hebben als je een tuin bezit. Zo ben je minder tijd kwijt aan de tuin werkzaamheden en daarnaast gaat het je ook nog eens makkelijker af en nog belangrijker je hebt er plezier in!

 

Maar welke voordelen het hebben van groene vingers precies allemaal heeft leggen we je hieronder graag stuk voor stuk uit!

 

Je hebt geen kosten voor een tuinman

 

Ten eerste is het zo dat als je zelf groene vingers hebt je geen kosten aan een tuinman zal hebben. Je kunt dan namelijk het meeste onderhoud in je tuin waarschijnlijk zelf wel verzorgen en dat is natuurlijk enorm handig! Daarnaast is het ook nog eens zo dat je er zelf plezier in hebt en weet wat je doet. Dus een tuinman is dan vaak overbodig.

 

En dat scheelt enorm veel kosten. Het is namelijk flink prijzig om een tuinman in te huren en dit kan dan ook flink in de papieren lopen! Als je de werkzaamheden in je tuin niet zelf hoeft uit te voeren maar uit kunt besteden dan scheelt dit dus enorm en is dat een heel slim en goed idee! Vandaar ook dat het hebben van groene vingers je dus zelfs geld kan besparen en laten we eerlijk zijn wie wil dit nu niet!

 

Je hebt plezier in het onderhouden van je tuin

 

Een ander groot voordeel van het hebben van groene vingers is dat je waarschijnlijk veel plezier beleefd aan het onderhouden van je tuin en dat is natuurlijk wel heel erg prettig. Het kan natuurlijk flink vervelend zijn als je wel een tuin hebt om te onderhouden maar als je hier geen tot weinig plezier aan beleefd! Het kan dan ook enorm schelen als je groene vingers hebt en de werkzaamheden met veel plezier uitvoert in je tuin!

 

Ook hierbij is het hebben van groene vingers dus weer een groot voordeel wat je veel plezier op kan leveren en veel ergernis kan besparen! Zeker als je een tuin hebt waar veel onderhoudswerkzaamheden zijn kan het natuurlijk wel zo prettig zijn als je dit met niet te veel tegenzin doet!

 

Vaak heb je met groene vingers een enorme voorliefde voor bloemen en planten in je tuin en dit komt dan natuurlijk wel heel erg goed van pas.

 

Je tuin is altijd netjes onderhouden

 

Als je groene vingers hebt ga je natuurlijk vol liefde en plezier aan de slag in je tuin en wil je er graag voor zorgen dat je tuin er helemaal netjes uit komt te zien! Het is dan ook zeker een enorm voordeel om groene vingers te hebben en hier kun je ook flink van profiteren.

 

Het grote voordeel is met name dat je tuin er dus altijd netjes onderhouden bij zal liggen. We zien maar zelden bij personen met groene vingers dat dit niet het geval is. En dat is natuurlijk ook wel heel logisch want als je groene vingers hebt dan beleef je veel plezier aan het onderhouden van je tuin en dat is natuurlijk wel heel erg prettig!

 

Op deze manier is het natuurlijk echt je hobby om je tuin te onderhouden en daardoor besteed je hier ook met veel plezier tijd aan en dat resulteert weer in een goed onderhouden tuin! Eigenlijk een echte win win situatie dus! Met als resultaat een prachtig onderhouden tuin!

 

Je weet wat je moet doen in je tuin

 

Veel mensen met een tuin en dan met name veel groen in hun tuin kunnen vaak voor uitdagingen komen te staan. Zo kunnen er veel vragen opkomen over wat je met bepaalde dingen in je tuin moet doen. Of hoe je voor bepaalde soorten groen moet zorgen. Maar als je groene vingers hebt dan is dit vaak allemaal niet aan de orde en lukt het vaak prima om je tuin te onderhouden en in goede conditie te houden!

 

Het is dan ook zeker een voordeel om groene vingers te hebben en zo goed voor je tuin te zorgen! Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je tuin er prachtig uit komt te zien en dat het plaatje klopt.

 

Je tuin zal een kloppend geheel vormen

 

Als je groene vingers hebt dan betekend dit dat je heel goed weet hoe je voor je tuin moet zorgen maar ook vooral dat je heel veel weet over planten en bloemen en andere soorten groen. Daar komt dus bij kijken dat je ook heel goed weet hoe je deze soorten groen in je tuin toe kan passen en hoe je dus kunt zorgen voor een kloppend geheel!

 

Op deze manier weet je dus hoe je planten en bloemen kunt plaatsen en hoe dit zich tot elkaar verhoudt. Zo ontstaat er een tuin die helemaal in balans en harmonie is en dat is natuurlijk wel heel erg belangrijk.

 

Als je tuin een kloppend geheel vormt dan zorgt dit voor veel rust en gezelligheid in je tuin! Op deze manier zal alles bij elkaar passen en samen met elkaar een geheel vormen! Zo ontstaat er een tuin die helemaal in balans is en dit geeft een prachtig plaatje om te zien!

 

Je hebt veel verschillende en bijzondere bloemen en planten in je tuin

 

Een ander voordeel van het hebben van groene vingers is dat je vaak veel verschillende soorten bloemen en planten in je tuin hebt staan! Doordat je goed weet hoe je voor ze moet zorgen. Vaak als je groene vingers hebt vind je het ook nog eens een erg leuke uitdaging om wat meer bijzondere planten en bloemen in je tuin te plaatsen en je beleeft hier vaak ook veel plezier aan!

 

Het is dan ook zeker aan te raden om juist dan te zorgen voor een prachtig en afwisselend geheel van veel verschillende soorten bloemen en planten die je misschien op het eerste oog niet zo bij elkaar zou bedenken!

 

Hierdoor ontstaat er dus wel een heel mooi en bijzonder geheel en daar kun je natuurlijk alleen maar heel erg van genieten!

 

Je kunt andere helpen met hun tuin

 

Een ander voordeel van het hebben van groene vingers is dat je natuurlijk ook heel makkelijk de mensen om je heen kunt helpen met het inrichten van hun tuin en het onderhouden van het groen in hun tuinen. Doordat jij er zoveel verstand van hebt en precies weet wat je allemaal moet doen kun je natuurlijk ook hierin van waarde zijn voor een ander en zo ook een ander goed op weg helpen en dat is dan ook zeker aan te raden!

 

Help dan dus zeker andere met hun tuin en zorg ervoor dat bij de tuinen van de mensen om je heen ook alles klopt. Het voordeel aan het hebben van deze hobby is dat je er veel plezier aan beleefd dus dan is het natuurlijk ook helemaal geen moeite om ook een ander hierbij te helpen en ondersteunen!

 

Op deze manier kun je zelfs van je hobby je werk maken en dat zien we dan ook meer dan eens gebeuren je kunt je natuurlijk vast wel voorstellen dat het heel fijn kan zijn als je groene vingers hebt om de hele dag met het groen bezig te zijn. en als je er dan ook nog je werk van kan maken is dat helemaal mooi meegenomen!

 

De vele voordelen van het hebben van groene vingers

 

Zoals je dus wel kunt zien zitten er heel veel voordelen aan het hebben van groene vingers. Zo zorgt dit ervoor dat je lekker bezig kunt zijn in je tuin en hier ook nog eens veel plezier aan kunt beleven. Op deze manier ontstaat er dus een hele mooie situatie want je tuin is goed onderhouden en jij kunt zelf je hobby uitoefenen. Wat wil je eigenlijk nog meer zou je waarschijnlijk denken! Het is dan ook zeker erg leuk om lekker met je hobby aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat je tuin er helemaal netjes bij komt te liggen!

 

Daarnaast zorgt het hebben van groene vingers er ook voor dat je veel plezier beleefd aan het onderhouden van je tuin en dat is natuurlijk minsten zo belangrijk. Het hebben van groene vingers is dus om meerdere redenen heel erg fijn en levert je ook echt nog eens heel erg veel voordelen op zoals je in deze blog wel kunt zien. Want zo zijn er ook geen kosten voor een tuinman meer nodig aangezien je natuurlijk alles gewoon zelf kunt doen! Dit heeft dus echt enkel maar heel erg veel voordelen! Ga dus gerust zelf aan de slag als je groene vingers hebt en leef je helemaal uit in je tuin op deze manier heb je er het meeste profijt van. En heb je iemand in je omgeving met groene vingers vraag dan gerust om zijn of haar hulp!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »