{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Direct de beste beschermhoes aanschaffen? Check deze handige tips

  • Sunday 28 / 02 / 2021 0
Direct de beste beschermhoes aanschaffen? Check deze handige tips

Bij het aanschaffen van nieuwe tuinmeubelen moet je op verschillende criteria letten. Zo moeten de tuinmeubelen uiteraard betaalbaar zijn, moeten de tuinmeubelen de gewenste afmetingen hebben en moeten de tuinmeubelen ook nog de gewenste uitstraling hebben. Bij het uitkiezen van tuinmeubelen kijk je daarbij mogelijk met name naar de korte termijn.

 

In onze ogen is het echter ook van belang om goed naar de lange termijn te kijken. Waarom? Omdat je ongetwijfeld van een lange levensduur van jouw tuinmeubelen kunt genieten. Heb je enig idee hoe je de levensduur van jouw nieuwe tuinmeubelen kunt verlengen? Heb je enig idee op welke manier je de kosten voor jouw tuinmeubelen over zoveel mogelijk jaren uit kunt smeren?

 

Op deze twee vragen vind je in dit artikel een passend antwoord. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de verschillende voordelen van een beschermhoes. Voordat wij deze zoektocht starten, wisten wij echter al dat een beschermhoes tal van voordelen biedt. Maar, hoe kun je nou zo optimaal mogelijk van die voordelen genieten? In onze ogen is het daarvoor van belang dat je in eerste instantie een goed vergelijk tussen de verkrijgbare beschermhoezen maakt.

 

Graag helpen we jou een handje met de zoektocht naar de beste beschermhoes. Hoe we dat doen? Nou, wij zetten in dit artikel enkele handige tips voor je op een rijtje. Door deze tips op te volgen, weet je de zoektocht naar de beste beschermhoes een stuk makkelijker te laten verlopen. Ben je benieuwd geworden? Neem de tips op je gemakje door en laat je direct verrassen!

 

Tip 1: bepaal welke tuinmeubelen je wilt afschermen

Om meerdere redenen is het aan te raden om gebruik te maken van een beschermhoes. Zo kun je bijvoorbeeld jouw tuinmeubelen hiermee in nieuwstaat houden, kun je jouw tuinmeubelen de gewenste uitstraling laten behouden en weet je de levensduur van de meubelen (flink) te verlengen. Ondertussen geniet je ook nog van een voordeel op het gebied van hygiëne. Met een beschermhoes weet je immers jouw tuinmeubelen netjes schoon te houden, waardoor je direct in het voorjaar alweer van schone tuinmeubelen kunt genieten.

 

Voordat het zover is, moet je echter wel bepalen welke tuinmeubelen je af wilt gaan schermen. Kies je hierbij voor de eettafel in jouw tuin? Kies je hierbij voor de loungeset in jouw tuin? Of kies je hierbij mogelijk voor alle tuinmeubelen die je in jouw tuin hebt staan? Denk hier goed over na!

 

Mocht je een tuinhuis of een overkapping hebben, kun je daar overigens ook gebruik van gaan maken. In dat geval kun je bijvoorbeeld de tuinstoelen in het tuinhuisje neerzetten, zodat je deze stoelen niet af te dekken met de beschermhoes. Dit scheelt weer een hoop ruimte onder de beschermhoes, waardoor je dus ook mogelijk een kleinere (en voordeligere) beschermhoes aan kunt schaffen.

 

Tip 2: bepaal de benodigde afmetingen

Heb je voor jezelf bepaald welke tuinmeubelen je graag wilt gaan beschermen? Dan is het zaak om de afmetingen van deze tuinmeubelen op te gaan meten. Door deze afmetingen nauwkeurig op te meten, weet je direct hoe groot de beschermhoes moet worden.

 

Is dit simpelweg een kwestie van het opmeten van de hoogte, breedte en lengte van de tuinmeubelen? Ja en nee. Je moet er namelijk ook rekening mee houden dat de beschermhoes aan alle kanten volledig op de grond aansluit. Alleen daarmee is het mogelijk om jouw tuinmeubelen echt volledig tegen vocht, vuil en alle weersomstandigheden te beschermen. 

 

Daarnaast is het ook aan te raden om goed na te denken over de plaatsing van de tuinmeubelen. Je kunt mogelijk tuinmeubelen op elkaar gaan stapelen, waardoor je veel ruimte weet te besparen. In dat geval weet je eigenlijk optimaal gebruik te maken van de lengte en breedte van de beschermhoes.

 

Voordat je van de beschermhoes gebruik kunt maken, moet je dus goed nadenken over de afmetingen. Meet deze afmetingen nauwkeurig op, denk goed na over een handige plaatsing van de meubelen en start vervolgens jouw zoektocht.

 

Extra tip: denk ook goed na over de plaatsing van de beschermhoes ín jouw tuin. Wil je de tuinmeubelen bijvoorbeeld in die ene hoek van jouw tuin onder de beschermhoes gaan plaatsen? Of kies je toch voor een andere, handige plek in jouw tuin? De keus is aan jou. In onze ogen kun je het beste de beschermhoes om jouw tuintafel heen doen, waarna je ook andere tuinmeubelen onder deze hoes kunt plaatsen. Hiermee voorkom je dat je met jouw tuintafel moet gaan tillen en slepen!

 

Tip 3: bepaal je maximale budget

Wil je graag jouw tuinmeubelen op de best mogelijke manier gaan beschermen? Dan is de aanschaf van een goede beschermhoes absoluut cruciaal. Maar, wat is nou de beste beschermhoes voor in jouw situatie? Dat is eigenlijk de beschermhoes die aan al jouw wensen voldoet. Hierbij kun je denken aan de afmetingen, maar ook zeker aan de kwaliteit en aan jouw budget.

 

Hoeveel geld wil en kun je vrijmaken voor de aanschaf van een nieuwe beschermhoes? Dat is eigenlijk een vraag waar je voor jezelf een passend antwoord op moet zien te vinden. Wij kunnen uiteraard niet in jouw portemonnee kijken, maar wij willen je wel graag aanraden om te investeren in een goede beschermhoes.

 

Als je nét iets meer geld in een goede beschermhoes weet te investeren, geniet je al snel van de nodige voordelen. Zo geniet je bijvoorbeeld van een betere bescherming, een langere levensduur én een fraaiere uitstraling. Voordat het zo ver is, moet je dus wel een geschikte beschermhoes zien te vinden.

 

Bepaal dus voor jezelf het maximale budget dat je uit wilt/kunt geven aan de nieuwe beschermhoes. Wil je 100 euro aan deze beschermhoes uitgeven? Of heb je het er toch voor over om bijvoorbeeld 300 euro aan een nieuwe beschermhoes uit te geven? In principe kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Denk daarom goed na over jouw maximale budget én volg ook de overige tips uit dit artikel op!

 

Tip 4: kijk goed naar de kleur van de beschermhoes

Nadat je de tuinmeubelen onder de beschermhoes hebt gezet, valt de beschermhoes onwijs goed op. Dit komt enerzijds doordat jouw tuin verder leeg is (alle meubelen zijn immers onder de beschermhoes opgeslagen). Anderzijds komt dit ook door de uitstraling van de beschermhoes. Kies daarom altijd voor een beschermhoes die qua kleur en uitstraling ook volledig op jouw wensen aansluit.

 

Heb je op dit vlak nou heel veel keuze? Dat valt in de basis wel mee, maar je kunt wel uit meerdere kleuren kiezen. Wil je bijvoorbeeld voor een compleet zwarte beschermhoes gaan? Heb je liever een grijze beschermhoes? Of gaat je voorkeur toch uit naar een bruine of naar een groene beschermhoes? In principe heb je de keus uit deze kleuren, waardoor je altijd we leen hoes weet te vinden die op jouw wensen aansluit.

 

Is het nou héél belangrijk om een beschermhoes met de gewenste uitstraling aan te schaffen? In onze ogen is het inderdaad belangrijk, maar het is zeker niet de belangrijkste factor. Let daarom ook heel goed op de overige criteria van een beschermhoes, waarover je bij de overige tips al meer kunt lezen!

 

Tip 5: let ook goed op de accessoires in jouw tuin

Als we het over een beschermhoes hebben, denk je mogelijk direct aan een hoes voor jouw tuinmeubelen. Wist je echter ook dat er speciale hoezen bestaan voor accessoires in jouw tuin? Zo kun je een speciale beschermhoes voor jouw barbecue aanschaffen én een speciale beschermhoes voor de parasol die in jouw tuin staat.

 

Is het aan te raden om ook dergelijke beschermhoezen aan te schaffen? Ja, in onze ogen is het ook héél belangrijk om goed de accessoires in jouw tuin te beschermen. Als je bijvoorbeeld jouw parasol in de winterperiode veilig af weet te dekken met een speciale beschermhoes, weet je de levensduur van jouw parasol flink te verlengen.

 

Dat geldt niet alleen voor jouw parasol, maar ook voor bijvoorbeeld jouw barbecue. Zeker bij een barbecue is het wenselijk dat je de pijlen op de hygiëne richt. Zolang je er voor kiest om jouw barbecue in de winter goed te beschermen, weet je zeker dat het met de hygiëne wel snor zit.

 

Moraal van het verhaal: het is dus ook zeker aan te raden om de accessoires in jouw tuin goed te beschermen. Dit doe je met behulp van speciale beschermhoezen, waarbij je overigens ook nog voor een speciale kussentas kunt kiezen. Dit is een tas waarmee je op een veilige manier jouw kussens op kunt bergen. Belangrijk voordeel van een dergelijke tas is ook het gemak; deze tassen zijn namelijk speciaal op maat gemaakt voor de verschillende soorten tuinkussens. Ideaal!

 

Tip 6: let goed op het merk

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie voor in jouw woonkamer? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een televisie van een gerenommeerd merk. Merken zoals Philips, LG en Samsung hebben immers bewezen dat zij geweldige televisies weten te leveren. Het is dan ook voor de hand liggend om voor een tv van één van deze merken te kiezen.

 

Dit is niet alleen het geval bij het uitkiezen van een tv, maar ook bij het uitkiezen van een beschermhoes. Ook bij het uitkiezen van een beschermhoes kun je namelijk het beste voor een beschermhoes van een gerenommeerd merk gaan. Een merk dat bewezen heeft dat ze geweldige beschermhoezen weten te leveren!

 

Aan welke merken je dan kunt denken? Nou, eigenlijk aan alle merken die je in ons assortiment tegenkomt. Wij hebben er namelijk bewust voor gekozen om alleen met de beste merken samen te werken, zodat jij alleen van de beste producten verzekerd bent. Dit zie je niet alleen terug in het aanbod van bijvoorbeeld tuinmeubelen, maar óók in het aanbod van beschermhoezen.

 

Als je voor een beschermhoes uit ons assortiment kiest, weet je één ding zeker: je koopt een beschermhoes van een goed en gerenommeerd merk. Dit zie je dan ook in de kwaliteit en in de levensduur van de beschermhoes terug. Daarbij moeten we wel opmerken dat de beschermhoezen uit ons assortiment niet altijd de voordeligste varianten zijn. Het zijn echter wél varianten waar je optimaal van kunt genieten en waar je jouw tuinmeubelen echt perfect mee kunt beschermen.

 

Tip 7: maak een goed vergelijk

Wat doe je als je een nieuwe televisie voor in jouw woonkamer aan gaat schaffen? Dan is de kans behoorlijk groot dat je meerdere televisies met elkaar gaat vergelijken, niet waar? Ons advies is om dit ook te doen bij het uitkiezen van een beschermhoes. Alleen door een goed vergelijk tussen verschillende beschermhoezen te maken, weet je uiteindelijk de beste beschermhoes te vinden.

 

Let bij het maken van dit vergelijk dus op alle bovengenoemde punten. Wij snappen als geen ander dat het echter lastig is om digitaal een beschermhoes op basis van kwaliteit te vergelijken. Maar, ook daar hebben wij nog een handige tip voor: ga op het internet op zoek naar reviews over de betreffende tuinhoes. Deze reviews worden door andere kopers achtergelaten en zijn daardoor wat ons betreft zeer veelzeggend.

 

Deze reviews spelen uiteraard niet de meest belangrijke rol, maar kunnen je wel net een zetje in de juiste richting geven. Dankzij deze reviews krijg je in ieder geval een duidelijke indruk van de bevindingen van klanten. Andere klanten die reeds de betreffende beschermhoes aangeschaft hebben en daar nu al (met veel plezier) gebruik van maken.

 

Tip 8: neem goed je tijd

Wil je een beschermhoes voor in jouw tuin aanschaffen? Dan is het dus aan te raden om de tips uit dit artikel op te volgen. Als je al deze tips uit dit artikel opvolgt, ben je logischerwijs vrij veel tijd kwijt aan het uitkiezen van de beste beschermhoes. Daar is echter niks mis mee.

 

Sterker nog: wij raden je aan om echt goed je tijd te nemen voor het uitkiezen van een beschermhoes. Alleen als je de beste beschermhoes aan weet te schaffen, geniet je op de lange termijn van alle gewenste voordelen. Bovendien voorkom je dat je hiermee toch een miskoop doet.

 

Neem dus goed je tijd, vergelijk de verschillende beschermhoezen uit ons assortiment en sla je slag. Zodra je voor één van de beschermhoezen uit onze webshop kiest, ben je verzekerd van een geweldige hoes. Een hoes die er fraai uitziet, een hoes met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding én een hoes die de gewenste bescherming aan jouw tuinmeubelen biedt!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »