{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

31 januari 2021

Drie redenen om te kiezen voor terrasverwarming

In de afgelopen jaren is de gemiddelde temperatuur in ons land behoorlijk gestegen. Dit is tijdens de wintermaanden deels te merken en in de zomermaanden juist extreem. In de afgelopen zomers hebben we bijvoorbeeld met meerdere hittegolven te maken gehad. Normaliter was een hittegolf echt een uniek moment in ons land, maar daar is in de afgelopen jaren toch wel verandering in gekomen.

 

Ondanks dat we in ons land dus vaker en vaker met hittegolven te maken hebben, hebben we in ons land ook nog steeds met niet al te warme dagen te maken. Wil jij tijdens die dagen echter ook intens van jouw tuin kunnen genieten? Dan is de aanschaf van terrasverwarming absoluut aan te raden. In dit artikel geven we jou graag drie redenen waarom óók jij het beste vandaag nog voor terrasverwarming kunt kiezen.

 

Reden 1: je kunt nóg meer tijd in jouw tuin doorbrengen

Heb je gedurende een lekkere zomerse dag veel tijd in jouw tuin doorgebracht? Dan wil je dat wellicht in de avond ook nog doen, maar juist in de avond kan het nog enigszins afkoelen in ons land. Als je voor terrasverwarming in jouw tuin gekozen hebt, kun je echter alsnog in de avond in jouw tuin tijd doorbrengen.

 

Met de terrasverwarming geniet je namelijk van de gewenste warmte in jouw tuin. Met de terrasverwarmer wordt het nét iets warmer bij bijvoorbeeld jouw terras, waardoor je bijvoorbeeld tot middernacht heerlijk tijd in jouw tuin door kunt brengen.

 

Heb je recent veel geld uitgegeven aan een nieuwe tuintafel? Dan is het wel zo prettig dat je hier veel gebruik van gaat maken. Als je kiest voor een terrasverwarmer in de buurt van de tuintafel of loungeset, weet je in ieder geval zeker dat je hier de nodige tijd door kunt gaan brengen!

 

Kortom: met een terrasverwarmer in jouw tuin kun je nóg meer van jouw tuin gaan genieten. Je weet hierdoor optimaal te profiteren van de vrije tijd die je hebt én van jouw fraaie tuin.

 

Reden 2: een terrasverwarmer brengt veel gezelligheid met zich mee

Heb je enig idee waarom je in bijvoorbeeld een hotel veelal een open haard ziet? Dit heeft eigenlijk een dubbele reden: enerzijds voor de temperatuur en anderzijds voor de gezelligheid. Het is namelijk een feit dat vuur, bijvoorbeeld in een open haard, de nodige sfeer met zich mee brengt. Nou, dat is dus ook het geval als je kiest voor een terrasverwarmer bij jouw terras of bij jouw zithoekje.

 

In onze ogen is het een groot voordeel dat een terrasverwarmer veel gezelligheid met zich mee brengt. Dit merk je niet alleen door naar de verwarmer te kijken, maar ook door de algehele entourage. Juist doordat het net iets warmer in jouw tuin is, is het heerlijk om veel tijd in jouw tuin door te brengen. Ondertussen geniet je van het prachtige vuurtje van de terrasverwarmer, van het gezellige licht van de terrasverwarmer en van de gezelligheid van de hogere temperatuur.

 

Bijkomend voordeel: zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kun je nóg meer tijd in jouw tuin door gaan brengen. Ook dat draagt uiteraard bij aan de gezelligheid, aangezien je ook vaker met bijvoorbeeld vrienden of familie plaats kunt nemen aan jouw tuintafel of op jouw loungeset. Dankzij de terrasverwarmer is het niet alleen een stuk aangenamer, maar ook nog een stuk gezelliger!

Reden 3: je hebt de keus uit veel verschillende soorten terrasverwarmers

Wil jij vanwege bovenstaande redenen het liefste per direct een terrasverwarmer in jouw tuin hebben? Dan ga je direct van het volgende voordeel van een terrasverwarmer genieten: je hebt behoorlijk veel keus uit allerlei soorten terrasverwarmers. Juist doordat je zoveel keus hebt, kun je het volledig naar jouw wens maken.

 

Tussen welke soorten terrasverwarmers je kunt kiezen? Dat vertellen we je graag hieronder. Wij bieden namelijk meerdere soorten terrasverwarmers aan, waarbij wij per variant weten wat de belangrijkste voor- en nadelen zijn. Door het restant van dit artikel op je gemakje door te nemen, weet je direct voor welke terrasverwarmer jij het beste kunt gaan kiezen. Ook geven we je in het restant van dit artikel nog enkele handige tips waar je op kunt letten bij het uitkiezen van nieuwe terrasverwarming.

 

Houtkachels

Eerder in dit artikel gaven we al aan dat je in een hotel vaak een open haard ziet. Hier kiest het hotel dus niet zomaar voor, maar is voornamelijk met het oog op de gezelligheid een juiste keuze. Wil jij deze gezelligheid nou ook echt naar jouw tuin toe gaan halen? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een houtkachel.

 

Een houtkachel werkt op basis van echt hout en brengt daardoor een knisperend vuurtje met zich mee. Dit vuurtje rookt echter amper en brengt dus een heerlijke temperatuur met zich mee. Wel moet je rekening houden met het feit dat je de kachel met hout bij moet vullen en dat je dus ook goed hout tot jouw beschikking moet hebben.

 

Wil je graag een houtkachel in jouw tin hebben? Dan ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk enkele houtkachels aan, waarbij sommige kachels ook nog interessante extra’s hebben. Vind je het lastig om op dit vlak een keuze te gaan maken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je maar al te graag, zodat jij uiteindelijk de juiste keuze kunt gaan maken!

 

Vuurtafels/sfeerhaarden

Wil jij vooral vanwege de gezelligheid een terrasverwarmer aanschaffen? Wil je uiteraard ondertussen ook nog van heerlijke temperaturen genieten? In dat geval is het aan te raden om te kiezen voor een sfeerhaard of een vuurtafel.

 

Een vuurtafel is een unieke soort terrasverwarmer; deze tafel bestaat namelijk uit een normale tuintafel of een normaal bijzettafeltje met daarbij in het midden een verwarmingselement. Dit verwarmingselement werkt op basis van gas en kun je op een handige manier aan- en uit zetten. Door dit verwarmingselement aan te zetten, geniet je al direct van veel gezelligheid én van een heerlijke warmte.

 

Bijkomend voordeel is dat je ook nog profiteert van het gemak van een tafel. Wil je echter liever een vuurtafel aanschaffen zónder tafel? Dan kun je het beste kiezen voor een zogeheten sfeerhaard. In ons assortiment vind je onwijs veel verschillende soorten sfeerhaarden, waardoor je altijd wel een geschikte sfeerhaard voor in jouw tuin kunt vinden. Bepaal wel goed of je een hangende, een staande of een liggende sfeerhaard wenst te hebben.

 

Is het aan te raden om te kiezen voor een vuurtafel of een sfeerhaard? Ja, dat is in onze ogen zéker aan te raden. Met een dergelijk product geniet je namelijk van veel warmte en van veel sfeer in jouw tuin. Dat zijn precies de redenen waarom de aanschaf van een terrasverwarmer in zijn algemeenheid aan te raden is!

 

Heaters

Als je in de koudere maanden op een terras plaatsneemt, zie je daar eigenlijk altijd wel heaters staan of hangen. Wist je dat je dergelijke heaters ook in jouw tuin kunt plaatsen of op kunt hangen? Ja, zeker! In ons assortiment vind je meerdere prachtige heaters terug. Deze heaters brengen snel de gewenste tempratuur met zich mee, waardoor het aangenaam vertoeven is in jouw tuin.

 

Bijkomend voordeel is dat je tussen onwijs veel soorten heaters kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor een staande heater kiezen, waardoor je van de nodige flexibiliteit geniet. Je kunt echter ook voor een hangende heater kiezen, waardoor deze heater eigenlijk nooit in de weg staat. Met name als je een terras of een zithoekje wilt verwarmen, biedt een hangende heater de nodige voordelen.

 

Onder aan de streep is de aanschaf van een heater hoe dan ook aan te raden. Een heater is namelijk ook nog gezellig, is makkelijk te bedienen en heeft geen onderhoud nodig. Een heater is wat ons betreft dan ook één van de meest interessante soorten terrasverwarmers.

 

Slotwoord

Wil jij graag van meer warmte en van meer gezelligheid in jouw tuin genieten? Ben je daarom op zoek naar een terrasverwarmer? Dan heb je in onze ogen al één verstandige keus gemaakt: er zijn immers meerdere redenen om een terrasverwarmer aan te schaffen. Deze redenen heb je in dit artikel kunnen vinden, evenals extra uitleg over de verschillende soorten terrasverwarmers.

 

Op dit moment hebben wij nog één advies voor je: zet jouw wensen goed op een rijtje. Op basis van jouw wensen kun je vervolgens op zoek gaan naar de beste terrasverwarmer, waarbij het ook aan te raden is om goed op jouw budget te letten. Voor elk budget kun je in ieder geval een geschikte, een gezellige en een fraaie terrasverwarmer vinden. Veel plezier met jouw nieuwe terrasverwarmer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »