{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

28 februari 2021

Een rugloze bank kopen? Hier moet je goed rekening mee houden

Wil jij graag voor de beste tuinmeubelen voor in jouw tuin kiezen? Gaat je voorkeur daarbij uit naar de tuinmeubelen van de beste merken met een fraaie uitstraling? Dan hoef je eigenlijk niet meer verder te kijken; in onze webshop vind je namelijk alleen maar de beste tuinmeubelen van de beste merken.

Daarbij is het ook opvallend dat je uit allerlei soorten tuinmeubelen kunt kiezen. Indien je een kijkje in onze webshop neemt, zie je direct de volgende categorieën naar voren komen: Loungesets, Tuinsets, Tuinstoelen, Parasols, Terrasverwarming, Tuinbanken, Tuintafel, Acties en Opruiming. Deze categorieën laten zien dat wij een uitgebreid assortiment aanbieden, dat wij regelmatig met acties stunten én dat wij ook nog eens allerlei accessoires aanbieden.

Ben je op dit moment op zoek naar een handig en origineel meubelstuk voor in jouw tuin? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een bankje waar je op kunt gaan zitten? Dan kun je in onze ogen het beste direct voor een rugloze bank kiezen. Met een rugloze bank geniet je van meerdere voordelen, weet je een unieke uitstraling te creëren en weet je ook nog veel geld te besparen. Hoe dit precies zit? Dat bespreken we graag in dit artikel!

In dit artikel richten wij onze pijlen echt volledig op een rugloze bank. We bespreken wat voor een soort bank dit is, wat de voordelen hiervan zijn, hoe je de beste rugloze bank kunt vinden en waar je goed rekening mee moet houden. Als je dit artikel doorgelezen hebt, wil je wellicht direct een rugloze bank aanschaffen. Daarvoor ben je bij ons dus direct aan het juiste adres; wij bieden tientallen soorten rugloze banken aan!

Wat is een rugloze bank precies?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een rugloze bank een bank zonder rugleuning. De bank bestaat dus eigenlijk alleen uit een onderstel, uit een zitgedeelte en mogelijk uit armleuningen. Aan de achterkant van de bank is echter niks te bekennen, waardoor de bank een unieke uitstraling heeft. Op die uitstraling komen wij verderop in dit artikel nog terug, aangezien dat in onze ogen één van de belangrijkste voordelen is.

Eigenlijk is een rugloze bank niks meer en niks minder dan we hierboven beschreven hebben. Juist deze eenvoudige constructie spreekt ons in ieder geval erg aan. Ook veel andere mensen zijn onder de indruk van een rugloze bank, aangezien wij dergelijke banken met enige regelmaat verkopen. Om meerdere redenen kunnen wij de aanschaf hiervan ook echt aanraden.

Wat zijn de voordelen van een rugloze bank?

Als je op zoek naar een geschikt tuinbankje bent, heb je de keus uit vrij veel varianten. Zo kun je kiezen voor een loungebank, voor een boombank of voor een parkbank. Je kunt echter ook voor een rugloze bank kiezen; zoals hierboven al aangegeven, biedt een dergelijke bank meerdere voordelen aan.

Zo is absoluut het subtiele en eenvoudige ontwerp een voordeel. Juist dankzij dit ontwerp valt de bank niet al te veel op, is de bank veelzijdig in te zetten en kun je ook nog de bank op meerdere plekken in jouw tuin kwijt. Een kenmerk is namelijk dat een rugloze bank vaak niet al te groot is, waardoor je ‘m moeiteloos in jouw tuin kwijt kan.

Een ander voordeel is dat je alsnog een handige rugleuning kunt creëren. Hoe je dat doet? Dat doe je bijvoorbeeld door de rugloze bank tegen een muurtje in jouw tuin aan te zetten, tegen een boom aan te zetten of tegen de schuur in jouw tuin aan te zetten. Juist doordat je een rugloze bank op veel plekken in een tuin kwijt kan, is het mogelijk om alsnog een rugleuning te creëren. Mocht je daar behoefte aan hebben, is dat dus alsnog mogelijk met een dergelijke bank.

Daarnaast is het ook een voordeel dat je een doorkijkje met de rugloze bank kunt creëren. Doordat de bank géén rugleuning heeft, kun je met deze bank jouw tuin groter laten ogen. Je kunt min of meer over/door de bank heen kijken, waardoor je tuin meer diepte lijkt te krijgen. Met name als je een niet al te grote tuin hebt, is het interessant om voor een rugloze bank te kiezen.

Tot slot is het ook nog een voordeel dat een rugloze bank relatief voordelig is. Aangezien het ontwerp van een dergelijke bank eenvoudig is, is een fabrikant in staat om de productiekosten laag te houden. Dát zie je dan ook duidelijk terug in de prijskaartjes van de rugloze banken. Overigens is dat zeker het geval als je een kijkje in onze webshop neemt; wij bieden de beste rugloze banken namelijk tegen de scherpste prijzen aan. Bij ons betaal je nóg minder voor de beste rugloze banken, waardoor je nóg meer van bovengenoemde voordelen gaat genieten.

Wil jij een rugloze bank kopen?

Klinkt de informatie uit dit artikel vooralsnog als muziek bij jou in de oren? Ben je daarom ook op zoek naar de mogelijkheden die je hebt voor het kopen van een rugloze bank? Dan willen wij je graag allereerst wijzen op ons aanbod; bij ons vind je tal van rugloze banken terug, waardoor je een goed vergelijk kunt maken. Zoals hierboven al aangegeven, betaal je bij ons ook zeker niet de hoofdprijs voor deze banken.

Maar, hoe kun je nou de beste rugloze bank uitkiezen? En waar moet je goed op letten bij het vergelijken van meerdere rugloze banken? Ook met die vragen helpen wij je graag; hieronder bespreken wij de belangrijkste criteria waar je goed op moet letten.

Afmetingen van de bank

Waar in jouw tuin wil je de rugloze bank neer gaan zetten? Wil je deze op die leuke plek in het midden van jouw tuin zetten? Of kies je toch voor een plaatsing in dat gezellige hoekje van jouw tuin? Ongeacht waar je het tuinbankje neer wilt gaan zetten, is het zaak dat je de aanwezige ruimte goed op gaat meten. Op basis van de aanwezige ruimte kun je namelijk gaan bepalen hoe groot het tuinbankje kan/moet gaan worden.

Let hierbij niet alleen op de breedte van het bankje, maar ook op de breedte van het zitvlak. Je wilt immers wel op een comfortabele manier op het bankje plaats kunnen nemen. Let daarnaast ook nog goed op de hoogte van het bankje, aangezien je wellicht wel met jouw voeten op de grond wilt kunnen.

Kleur van het bankje

In welke kleur moet de rugloze bank uitgevoerd zijn? Ook dit is een belangrijk punt waar je goed over na moet gaan denken. Als je in onze webshop naar het aanbod van rugloze banken kijkt, zie je meerdere kleuren naar voren komen. Je kunt voor een wit bankje kiezen, maar ook een antracietgrijze of een bruine variant behoren tot de mogelijkheden. Het is aan jou om te bepalen naar welke kleur jouw voorkeur gaat.

Let hierbij goed op de overige meubelen in jouw tuin. Je wilt mogelijk een fraai geheel creëren óf je wilt juist een contrastrijke situatie in jouw tuin creëren. Als je voor de juiste kleur weet te kiezen, kun je in ieder geval de uitstraling van jouw tuin helemaal naar wens te maken!

Materiaal van het bankje

Gaat jouw voorkeur uit naar een rugloze bank van hout? Of heb je liever een bank die van aluminium vervaardigd is? Dit zijn eigenlijk de twee materialen waar je tussen kunt kiezen in onze webshop. Beide varianten kennen hun eigen voordelen, maar wij zijn persoonlijk het meest onder de indruk van een houten rugloze bank.

Dit komt puur door de gave uitstraling, door de gave kleur én door bewerkmogelijkheden. Je kunt het hout immers opschuren en in een andere kleur verven. Juist daardoor ben je in staat om ook op de lange termijn ultiem te genieten van jouw nieuwe rugloze bank.

Aantal zitplaatsen

Wil je in jouw eentje op de rugloze bank plaatsnemen? Of zit je liever met jouw partner en/of kinderen op de bank? Je moet niet alleen goed naar de afmetingen van de bank kijken, maar ook naar de hoeveelheid zitplaatsen. Over het algemeen geldt hierbij wel de volgende stelregel: des te breder de bank is, des te meer zitplaatsen de bank biedt.

Prijskaartje

Hoeveel geld wil/kun jij uitgeven aan een rugloze bank? Probeer dit voor jezelf te bepalen, aangezien de prijzen nogal variëren. Je kunt bijna 500 euro voor een tuinbank in onze webshop uitgeven, maar je kunt ook voor slechts 180 euro al de trotse eigenaar van een gave rugloze bank zijn. Kijk in ieder geval goed naar de prijskaartjes van de verschillende rugloze banken!

Conclusie

Is het lastig om de beste rugloze bank voor in jouw tuin te vinden? Nee, het is niet per definitie lastig, maar het is wel zaak om even een goed vergelijk te maken. Op basis van jouw vergelijk kun je uiteindelijk de beste rugloze bank vinden. Is de aanschaf van deze bank vervolgens aan te raden? Ja, absoluut. In onze ogen is een rugloze bank echt een aanvulling voor elke tuin!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »