{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Matthijs, 29 juli 2019

Een tuinbank van teakhout

Bij het inrichten van je tuin heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om voor een moderne uitstraling te gaan of juist voor een natuurlijke uitstraling. Bij beide mogelijkheden heb je in ieder geval genoeg keus met betrekking tot het tuinmeubilair. Scroll bijvoorbeeld maar eens door onze website heen. Je komt ongelooflijk veel soorten tuinmeubelen tegen, waarbij er per soort ook weer vele varianten bestaan.

In Nederland kiezen best veel mensen voor een tuinbank in hun tuin. Dit biedt een comfortabele en prettige manier om de tijd in de tuin door te brengen. Maar, welke soorten tuinbanken zijn er zoal? Als we naar de soorten kijken, zien we onder andere een boombank, een loungebank en een rugloze bank naar voren komen.

Verder onderscheid in de verschillende tuinbanken wordt gemaakt door het materiaal. Een fabrikant heeft namelijk meerdere materialen tot zijn beschikking bij het maken van een tuinbank. Een veelgebruikte variant voor een tuinbank is teakhout; waarom is dat zo?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een teakhouten tuinbank is terug te vinden in de levensduur. Teakhout is een enorm sterk product, waardoor de tuinbank tegen alle weeromstandigheden bestand is. Het is totaal overbodig om bang te zijn voor je tuinbank als het regent of hard waait. Een teakhouten tuinbank is daar simpelweg tegen bestand.

Een ander voordeel heeft betrekking op de uitstraling van teakhout. Het is namelijk een behoorlijk veelzijdig materiaal, waardoor de tuinbank in nagenoeg elke tuin feilloos past. In zowel een tuin met een moderne uitstraling als een tuin met een natuurlijke uitstraling komt een teakhouten tuinbank perfect tot zijn recht. We durven dan ook te stellen dat een tuinbank van teakhout één van de meest veelzijdige in zijn soort is.

Als laatste voordeel willen we het onderhoud benoemen. Of eigenlijk; het gebrek aan onderhoud. Een teakhouten tuinbank heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. Het enige wat je kan doen, is de tuinbank jaarlijks een grote wasbeurt geven. Vervolgens heb je er geen omkijken meer naar. Ideaal toch?

Interesse?

We kunnen het ons goed voorstellen dat je interesse in een tuinbank van teakhout hebt. Neem daarom direct een kijkje in ons assortiment en profiteer van de laagste prijs garantie! Om het helemaal af te maken, bieden wij je ook nog gratis bezorging aan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »