{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Matthijs, 2 augustus 2019

Een tuinstoel van naturel rotan

We hebben het al vaker op onze website genoemd; de tuinmeubelen worden steeds gevarieerder. Dit is onder andere terug te zien in het aantal varianten van een tuinmeubel. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar een tuinstoel en de verschillende varianten daarvan. Je kunt kiezen voor een dining loungestoel, een verstelbare tuinstoel of een opstapelbare tuinstoel. Ook kan je kiezen voor een hangstoel; in de basis is dit vergelijkbaar met een tuinstoel.


Door dit uitgebreide aanbod heb jij in ieder geval altijd de mogelijkheid om een juiste keuze te maken. Je kunt jouw wensen en behoeften volledig afstemmen op je uiteindelijke beslissing. Dat wordt ook nog eens versterkt door de verschillende materialen waar een tuinstoel gemaakt van kan zijn. Heb jij bijvoorbeeld een hekel aan het onderhouden van een tuinstoel? Kies dan voor een onderhoudsvrije materiaalsoort.


Een van de materiaalsoorten die de laatste jaren in opkomst is, is naturel rotan. Deze materiaalsoort brengt enkele specifieke voordelen met zich mee, waardoor veel mensen voor dit materiaal kiezen. Je kunt bij AVH-Outdoor ook meerdere tuinstoelen van dit materiaal aanschaffen. Lijkt jou dit iets? Lees hieronder iets meer informatie over dit materiaal.

Wat is naturel rotan

Rotan is een natuurproduct en valt het beste te vergelijken met bamboe. Sterker nog; zowel bamboe als rotan horen in principe in de jungle thuis. Ook vergelijken veel mensen rotan met riet, maar hier zit toch wel een behoorlijk verschil tussen.
Naturel rotan is in ieder geval een soort liaan dat groeit in tropische regenwouden. Deze liaan is behoorlijk hard, waardoor het geschikt is om voor tuinmeubelen te gebruiken.

De voordelen van naturel rotan

Naturel rotan brengt uiteraard enkele specifieke voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel is wellicht de kracht en de flexibiliteit van dit materiaal. Naturel rotan is namelijk behoorlijk sterk en ondertussen ook flexibel. Hierdoor is het mogelijk om dit materiaal in alle gewenste vormen te buigen.


Daarnaast is de uitstraling van naturel rotan één van de voordelen. Een tuinstoel van naturel rotan ziet er simpelweg fraai en avontuurlijk uit. Met een dergelijke tuinstoel creëer je een natuurgevoel in je tuin. Je brengt in ware de jungle naar je eigen tuin toe!


Ben je ook benieuwd naar de tuinstoelen van dit materiaal? Neem direct een kijkje in onze webshop en laat je verrassen. Je kunt tevens bij ons profiteren van gratis thuis bezorging en laagste prijs garantie.