{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

0

kortingscode: ZOMERDEAL2022 of SECRETDEAL2022

Door Sanne, 13 april 2021

Enkele redenen waarom óók jij voor een terrasverwarmer zou moeten kiezen

Vind jij het heerlijk om veel tijd in jouw tuin door te brengen? Ben je verzot op de warme dagen waar we in de afgelopen jaren mee te maken hebben gehad? Vind je het echter ook lekker om in bijvoorbeeld het voorjaar of het najaar tijd in jouw tuin door te brengen? Het is mogelijk, indien je voor een terrasverwarmer kiest.
Bij het inrichten van een tuin gaat de meeste aandacht uit naar de begroeiing, de bestrating, de tuinafscheiding en de tuinmeubelen. Logisch ook, aangezien dat de meest in het oog springende facetten in een tuin zijn. Als je al die facetten keurig geregeld hebt, is het ook zaak om te kijken naar geschikte accessoires. Dat zijn accessoirs waarmee je jouw tuin leuk aan kunt kleden én waarmee je jouw leefplezier in de tuin alleen maar kunt vergroten.
Eén van de meest typerende voorbeelden van een accessoirestuk voor in de tuin is een terrasverwarmer. Dat is dan ook dé reden waarom wij dit artikel geschreven hebben; in dit artikel laten wij je kennis maken met de voordelen van een terrasverwarmer voor in jouw tuin. Daarbij bespreken we ook wat een terrasverwarmer precies is, hoe je de beste terrasverwarmer kunt vinden en waar je rekening mee moet houden.
Heb je nu al mogelijke interesse om een terrasverwarmer aan te schaffen? Verstandig! Wij zijn namelijk ook groot fan van een terrasverwarmer en kunnen dit accessoirestuk dan ook van harte aan je aanraden. Neem snel dit artikel door, laat je verrassen en kies de beste terrasverwarmer aan. Wist je dat je daarvoor ook bij ons aan het juiste adres bent? In ons aanbod vind je namelijk tal van terrasverwarmers; van de beste kwaliteit én tegen de scherpste prijs. Wat wens je nog meer?

Wat is een terrasverwarmer precies?

Ben jij ook zo gek op uiteten of lekker terrassen? In beide gevallen heb je ongetwijfeld al gemerkt dat je niet altijd op een terras plaats kunt nemen. Soms is het simpelweg buiten te koud om op dit terras te gaan zitten. Of, nee dat is niet het geval! Veel restaurants kiezen er namelijk voor om heaters op het terras te zetten; daarmee wordt een aangename temperatuur op het terras gecreëerd.
Een dergelijke terras heater is een sprekend voorbeeld van een terrasverwarmer. Dit is puur een verwarmingselement waarmee de temperatuur op het terras verhoogd kan worden. Dit kan het terras van een restaurant zijn, maar het kan ook het terras bij jou in de tuin zijn.
Dankzij een terrasverwarmer kun je het dus een stuk aangenamer in jouw tuin maken. Je weet de temperatuur te verhogen, je weet het sfeervoller te maken en je weet het gezelliger te maken. Dit zijn in een notendop de belangrijkste voordelen van een terrasverwarmer, waarover je later in dit artikel meer kunt lezen.
Let wel op: er zijn meerdere soorten terrasverwarmers waar je tussen kunt kiezen. Als je ons aanbod bekijkt, zie je al direct meerdere varianten naar voren komen. Welke variant voor in jouw tuin dan de beste keuze is? Het antwoord op die vraag geven wij graag ook in dit artikel. Aan het einde van dit artikel bespreken wij precies tussen welke terrasverwarmers je kunt kiezen. Aan de hand van die informatie kun je voor jezelf direct de knoop doorhakken. De aanschaf van een terrasverwarmer is hoe dan ook aan te raden!

Waarom voor een terrasverwarmer kiezen?

Ben je op dit moment bezig met het aankleden van jouw tuin? Dan moet je hele belangrijke keuzes gaan maken. Zo moet je gaan bepalen welke tuinmeubelen in jouw tuin komen te staan. Ook moet je beslissingen maken met betrekking tot de accessoires in jouw tuin.
Uitgangspunt is hierbij ongetwijfeld de uitstraling van jouw tuin. Je wilt een fraaie tuin creëren, maar je wilt tegelijkertijd ook een aangename tuin creëren. Een tuin waarin jij veel tijd op een aangename manier door kunt brengen. Als dat één van jouw hoofddoelen is, is het zeer verstandig om naar een terrasverwarmer te kijken. Met dank aan een terrasverwarmer kun je namelijk op een simpele manier aangenaam genieten in/van jouw tuin! Hieronder laten we jou graag kennis maken met alle voordelen van een terrasverwarmer.

Je kunt meer tijd in jouw tuin doorbrengen

Wil jij dolgraag veel tijd in jouw tuin doorbrengen? Dan is het sowieso een verstandig idee om voor een terrasverwarmer te kiezen. Met dank aan een terrasverwarmer kun je namelijk meer en meer tijd op jouw terras doorbrengen.
Hoe dat precies zit? Nou, stel je eens voor dat het overdag rond de 25 graden is. Je kunt dan overdag heerlijk in jouw tuin relaxen, aangezien de temperatuur zeer aangenaam is. Naarmate het later en later begint te worden, daalt de temperatuur toch enigszins. In de avond rond een uurtje of 9 is het plots nog maar 18 graden.
Wat doe je op zo’n moment? Ga je op zo’n moment naar binnen omdat je het te koud krijgt? Dat is op zich logisch, maar het is ook zonde. Je kunt namelijk nog véél langer in jouw tuin relaxen, indien je voor een terrasverwarmer kiest. Dankzij een terrasverwarmer kun je eigenlijk elke avond tot een uurtje of 12 (of zelfs later) van het buitenleven genieten. Daarbij geniet je van een aangename temperatuur én van alle andere voordelen die wij in dit artikel nog gaan benoemen.
Is een terrasverwarmer alleen voor in de zomer geschikt? Nee! Je kunt een terrasverwarmer namelijk ook prima in het voorjaar of in het najaar gebruiken. Er zijn zelfs meerdere mensen die een terrasverwarmer ook in de winter gebruiken, zoals de schrijver van dit artikel. De schrijver van dit artikel organiseert namelijk elke winter een winterbarbecue voor zijn familie. Tijdens die barbecue branden er meerdere terrasverwarmers in de tuin; hierdoor is het voor iedereen erg aangenaam tijdens de barbecue. Ondanks dat het in de winter is. En ondanks dat de temperatuur buiten niet meer al te hoog is. Met een terrasverwarmer kun je simpelweg meer tijd in jouw tuin door gaan brengen!

Het is een stuk aangenamer

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, kun je meer en meer tijd in jouw tuin doorbrengen. Dat is uiteraard super, maar je wilt dit ongetwijfeld ook op een aangename manier kunnen doen. Nou, dat komt zeker goed als je voor een terrasverwarmer kiest. Met een terrasverwarmer geniet je van onwijs veel gemak in jouw tuin.
Zo is het heerlijk dat je geen deken nodig hebt. Zo is het heerlijk dat je tot ’s avonds laat in jouw tuin kunt zitten. Zo is het heerlijk dat je het nooit meer koud hoeft te hebben. En zo is het heerlijk dat je veel quality time in jouw tuin door kunt brengen. Je kunt immers ook met jouw partner – met dank aan de terrasverwarmer – een romantische avond beleven.
Al met al maak je het met een terrasverwarmer in de tuin een stuk aangenamer voor jezelf. Dit geldt overigens niet alleen voor jezelf, maar ook voor jouw gezinsleden. Wij zijn er zeker van dat ook jouw kinderen en jouw partner gaan genieten van de terrasverwarmer in jullie tuin!

Het is een stuk sfeervoller

Wil je graag veel sfeer in jouw tuin creëren? Daar heb je meerdere mogelijkheden voor. Eén van de beste opties hierbij is zonder twijfel om te kiezen voor een terrasverwarmer. Met een terrasverwarmer maak je het namelijk letterlijk en figuurlijk een stuk warmer.
Wat we hiermee bedoelen? Nou, als je voor een terrasverwarmer kiest, weet je jouw tuin een stuk sfeervoller te maken. Warmte brengt namelijk altijd sfeer met zich mee, terwijl de terrasverwarmer ook nog een fraaie uitstraling heeft. Die combinatie tezamen zorgt ervoor dat de terrasverwarmer voor meer sfeer in jouw tuin zorgt.
Beeld je de volgende avond maar eens in? Je zit heerlijk op jouw loungeset, je bent een boek aan het lezen, jouw glaasje wijn staat op de bijzettafel en je hebt jouw voeten heerlijk warm weggestopt onder een dekentje. Vervolgens zet je de terrasverwarmer aan, waardoor je het direct nóg aangenamer krijgt. Je geniet van de aangename hitte, je geniet van de gezellige sfeer en je geniet van de avond. Ondertussen geniet je ook nog van het leven, aangezien het leven op dat moment jou volledig toelacht. Wat wens je nog meer?

Het is voor in elke tuin geschikt

Wist je dat een terrasverwarmer voor in elke tuin geschikt is? Ja, zeker! Ongeacht of je een grote of een kleine tuin hebt, kun je altijd wel voor een geschikte terrasverwarmer kiezen. Dat is een terrasverwarmer die aan al jouw wensen voldoet, die voor de gewenste warmte zorgt en die ook nog eens voor de gewenste sfeer zorgt.
Bovendien kun je kiezen uit verschillende soorten en maten. Zo is het mogelijk om voor een staande terrasverwarmer te kiezen, terwijl je ook voor een hangende terrasverwarmer kunt kiezen. Wat voor jou de beste keuze is, hangt volledig van jouw tuin en jouw eigen voorkeuren af. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat je snel een perfecte terrasverwarmer voor in jouw tuin kunt vinden.
Bijkomend voordeel: je hebt de keus uit verschillende stijlen. Over deze stijlen vertellen wij je graag verderop in dit artikel meer! Neem het artikel zeker even door, aangezien wij aan het einde van dit artikel ook nog aangeven hoe je nu de beste terrasverwarmer voor in jouw tuin kunt vinden.

Je geniet van een lange levensduur

Als je een goede terrasverwarmer aanschaft, kun je hier jarenlang van genieten. Dat is één van de weinige zekerheden waar je in het leven mee te maken hebt. Een goede terrasverwarmer is namelijk van de gewenste kwaliteit, is zeer robuust en heeft een prima werking. Die combinatie tezamen zorgt ervoor dat je jarenlang van een terrasverwarmer kunt genieten.
Bijkomend voordeel: je hoeft niet al teveel onderhoud uit te voeren. Integendeel zelfs; als je op de juiste manier van een terrasverwarmer gebruik maakt, heb je geen omkijken naar het onderhoud. Je kunt dus op een onderhoudsvrije manier genieten van de lange levensduur én van de hierboven genoemde voordelen. Wat wens je nog meer? Voldoende reden om direct een terrasverwarmer uit te kiezen, niet waar?

Hoe kun je de beste terrasverwarmer uitkiezen?

Klinkt het verhaal van een terrasverwarmer bij jou als muziek in de oren? Zou jij ook dolgraag zo snel mogelijk van de hierboven genoemde voordelen willen genieten? En ben je ook bereid om een bepaald budget vrij te maken voor de aanschaf van een terrasverwarmer? Dan raden wij je aan om dit artikel op je gemakje door te nemen!
In dit artikel bespreken wij namelijk wat de belangrijkste criteria van een terrasverwarmer zijn. Als je goed op deze criteria weet te letten, kun je uiteindelijk de juiste terrasverwarmer aanschaffen. Daarvoor verwijzen wij je ook alvast graag naar onze webshop; in ons webshop vind je namelijk een divers aanbod van de beste terrasverwarmers. Dat zijn stuk voor stuk varianten waar je echt jarenlang van gaat genieten!

Soort techniek

Als je een terrasverwarmer aan wilt schaffen, is het goed om te weten dat je uit tal van technieken kunt kiezen. Deze technieken gaan hand in hand met speciale verwarmingselementen die in de heater aangebracht zijn. Daarbij kunnen we onderscheid maken tussen de volgende verwarmingselementen:

  • Golden tube
  • Halogeen
  • Carbon
  • Quartz
  • Heatpanel
  • Heatstrip
  • Lowglare
  • Golden shadow
  • Rose Gold


Voor welke techniek jij het beste kunt kiezen? Dat hangt volledig van jouw eigen voorkeur af. Zo kun je kiezen voor één van de infraroodstralingen, maar je kunt ook kiezen voor één van de elektrische varianten. De keus is echt volledig aan. Op dit vlak kunnen wij je eigenlijk maar van één goede tip voorzien: denk echt heel goed na over de wensen die je hebt. Op basis van jouw wensen kun je vervolgens gericht op zoek gaan naar de beste terrasverwarmer voor in jouw tuin!

Plaatsing van de terrasverwarmer

Ook moet je op voorhand heel goed nadenken over de plaatsing van de terrasverwarmers. Ga je de terrasverwarmer in jouw tuin ophangen? Zet je de terrasverwarmer op de grond neer in jouw tuin? Of heb je mogelijk een overkapping waarin je de terrasverwarmer aan het plafond op kunt hangen?
Op basis van de exacte situatie in jouw tuin vallen sommige plaatsingsmogelijkheden al af. Het is aan jou om te bepalen welke plaatsingsmogelijkheid uiteindelijk de beste is, zodat je jouw terrasverwarmer op die manier in de tuin kunt gaan plaatsen.
Als je in onze webshop een kijkje neemt, zie je direct tal van varianten naar voren komen. Zo kun je kiezen voor een wand heater; deze kun je aan de wand van bijvoorbeeld jouw woning of schuur ophangen, waarna je van de gewenste temperatuur in de tuin gaat genieten. Je kunt echter ook voor een staande heater kiezen; die kun je bijvoorbeeld naast jouw loungeset neerzetten, waardoor het op en rondom jouw loungeset al snel erg aangenaam wordt.

Afmetingen

Heb je bepaald waar de heater in jouw tuin moet gaan komen? Dan is het ook zaak om goed na te denken over de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je bij jouw terras om een heater neer te zetten of op te hangen? Dat is eigenlijk de centrale vraag waar je voor jezelf een passend antwoord op moet zien te vinden.
Het is hierbij goed om te weten dat je heel veel keus hebt. Ongeacht wat jouw wensen zijn, kun je altijd wel een passende heater vinden. Een heater die qua stijl én qua afmetingen perfect in jouw tuin past. Wat wens je nog meer? Als je een dergelijke heater gevonden hebt, begint het echte genieten in ieder geval direct!

Kleur

Ook raden wij je aan om goed naar de uitstraling van de heater te kijken. Waarom? Omdat de heater vaak nogal nadrukkelijk aanwezig is in een tuin. Indien je voor een heater kiest die qua uitstraling compleet naar wens is, maak je wat ons betreft de juiste keuze.
Gaat je voorkeur hierbij uit naar een grijze kleurstelling? Of heb je toch liever een heater met een witte behuizing, een zwarte behuizing of een zilveren behuizing? De keus is echt volledig aan jou. Wij raden je aan om hier goed over na te denken, aangezien je in de komende jaren veelvuldig naar jouw heater gaat kijken. Dat is puur te danken aan de heerlijke warmte die van deze heater afkomt!

Maximale vermogen

Hoe groot is het oppervlakte dat door de heater verwarmd moet worden? Des te groter dit oppervlakte is, des te hoger het vermogen van de terrasverwarmer moet zijn. Wij raden je daarom aan om heel goed naar het vermogen van de verschillende varianten te kijken.
Het vermogen wordt altijd aangegeven in een bepaald wattage. Des te hoger dit vermogen is, des te meer warmte de terrasverwarmer weet te produceren. Dat is ideaal en zeer wenselijk voor de grotere terrassen; daarvoor heeft een terrasverwarmer simpelweg veel kracht nodig. Stem dus goed het maximale vermogen van de terrasverwarmer af op de grootte van jouw terras.

Handige functies en eigenschappen

Tevens is het aan te raden om op meerdere handige functies en eigenschappen te letten. Zo kan een terrasverwarmer bijvoorbeeld draaibaar zijn; op die manier kun je verschillende delen van jouw tuin verwarmen. Mocht jouw voorkeur hier naar uit gaan, is het dus aan te raden om te kiezen voor een draaibare terrasverwarmer.
Je kunt ook kiezen voor een terrasverwarmer met ingebouwde verlichting. Dankzij die verlichting kun je bijvoorbeeld laat in de avond nog een leuk boek lezen; ook dit is wat ons betreft een super handige functie van een terrasverwarmer.
Tevens is het goed om naar de waterbestendigheid van een terrasverwarmer te kijken. Verreweg de meeste verwarmers zijn waterbestendig, maar dat geldt helaas niet voor alle varianten. In onze ogen kun je het beste kiezen voor een waterbestendige terrasverwarmer.
Tot slot is het ook nog verstandig om naar de bediening van de terrasverwarmer te kijken. Hoe kun je de temperatuur van de verwarmer naar wens instellen? Bij sommige varianten gaat dit met een drukknop, terwijl je bij andere varianten gebruik van een afstandsbediening kunt maken. Een afstandsbediening geniet zeker onze voorkeur; gemak dient de mens en de liefhebber van het buitenleven!

Prijs-kwaliteitsverhouding

Tot slot raden wij je ook nog aan om goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken. Wil je graag jarenlang van een terrasverwarmer gaan genieten? Dan is het aan te raden om hier in te investeren. Indien je nét iets meer geld aan een goede terrasverwarmer uitgeeft, is dat iets waar je jarenlang van kunt genieten. Je geniet daarbij dus ook van een duurzame investering, ondanks dat je wellicht relatief veel geld uitgeeft.
Ook raden wij je aan om altijd te kiezen voor een terrasverwarmer van een gerenommeerd merk. Waarom? Omdat deze merken niet voor niets gerenommeerd zijn. Nee, deze merken hebben bewezen dat zij perfecte kwaliteit weten te leveren. Indien je voor een verwarmer van een goed merk kiest, ben je min of meer ook verzekerd van een lange levensduur.
Met andere woorden: durf te investeren in een goede terrasverwarmer. Daar moet je mogelijk het nodige geld aan uitgeven, maar je geniet dan ook al snel van meerdere voordelen. Voordelen waar je overigens ook alleen met een terrasverwarmer van kunt genieten!

Slotwoord

Wil jij het graag lekker warm, aangenaam en sfeervol in jouw tuin maken? Dan is de aanschaf van een terrasverwarmer absoluut een verstandige keuze. Met een terrasverwarmer weet je op een simpele manier nóg meer tijd in jouw tuin door te brengen. Als dat bij jou nou ook perfect in de oren klinkt, nodigen wij je graag van harte uit. Je bent van harte welkom om ons aanbod van terrasverwarmer te bekijken, waarna je direct een goed vergelijk voor jezelf kunt maken.
Aan de hand van dat vergelijk kun je vervolgens de knoop doorhakken. Wij kunnen je in ieder geval één ding beloven: van de aanschaf van een goede terrasverwarmer ga je absoluut geen spijt krijgen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »