{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Alleen vandaag nog 10% extra korting op het gehele assortiment - kortingscode CYBERMONDAY2021 - En voer GRATISHOES in bij opmerkingen bij elke tuin- of loungeset

Enkele tips voor het uitkiezen van een perfecte loungeset

  • Door Sanne
  • Friday 28 / 05 / 2021 0
Enkele tips voor het uitkiezen van een perfecte loungeset

Is het jouw droom om veel tijd in jouw tuin door te brengen? Wil jij eigenlijk elke dag in de zomerperiode tijd in jouw tuin doorbrengen? En ben je ook bereid om hiervoor bepaalde investeringen te doen? Dan zit je in een ideale situatie; je bent namelijk écht in staat om jouw tuin perfect in te gaan richten. Perfect met het oog op de heerlijke temperaturen in ons land.
Maar, hoe kun je jouw tuin nou perfect inrichten? Naar onze bescheiden mening is het hierbij noodzakelijk om te kiezen voor de beste tuinmeubelen. Dit zijn tuinmeubelen die aan alle wensen voldoen, die een lange levensduur hebben en die veel comfort met zich mee brengen. Daarbij is het wel van belang dat je deze tuinmeubelen volledig afstemt op jouw eigen voorkeuren. Ieder persoon stelt andere wensen aan zijn/haar tuin, waardoor elk persoon ook voor andere soorten tuinmeubelen kiest.
Gelukkig heb je tegenwoordig de keus uit héél veel verschillende soorten tuinmeubelen. Dat zie je ook al direct als je een kijkje in ons aanbod neemt. Je kunt uit tientallen soorten tuinmeubelen kiezen, terwijl je per soort tuinmeubel ook weer meerdere varianten aantreft.
Dat is ook het geval bij de loungesets. Als je interesse in een loungeset hebt, moet je echt een goede vergelijking voor jezelf gaan maken. Je hebt namelijk de keus uit meerdere soorten en uit meerdere varianten. Ook zijn er grote verschillen qua samenstellingen, qua prijskaartjes en qua mogelijkheden zichtbaar.
Dit brengt wel een groot voordeel met zich mee: je bent altijd in staat om de perfecte loungeset voor in jouw tuin te vinden. Heb je op dit moment interesse om een nieuwe loungeset aan te schaffen? Dan raden wij je graag aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. In dit artikel laten wij je namelijk kennis maken met enkele handige tips. Tips waarmee je relatief snel en gemakkelijk de beste loungeset voor in jouw tuin kunt vinden.
Ben je nu al benieuwd geworden? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. Neem dit artikel daarom op je gemakje door en start vervolgens de zoektocht naar de beste loungeset voor in jouw tuin. Daarvoor ben je overigens bij ons ook direct aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een uitgebreid aanbod van de beste loungesets; we bieden bovendien alle verschillende soorten loungesets aan. De kans dat je in ons aanbod de perfecte loungeset kunt vinden, is dan ook gelijk aan ongeveer 100%!

Waarom voor een loungeset kiezen?

Ben je op dit moment bezig met het inrichten van jouw tuin? Dan zijn er enkele belangrijke knopen die je door moet gaan hakken. Zo moet je bijvoorbeeld bepalen voor welke stijl je gaat, op welke manier je van jouw tuin gebruik wilt maken en hoeveel geld je uit kunt geven aan de inrichting van jouw tuin.
Ook op het gebied van tuinmeubelen moet je belangrijke knopen doorhakken. Eigenlijk zijn tuinmeubelen in een tuin onmisbaar; dat geldt dus ook voor jouw tuin. Indien je graag de beste meubelen voor in jouw tuin aan wilt schaffen, krijg je met een nogal uitgebreid aanbod te maken. Gelukkig zijn er meerdere redenen waarom je het beste voor een loungeset kunt kiezen.
Zo is het een voordeel dat een loungeset ongekend comfortabel is. Dit komt enerzijds door de vormgeving van de loungeset, maar anderzijds ook door de bijbehorende kussens. Een loungeset zonder kussens is eigenlijk geen echte loungeset. Nee, deze kussens zorgen juist voor het gewenste comfort op jouw loungeset. Dankzij dit comfort is het in ieder geval een feestje om dagelijks veel tijd in jouw tuin door te brengen.
Een bijkomend voordeel is de veelzijdigheid van een loungeset. Op een loungeset kun je namelijk op een comfortabele manier zitten, maar je kunt ook op een comfortabele manier languit liggen. Ongeacht waar jouw voorkeur naar uit gaat, kun je dus zeer aangenaam op een loungeset plaatsnemen. Daarbij geniet je direct van het gewenste comfort; wat wil je nog meer?
Ook is het een voordeel dat je uit heel veel verschillende soorten loungesets kunt kiezen. Dit heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van de loungesets, maar ook op de samenstelling van de loungesets. Zo kun je kiezen voor een set met twee loungebanken, maar je kunt ook kiezen voor een set met een loungebank en twee loungestoelen. De keuze is in ieder geval reuze én de keuze is volledig aan jou!
Tevens geniet je met een loungeset van meerdere zitplaatsen. Ook als je een groter huishouden hebt, kun je een geschikte loungeset vinden. Zo bestaan er bijvoorbeeld loungesets met maar liefst 6, 8 of 10 zitplaatsen. Heb je echter een kleiner huishouden? Ook dan kun je geschikte loungesets vinden; je kunt immers ook kiezen voor een loungeset met bijvoorbeeld 2 of 4 zitplaatsen. Juist doordat je zoveel keuze hebt, kun je altijd een loungeset vinden die qua zitplaatsen perfect aansluit op jouw behoeften.
In onze ogen is het ook een voordeel dat je echt langdurig van een loungeset kunt genieten. Indien je voor een goede loungeset kiest, is dit een aankoop waar je jarenlang van kunt genieten. Daarbij geniet je van veel gemak, van veel comfort en van veel gezelligheid.
Ook is het daarbij een voordeel dat je een loungeset moeiteloos in jouw tuin kunt integreren. Zo kun je de loungeset perfect combineren met andere meubelen, maar ook met accessoires in jouw tuin. In principe kun je alle kanten op met een loungeset in jouw tuin; ook dat spreekt ons erg aan.
Het mag duidelijk zijn: er zijn meerdere zwaarwegende redenen waarom de aanschaf van een loungeset aan te raden is. Heb je – wegens bovenstaande redenen – ook interesse om een nieuwe loungeset aan te schaffen? Dan raden wij je aan om dit artikel op je gemakje door te nemen. In het restant van dit artikel vind je enkele tips waarmee je de allerbeste loungeset voor in jouw tuin kunt vinden! Neem het artikel op je gemakje door en laat je verrassen.

Tip 1: zet je wensen op een rijtje

Wil jij graag van de voordelen van een loungeset profiteren? Dan is het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de beste loungeset in jouw tuin. Voordat je deze zoektocht kunt starten, is het aan te raden om jouw wensen op een rijtje te zetten.
Hoe wil je de loungeset gaan gebruiken? Waar wil je de loungeset precies in jouw tuin neerzetten? Voor hoeveel mensen moet de loungeset plek bieden? En hoeveel geld wil je uit gaan geven aan de aanschaf van een nieuwe loungeset? Door op dergelijke vragen alvast een antwoord voor jezelf te bepalen, kun je gericht op zoek gaan naar de beste loungeset. Dat is uiteindelijk de loungeset die het beste aan al jouw wensen voldoet.
Wat ons betreft is dit één van de belangrijkste tips die we aan je kunnen geven. Jij bent namelijk degene die van de loungeset gebruik gaat maken, waardoor jij goed na moet denken over het gebruik hiervan. Pas als je echt duidelijk in beeld hebt gebracht waar en hoe je de loungeset wilt gebruiken, kun je de zoektocht naar de beste loungeset starten. Mogelijk vind je het wel lastig om direct een antwoord op dergelijke vragen te formuleren. In dat geval raden wij je aan om de nodige inspiratie op te doen via het internet!

Tip 2: kijk goed naar de overige meubelen in jouw tuin

Als je een loungeset in jouw tuin gaat zetten, is dat hoogstwaarschijnlijk niet het enige meubelstuk in jouw tuin. Nee, het is goed mogelijk dat er bijvoorbeeld al een tuinset, een tuinbank of een ligbed in jouw tuin staat. In dat geval is het aan te raden om de uitstraling van de loungeset goed af te stemmen op de reeds bestaande meubelen in jouw tuin.
Hoe je dit het beste op elkaar af kunt stemmen? Dat doe je eigenlijk door te bepalen wat je wilt: wil je een fraai geheel creëren? Of wil je met de loungeset juist voor een contrastrijke situatie zorgen? Indien alle andere tuinmeubelen in jouw tuin van bijvoorbeeld hout zijn, kun je ook voor een houten loungeset kiezen. Je weet daarmee eigenlijk uniformiteit in jouw tuin te creëren, maar de tuin kan hierdoor mogelijk wel ietwat saai gaan ogen.
In dit voorbeeld kun je daarom ook prima kiezen voor een loungeset van een ander materiaal. Met bijvoorbeeld een loungeset van aluminium of van kunststof weet je een unieke combinatie te creëren. Een combinatie die direct tot de verbeelding spreekt, aangezien beide materialen behoorlijk contrastrijk zijn. Juist door een dergelijk contrast te creëren, kun je echter een prachtige uitstraling in jouw tuin verkrijgen.
Wat op dit gebied de beste keuze is? Dat hangt echt volledig van jouw eigen voorkeuren af. Er valt iets voor te zeggen om een fraai geheel te creëren, maar er valt ook zeker iets te zeggen voor een contrastrijke situatie. Ongeacht waar jouw voorkeur naar uit gaat, is het ook hierbij weer zaak om jouw wensen goed in de gaten te houden.

Tip 3: maak een goede vergelijking tussen de vele soorten loungesets

Graag nodigen we jou uit om direct ons aanbod van loungesets te bekijken. Waarom? Omdat je daarmee direct een indruk krijgt van het uitgebreide en diverse aanbod van de vele loungesets. Je kunt namelijk uit meerdere soorten loungesets kiezen, waarbij elke soort zijn eigen voor- en nadelen met zich mee brengt.
Wij raden je graag aan om heel goed naar de verschillende soorten loungesets te kijken. Juist door tussen de verschillende soorten loungesets een goede vergelijking te maken, kun je uiteindelijk de beste loungeset voor in jouw tuin uitkiezen.
Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dining loungeset. Dit is een loungeset waarop je heerlijk kunt relaxen, maar je kunt aan deze loungeset ook dineren. Dit is onder meer te danken aan de hoogte van de loungebank, maar ook aan de bijbehorende loungetafel. Deze combinatie zorgt er in ieder geval voor dat je op een aangename manier kunt dineren op/aan de loungeset.
Wil je graag de loungeset in een hoek in jouw tuin neerzetten? Dan is het aan te raden om eens naar een hoek loungeset te kijken. Zoals de benaming al doet vermoeden, kent een dergelijke loungeset een hoek. Dankzij deze hoek kun je de loungeset perfect in een hoek van jouw tuin neerzetten. Belangrijkste voordeel hiervan; je weet de ruimte in jouw tuin optimaal te benutten.
Tevens kun je kiezen voor een zogeheten stoel-bank loungeset. Dit is een loungeset bestaande uit meerdere onderdelen, waaronder een stoel en een bank. Hiermee creëer je dus direct meerdere zitplaatsen, terwijl je ook op een veelzijdige manier gebruik kunt maken van een dergelijke loungeset. Wat wens je nog meer?
Ook kun je kiezen voor een platform loungeset. Dit is een vrij unieke soort, waarbij de gehele loungeset eigenlijk op een platform gebouwd is. Je kunt dit min of meer als een onderstel zien; in veel gevallen betreft dit een onderstel van hout. Juist dankzij dit onderstel krijgt de loungeset een soort van doorkijk, waardoor je jouw tuin groter kunt laten ogen. Ondertussen geniet je uiteraard wel van het gewenste comfort van een dergelijke loungeset.
Heb je een kleinere tuin? Of heb je een balkon waarop je graag een loungeset wilt zetten? Dan komt een lounge balkonset prima van pas. Een dergelijke set is vrij compact uitgevoerd, waardoor je ‘m moeiteloos op een balkon kwijt kunt. Ook als je een kleinere tuin hebt, is dit eigenlijk de meest ideale variant. Over het comfort hoef je je overigens geen zorgen te maken; ook dergelijke loungesets zijn super comfortabel te noemen.
Tevens kun je kiezen voor een chaise longue loungeset. Dit is een loungeset waarbij je de beschikking hebt over een voeteneind. Dankzij dit voeteneind kun je op een chaise longue loungeset heerlijk languit liggen. Je weet hierdoor volledig tot rust te komen, te genieten van het mooie leven en te genieten van jouw fraaie tuin. Wat wens je nog meer?
Tot slot kun je ook nog kiezen voor verstelbare loungesets. Dit zijn loungesets waarbij je bijvoorbeeld de rugleuning van de loungestoel aan kunt passen, waardoor je op een aangename manier kunt zitten en kunt liggen. Hierbij kun je overigens ook nog kiezen voor een verstelbare loungeset met verstelbare tafel; hierbij kun je de hoogte van de tafel naar wens instellen. Belangrijk voordeel van dergelijke loungesets is de veelzijdigheid; je kunt echt op meerdere manieren gebruik maken van een dergelijke loungeset.
Wat nu de beste soort loungeset voor in jouw tuin is? Ja, dat hangt echt van jouw persoonlijke voorkeuren af. Wij willen je in ieder geval graag aanraden om echt een goed vergelijk tussen de verschillende soorten loungesets te maken. Alleen als je echt goed naar alle varianten gekeken hebt, kun je uiteindelijk de knoop doorhakken. Zoals bovengenoemde varianten al laten zien, heb je in ieder geval meer dan genoeg keus!

Tip 4: kijk goed naar het onderhoud van de loungeset

Bij het uitkiezen van een loungeset moet je ook gericht kijken naar het materiaal van de set. Waarom? Omdat het materiaal bepalend is voor onder meer de uitstraling van de loungeset. Daarnaast is het materiaal ook nog bepalend voor de hoeveelheid onderhoud die je aan de loungeset uit moet voeren.
Indien je voor een houten loungeset kiest, moet je bijvoorbeeld met het nodige onderhoud rekening houden. Na verloop van tijd moet je het hout opschuren, moet je het hout opnieuw lakken en moet je het hout opnieuw beitsen.
Gaat je voorkeur uit naar een loungeset van bijvoorbeeld aluminium of kunststof? Dan heb je eigenlijk niks van doen met onderhoud. Nee, in dat geval kun je eigenlijk langdurig van jouw loungeset genieten, terwijl je daar geen onderhoud voor uit hoeft te voeren.
Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Ook dat is een belangrijke vraag waar je goed over na moet denken. Indien je voor een loungeset van hout kiest, kies je eigenlijk voor een natuurlijke uitstraling. Dit gaat echter wel gepaard met het nodige onderhoud. Het is dan ook aan jou om de ideale balans tussen uitstraling en onderhoud te vinden!

Tip 5: durf te investeren

Wil je een nieuwe loungeset aanschaffen? Dan kun je rekening houden met een vrij forse investering. Dit komt puur doordat loungesets groot zijn, doordat loungesets van een prima kwaliteit zijn en doordat loungesets niet al te makkelijk te fabriceren zijn.
Voor kwaliteit moet je betalen. Dat is één van de weinige zekerheden waar we in het leven vanuit kunnen gaan. Aangezien je in ons aanbod alleen maar de beste loungesets kunt vinden, moet je voor deze loungesets ook een bepaald bedrag betalen. Speciaal voor jou doen wij er in ieder geval alles aan om de prijskaartjes zo gunstig mogelijk te houden.
Daarbij willen wij je wel het volgende aanraden; durf te investeren in een nieuwe loungeset. Juist door net iets meer geld aan een nieuwe loungeset uit te geven, kun je de beste loungeset voor in jouw tuin aanschaffen. Met een dergelijke loungeset geniet je van veel gemak, van veel comfort én van een lange levensduur. Over het algemeen brengen de beste loungesets namelijk een lange levensduur met zich mee. Een hele lange levensduur zelfs.

Tip 6: kijk goed naar de kussens

Heb je enig idee hoe het kan dat een loungeset zó comfortabel is? Dit comfort is met name te danken aan de vormgeving én aan de kussens van de loungeset. Wij willen je dan ook graag aanraden om heel goed – en kritisch – naar de kussen van de betreffende loungesets te kijken.
Bekijk bijvoorbeeld goed wat voor kussens het zijn. Zijn het standaard kussens? Of zijn het waterafstotende kussens? Of zijn het mogelijk all weather kussens? In het huidige aanbod vind je in ieder geval meerdere soorten kussens terug. Maak daarom een goede vergelijking voor jezelf.
Let hierbij overigens ook goed op de kleur en de uitstraling van de kussens. De kussens zijn niet alleen voor het comfort van groot belang, maar ook voor de uitstraling van jouw loungeset. Leg bijvoorbeeld maar eens felgroene en donkergrijze kussens op jouw loungeset; je ziet dan direct dat beide kussens voor een compleet andere uitstraling zorgen.
Met andere woorden: er is je veel aan gelegen om heel kritisch naar de kussens te kijken. Alleen als je hier echt kritisch naar kijkt, kun je de beste loungeset met de beste kussens aanschaffen. Wij willen je graag aanraden om het belang van de loungekussens in ieder geval niet te onderschatten!

Tip 7: kijk goed naar handige opties

Ook willen wij je aanraden om goed naar enkele handige opties te kijken. Zo bestaan er bijvoorbeeld loungesets die een unieke opbergruimte aanbieden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld het zitvlak omhoog tillen, waarna je onder het zitvlak bijvoorbeeld de kussens op kunt bergen. Ook is dit een ideale plek om bijvoorbeeld een kleed op te bergen.
Verder zijn er meerdere soorten loungesets die je kunt verstellen. De verstelmogelijkheden zijn hierbij bovendien onwijs divers. Zo kun je kiezen voor een loungeset waarbij je de tafel kunt verstellen, maar je kunt ook kiezen voor een loungeset waarbij je de rugleuning kunt verstellen. Ongeacht voor welke verstelmogelijkheden je kiest, geniet je van het nodige gemak.
Tot slot zijn er ook nog loungesets die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Dat is bijvoorbeeld het geval als de loungesets wieltjes heeft of als de loungeset erg licht uitgevoerd is. Gaat jouw voorkeur sowieso uit naar een lichte loungeset? Dan kun je het beste voor een loungeset van aluminium kiezen!

Tip 8: zorg voor bijpassende accessoires

Wil je nou écht optimaal van jouw loungeset genieten? Dan raden wij je aan om voor bijpassende accessoires te zorgen. Zet bijvoorbeeld een leuk bijzettafeltje bij de loungeset; daarmee kun je jouw glas drinken altijd op een handige plek neerzetten.
Ook kun je bijvoorbeeld plantenbakken met daarin leuke planten naast de loungeset neerzetten. Door dergelijke plantenbakken naast de loungeset neer te zetten, weet je de set eigenlijk op een leuke manier aan te kleden. Dit komt niet alleen de set ten goede, maar eigenlijk de complete uitstraling van jouw terras!
Verder kun je kijken naar de aanschaf van een terrasverwarmer, een box voor het opbergen van de kussens en leuke decoratiestukken voor aan de muur. Met de juiste accessoires kun je jouw loungeset in ieder geval op een super leuke manier aankleden!

Slotwoord

Zo, heb je interesse om een nieuwe loungeset aan te schaffen? Dan raden wij je op dit moment nog één ding aan: neem de bovenstaande tips goed in je op. Dankzij deze tips kun je niet alleen een goede vergelijking maken, maar je kunt uiteindelijk ook direct de knoop voor jezelf doorhakken.
Van de aanschaf van een goede loungeset ga je in ieder geval geen spijt krijgen. Je geniet van veel comfort, van veel gemak en van veel mogelijkheden. Daarbij geniet je ook nog eens van een lange levensduur, indien je voor een loungeset uit ons aanbod kiest. Wij bieden de beste loungesets aan, waardoor je van een lange levensduur geniet. Daarbij geniet je ook nog van de meest scherpe prijzen; wat wens je nog meer?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »