{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Genieten op uw balkon!

  • Monday 08 / 03 / 2021 0
Genieten op uw balkon!

Ben jij de gelukkige eigenaar van een leuke flatwoning, een leuk appartement of een woning met een balkon? Indien dit het geval is, kun je veel kanten op met jouw balkon. Op het eerste oog lijkt een balkon klein en niet al te veel mogelijkheden te bieden, maar schijn bedriegt.

Wat is de leukste loungeset voor op jouw balkon?


Ben jij de gelukkige eigenaar van een leuke flatwoning, een leuk appartement of een woning met een balkon? Indien dit het geval is, kun je veel kanten op met jouw balkon. Op het eerste oog lijkt een balkon klein en niet al te veel mogelijkheden te bieden, maar schijn bedriegt. Wij zijn namelijk van mening dat je wél veel kanten met een balkon op kunt.

Het belangrijkste is echter dat je hierbij de juiste tuinmeubelen uit weet te kiezen. De juiste tuinmeubelen nemen niet al te veel ruimte in beslag, maar zijn daarentegen wel zeer comfortabel. Wil jij ook graag comfortabele meubelen voor op jouw balkon aanschaffen? Dan ben je bij ons sowieso aan het juiste adres.

Wij bieden niet alleen de juiste tuinmeubelen aan, maar wij informeren en adviseren je ook graag. Dat doen we onder meer met dit artikel. In dit artikel bespreken wij namelijk wat de leukste loungeset voor op jouw balkon is. Dat doen we niet door loungeset A of loungeset B aan te wijzen, maar wel door je uit te leggen hoe je de beste loungeset voor op jouw balkon kunt vinden.

Eigenlijk vind je in dit artikel dan ook een hele gids voor het vinden van een geschikte loungeset. Je leest tussen welke varianten je kunt kiezen, waar je goed op moet letten en hoe je uiteindelijk de knoop door kunt hakken. Wil je direct een geschikte loungeset voor op jouw balkon aanschaffen? Dan ben je daarvoor dus ook bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk tal van loungesets aan die speciaal voor op een balkon ontwikkeld zijn! Wat wens je nog meer?

Zijn alle loungesets geschikt voor een balkon?
Nee, het is zeker niet zo dat alle loungesets geschikt zijn voor een balkon. Als je in ons aanbod de loungesets bekijkt, zie je bijvoorbeeld ook varianten van meters lang voorbij komen. Die varianten bieden veel comfort en de nodige zitplaatsen, maar zijn qua afmetingen niet geschikt voor op een balkon. Integendeel zelfs.

Als je een loungeset voor op jouw balkon aan wilt schaffen, moet je zeer goed naar de afmetingen van de loungeset kijken. Hoe dat precies zit, bespreken we graag nader in dit artikel. Graag willen we je ook nog wijzen op de plaatsing van de loungeset. Wat we hiermee bedoelen?

Nou, op een balkon heb je altijd te maken met twee vaste zijkanten. Dit zijn de zijkanten die jouw balkon scheiden ten opzichte van het balkon van jouw buren. Met het oog op de privacy is dit zeer wenselijk, maar met het oog op het plaatsen van een loungeset is het minder prettig. Deze zijkanten zorgen er namelijk voor dat je weinig uitwijkingsmogelijkheden hebt. Het is dan ook wenselijk dat je kiest voor een loungeset die uit meerdere kleinere onderdelen bestaat. Die kleinere onderdelen kun je aan elkaar vastmaken terwijl je ze op het balkon neerzet. Kies dus ook niet voor al te grote onderdelen die je op jouw balkon niet eens op de juiste plek neer kunt zetten!

Al met al zijn dus zeker niet alle loungesets geschikt voor op jouw balkon. Nee, je moet echt gericht op zoek gaan naar een loungeset die wél geschikt is voor jouw balkon. Hoe je deze zoektocht het beste in gang kunt zetten, bespreken we graag in het restant van dit artikel. In het restant van dit artikel verwijzen we ook af en toe naar ons aanbod; in ons aanbod vind je namelijk de juiste loungesets voor op een balkon!

Waar moet je op letten?

Is het jouw grote wens om een loungeset op jouw balkon neer te zetten? Wil jij graag op jouw balkon op een comfortabele manier van het heerlijke zonnetje kunnen genieten? En wil je ook met vrienden of familie de nodige tijd op jouw balkon door kunnen brengen? Dan is het zéker aan te raden om op zoek te gaan naar een geschikte loungeset.

Voordat je deze zoektocht in gang kunt zetten, is het advies om je wensen op een rijtje te zetten. Waar wil je de loungeset precies op jouw balkon neerzetten? Wat is de meest ideale vorm van de loungeset? Hoeveel zitplaatsen moet de loungeset bieden? En wat is het budget dat je over hebt voor jouw nieuwe loungeset? Als je op deze vragen een antwoord weet te vinden, kun je al veel gerichter op zoek naar de beste loungeset gaan.

Daarbij is het goed om te weten dat je alsnog op de nodige criteria moet letten. Welke criteria dit precies zijn, vertellen wij je graag hieronder. Lees op het gemakje dit artikel door en ga vervolgens op zoek naar de meest geschikte loungeset voor op jouw balkon!

Soort loungeset
Als je in ons aanbod een kijkje neemt, zie je direct meerdere soorten loungesets naar voren komen. Zo kun je kiezen voor een dining loungeset, kun je kiezen voor een balkonset en kun je kiezen voor een hoek-loungeset. Je kunt mogelijk al raden welk soort loungeset het meest geschikt is voor op een balkon. Juist; een balkonset.

Een balkonset is eigenlijk speciaal voor kleine ruimtes ontwikkeld. Het balkon is daar een typerend voorbeeld van, maar een dergelijke set kun je ook in een kleine tuin prima kwijt. Feit is dat je in ieder geval uit de nodige balkonsets in ons aanbod kunt kiezen. Om uiteindelijk tot de juiste keuze te kunnen komen, is het advies om een goed vergelijk te gaan maken. Daar helpen we je graag mee!

Kun je dan ook voor één van de andere soorten loungesets kiezen? Het is in principe mogelijk, maar het is niet voor op elk balkon een mogelijkheid. De afmetingen van het balkon spelen hierbij eigenlijk de cruciale rol; een té grote loungeset krijg je simpelweg niet neergezet op jouw balkon. Kies daarom bij voorkeur echt voor een speciale balkonset.

Samenstelling van de loungeset
Allereerst willen wij je wijzen op de mogelijke samenstellingen van een loungeset. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een loungeset die bestaat uit één rechte bank en een bank die hier haaks op staat. In dat geval heb je meerdere zitplaatsen tot je beschikking en kun je ook nog op de loungeset liggen.

Je kunt echter ook kiezen voor een loungeset die uit twee aparte loungestoelen bestaat. Een belangrijk voordeel hiervan is dat de loungeset nóg minder ruimte in beslag neemt. Ondertussen weet je wel van het gewenste comfort te genieten, waarbij je op de set zowel kunt zitten als kunt liggen.

Wij raden je aan om goed na te denken over de samenstelling van de loungeset. Gaat je voorkeur uit naar een volledige loungebank? Of heb je liever twee losse loungestoelen? Mocht je een relatief groot balkon hebben, kun je uiteraard ook nog voor een combinatie kiezen. In dat geval kies je voor een samenstelling met een loungebank en één of meerdere loungestoelen. Dan weet je in ieder geval zeker dat je heerlijk op jouw balkon kunt gaan chillen!

Afmetingen van de loungeset
Hoe groot is jouw balkon precies? Het antwoord op deze vraag is ook bepalend voor de loungeset die je aan gaat schaffen. De loungeset moet namelijk wel op jouw balkon passen. Ons advies is dan ook om goed de afmetingen van jouw balkon op te meten. Zodra je die afmetingen duidelijk in kaart hebt gebracht, kun je gericht op zoek gaan naar een passende loungeset.

Wij raden je hierbij ook aan om goed naar de vorm van de loungeset te kijken. Je kunt namelijk ook kiezen voor een loungeset met een hoekvorm; dit is bijvoorbeeld een loungeset in de letter L. Dankzij een dergelijke loungeset weet je de ruimte op jouw balkon echt optimaal te benutten. Je gaat hierbij dus slim met de ruimte om, terwijl je ook nog eens meerdere zitplaatsen weet te creëren.

Probeer al met al een loungeset te vinden die perfect op jouw balkon past. Let hierbij op de samenstelling van de loungeset, op de afmetingen én op de vorm van de set. Eigenlijk moet je de gehele loungeset af zien te stemmen op jouw balkon.

Materiaal van de loungeset

Als je jouw balkon op loopt, valt je oog waarschijnlijk direct op de tuinmeubelen. De tuinmeubelen op jouw balkon nemen immers de meeste ruimte in beslag, waardoor ze direct opvallen. Dat is ook zeker het geval als je kiest voor een loungeset op jouw balkon. De loungeset neemt vaak al een flink gedeelte van jouw balkon in, waardoor het onwijs belangrijk is om te kiezen voor een loungeset die volledig naar wens is.

Om dat mogelijk te maken, is het verstandig om goed naar het materiaal van de loungeset te kijken. Het materiaal van een loungeset is namelijk grotendeels bepalend voor de uiteindelijke uitstraling. Het maakt namelijk behoorlijk veel uit of je een aluminium loungeset of een wicker loungeset op jouw balkon neerzet.

In ons aanbod vind je in ieder geval balkonsets van meerdere materialen terug. Zo kun je kiezen uit aluminium, hardhout, natural rotan, rope en wicker. Het is aan jou om te bepalen welk materiaal jouw voorkeur geniet. Let hierbij niet alleen op de uitstraling, maar ook op de levensduur en de onderhoudsbehoefte.

Indien je voor bijvoorbeeld een hardhouten loungeset kiest, moet je enige zorg aan het onderhoud besteden. Daarbij heb je echter geen ‘last’ als je kiest voor een aluminium loungeset. Probeer hiervoor dus de gulden middenweg te vinden, zodat je uiteindelijk een loungeset uit kunt kiezen die voor 100% naar jouw wens is.

Kleur van de loungeset
In het verlengde van het materiaal is het advies om ook goed naar de kleur van de loungeset te kijken. Wil je bijvoorbeeld een donkergekleurde loungeset hebben? Of gaat jouw voorkeur uit naar een lichtgekleurde loungeset? Je kunt in ons aanbod in ieder geval uit meerdere kleuren kiezen: antracietgrijs, bruin, grijs, wit en een combinatie van witgrijs zijn de mogelijkheden.

Welke kleur voor op jouw balkon het beste is? Dat hangt echt van je eigen voorkeuren af. Wij kunnen je alleen maar adviseren om goed naar de overige kleuren op jouw balkon te kijken. Heb je bijvoorbeeld de bloembak en de reling van het balkon in een bepaalde kleur laten spuiten? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een loungeset die qua kleur bij de bloembak en de reling past.

Feit is in ieder geval dat je uit meerdere kleuren kunt kiezen. Je kunt hierdoor ook een goed vergelijk maken en uiteindelijk tot de juiste keuze komen.

De kussens op de loungeset

Wil je graag een loungeset aanschaffen die 100% naar wens is? Dan is het advies om ook goed naar de kussens op de loungeset te kijken. Kijk niet alleen naar het soort kussen, maar ook naar de kleur van de kussens. De kussens zijn immers bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van de complete loungeset.

Ondertussen zorgen de kussens ook nog voor het comfort van de loungeset. Zonder dat je het wellicht doorhebt, spelen de kussens dus eigenlijk een cruciale rol. Probeer daarom ook op het gebied van de kussens een goed vergelijk voor jezelf te maken. Wil je bijvoorbeeld voor een waterafstotend kussen gaan? Of heb je liever een all weather kussen? Uiteraard kun je ook nog voor een standaard kussen gaan. De keus is echt volledig aan jou!

Merk van de loungeset
Wil je jarenlang van jouw nieuwe loungeset gaan genieten? Dan is het absoluut aan te raden om te kiezen voor een loungeset van een gerenommeerd merk. De gerenommeerde merken zijn namelijk in staat om de beste loungesets te ontwikkelen en te fabriceren. Indien je een loungeset uit ons aanbod aanschaft, ben je overigens verzekerd van de beste kwaliteit.

Wij bieden namelijk alleen maar loungesets van de beste merken aan. Deze merken blinken uit op het gebied van kwaliteit én op het gebied van levensduur. Indien je een loungeset uit onze webshop aanschaft, ben je dus verzekerd van jarenlang genot.

Prijs van de loungeset
Tot slot speelt de prijs van de loungeset uiteraard ook nog een cruciale rol. Probeer voor jezelf te bepalen hoeveel geld je uit wilt/kunt geven aan een nieuwe loungeset voor op jouw balkon. Als je dat eenmaal in beeld hebt gebracht, kun je al een flinke schifting maken.

Is het aan te raden om te investeren in een goede loungeset? Ja, dat is iets wat wij absoluut aan kunnen raden. Je kunt bewust v oor een hele goedkope loungeset kiezen, maar dat merk je dan terug aan alle facetten. Zo biedt een goedkope loungeset niet het gewenste comfort en ook niet de gewenste levensduur. Durf dus net iets meer geld in een goede loungeset te investeren, zodat je ultiem van de loungeset kunt gaan genieten.

Daar willen we nog het volgende aan toevoegen: voor elk budget vind je wel een geschikte loungeset. Het maakt daarbij niet zoveel uit of je nou 500 euro of 1000 euro tot je beschikking hebt. Maak gebruik van het prijsfilter in onze webshop en zie direct welke goede loungesets jij aan kunt schaffen voor jouw budget.

 

Slotwoord


Is de aanschaf van een loungeset voor op een balkon aan te raden? Ja, dat is zonder meer het geval. Is het aan te raden om een goed vergelijk te maken tussen de verschillende loungesets? Ja, dat is ook zeker het geval. Kun je vervolgens via onze webshop de beste loungeset voor op jouw balkon vinden en aanschaffen? Ja, dat is óók het geval.

Al met al ben je bij AVH Outdoor aan het perfecte adres voor jouw nieuwe loungeset voor op jouw balkon. Neem daarom direct een kijkje in ons assortiment, vergelijk de verschillende loungesets met elkaar en zet je eigen wensen op een rijtje. Je weet dan zeker dat je bij ons een zeer geschikte loungeset aan kunt schaffen!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »