{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Genieten van een zomeravond in eigen tuin

  • Door Roos
  • Thursday 26 / 08 / 2021 0
Genieten van een zomeravond in eigen tuin

Het mooie weer is weer aangebroken en de zomer doet eindelijk zijn naam weer eer aan! De avonden zijn langer en de zon schijnt op de dag lekker fel waardoor je tot diep in de nacht nog van heerlijke temperaturen kunt genieten! Nu is dit vaak binnenshuis niet zo prettig maar des te fijner is het om dan veel tijd buitenshuis door te brengen waar je heerlijk kunt genieten van de aangename temperatuur en de gezelligheid en sfeer in je eigen achtertuin.

 

Je hoeft er eigenlijk helemaal niet op vakantie voor dat gevoel waar we allemaal zo dol op zijn. Dat heerlijke vakantie gevoel met die fijne lange avonden waarop je zo kunt genieten en het leven kunt vieren! Deze avonden kun je namelijk ook heel erg goed in eigen tuin beleven! Met deze heerlijke temperaturen leent jouw eigen achtertuin zich hier namelijk prima voor!

 

Wij laten je in deze blog dan ook graag zien hoe je heerlijk en optimaal kunt genieten van een prachtige zomeravond in eigen tuin! Hoe maak je het zo sfeervol mogelijk en hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat je dat heerlijke zomerse gevoel in je eigen tuin kunt realiseren? Wij laten het je in deze blog graag allemaal zien zodat jij straks ook optimaal kunt genieten van een heerlijke zomeravond in eigen tuin! De zomer is nog maar net begonnen dus er liggen vast nog heel wat avonden in het verschiet voor ons!

 

De temperaturen lopen op

 

Net als bijna iedere zomer in ons land lopen de temperaturen nu ook weer flink op. We kunnen nog niet spreken van een hittegolf maar op de dag is het flink warm en dit houdt in de avond ook nog een lange tijd aan. En dat is dan ook meteen kenmerkend voor de zomers in ons land we kunnen dan namelijk vaak tot s ’avonds laat genieten van warme temperaturen waarbij we heerlijk kunnen genieten buiten en waarbij het binnen eigenlijk nog te warm is om te gaan slapen. Daarnaast is het buiten ook veel te lekker en is het natuurlijk erg fijn om dan lekker buiten nog wat warmte mee te pakken! Daarnaast is het ook erg fijn om de zon te zien ondergaan en tot die tijd geeft hij nog lekker veel warmte af. Daarna blijft die warmte ook nog eens erg lang hangen waardoor het in je achtertuin nog lang aangenaam is!

 

Uiteraard is het niet iedere zomer het geval dat de temperaturen zo hoog oplopen en ook zo lang aanhouden vandaar ook dat je het er zeker van moet nemen als dit wel het geval is! Ons klimaat kan soms namelijk best wisselvallig zijn en ook al genieten we graag van langere tijd warmere temperaturen dit is geen zeker gegeven. Wat wel zeker is, je kunt er heerlijk van genieten als de zon wel lekker gaat schijnen!

 

Als de temperaturen oplopen in ons land dan merk je dit ook eigenlijk meteen. We zijn dan met zijn allen vaak veel meer buiten en zoeken lekker het zonnetje op! Daarnaast genieten we er ook echt van om lekker actief bezig te zijn en om van de warmte te genieten. Ook zijn we vaak enorme gezelligheidsdieren en houden we van de gezelligheid die de zomer vaak met zich meebrengt, vandaar dat we een heerlijke zomer avond ook zeker wel weten te waarderen en met de oplopende temperaturen is dat geen enkel probleem!

 

Heerlijk buiten eten

 

Een van de dingen die echt kenmerkend en typerend zijn voor een Hollandse zomer is dat je eindelijk lekker buiten kunt eten en veel mensen doen dit dan ook heel erg graag! Niet zo verwonderlijk natuurlijk want het is dan ook erg gezellig om lekker buiten aan te schuiven en te genieten van een heerlijke maaltijd. Dit doen we dan ook veel en graag en dan vooral ook in goed gezelschap. We vinden het namelijk vaak erg leuk om familie en vrienden uit te nodigen en om met elkaar van een heerlijke maaltijd te genieten! Op deze manier sla je twee vliegen in een klap. Je bent en lekker buiten en daarnaast geniet je ook nog eens van een heerlijke maaltijd en de gezelligheid van je vrienden en familie om je heen. Wij snappen dus wel dat er zo graag lekker buiten gegeten wordt!

 

Een heerlijke warme zomeravond leent zich hier dan ook perfect voor natuurlijk! Het is dan ook ontzettend fijn om lekker buiten te eten in je eigen tuin. Dit kan natuurlijk op heel veel manieren. Je kunt een heerlijke maaltijd bereiden maar het is natuurlijk ook ontzettend leuk om lekker de barbecue aan te steken of om bijvoorbeeld je pizza oven te gebruiken mocht je deze hebben! Op deze manier kun je voor een heerlijke maaltijd zorgen en dat is natuurlijk ontzettend gezellig!

 

Buiten eten is dan ook eigenlijk vaak al een feestje op zich! Daarnaast is het ook nog eens erg fijn en makkelijk je hebt namelijk geen rotzooi in huis! Dat alleen al is vaak reden om lekker buiten te eten en te genieten van een heerlijke zomeravond!

 

Een drankje na het eten

 

En na het eten is het natuurlijk buiten nog steeds heel aangenaam en is het dus ook heel fijn en gezellig om nog wat meer tijd in je tuin door te brengen. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om nog een lekker drankje te doen! Of een lekker kopje koffie of thee! Als je een loungebank hebt dan kan het heel lekker zijn om hier lekker neer te ploffen en te genieten van een heerlijk drankje na het eten.

 

Waarschijnlijk is de warmte nog lekker blijven hangen in je tuin en dat is natuurlijk wel heel erg aangenaam. Op deze manier maak je ook meteen weer het heerlijke lekkere vakantie gevoel mee maar dan in je eigen achtertuin. Het doet veel mensen namelijk altijd denken aan vakantie! Lekker met elkaar genieten van een heerlijke lange zomeravond. En hoe fijn is het dan wel niet om daar niet voor weg te hoeven maar om dit gewoon lekker in je eigen achtertuin te doen! Dat is natuurlijk een waar feestje en daarom moet je natuurlijk ook echt voluit genieten van deze heerlijke zomeravonden die je gegeven worden!

 

Ons klimaat veranderd

 

In ons land hebben we de laatste jaren steeds meer en langer te maken met deze heerlijke zomeravonden. Dit is een gevolg van het feit dat ons klimaat flink aan het veranderen is. Op deze manier zie je namelijk dat de temperaturen in ons land steeds verder oplopen en daarnaast wordt het ook steeds langer warm in ons land er zijn steeds meer perioden met langere tijd zon waarop we dus heerlijk kunnen genieten van het buitenleven!

 

Een goede voorbereiding

 

Als je graag heerlijk wil genieten van een lange zomeravond in je eigen achtertuin dan is het wel heel handig om te zorgen voor een goede voorbereiding. Gelukkig kun je dit ook op heel veel manieren doen! Je kunt er ten eerste voor zorgen dat je spullen bij de hand hebt voor als het eventueel toch wat kouder gaat worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een lekkere warme trui die je aan kunt trekken of een warme plaid. Dit kan heel erg fijn zijn als de temperaturen toch wat gaan zakken en je we lekker buiten wil blijven zitten. Daarnaast kan het ook prettig zijn om een Heather in de tuin te hebben staan of een vuurkorf waar lekker veel warmte vanaf komt!

 

Maar vergeet ook vooral niet wat lekkers te eten en te drinken bij de hand te houden! Het is natuurlijk heerlijk om lekker in de tuin te genieten van een warme zomeravond terwijl je daarbij wat lekkers te eten en te drinken binnen handbereik hebt!

 

En wat dacht je van spullen om muggen te verjagen. Dit kan helaas ook noodzakelijk zijn! Op een warme zomeravond zien we vaak dat niet alleen wij mensen van deze temperaturen genieten maar dat ook de muggen hier graag gebruik van maken en hun schuilplek verlaten! Ook zij vinden het namelijk enorm fijn om te genieten van heerlijke warme temperaturen en komen dan ook meteen naar buiten met dit soort weer! En jij zit er natuurlijk niet op te wachten om als souvenir van deze avond versierd te zijn met heel veel muggenbeten. Vandaar ook dat het handig is om je ook hier op voor te bereiden en om ervoor te zorgen dat de muggen een eind bij je uit de buurt blijven! Gelukkig kun je dit heel makkelijk doen door muggenspul op te smeren of door gebruik te maken van wat huis tuin en keuken tips.

 

Zo kun je bijvoorbeeld citronella plantjes of lavendel plantjes in je tuin plaatsen. De muggen houden hier absoluut niet van en blijven dan ook zeker een eind uit de buurt! Maar je kunt er ook aan denken om een citronella kaars aan te steken ook deze werken vaak prima en zorgen ervoor dat ze muggen bij je weg blijven! Op deze manier kun jij dus ongestoord van een heerlijke zomeravond genieten zonder dat je te veel last hebt van al deze vervelende muggen en dat is natuurlijk wel zo prettig!

 

Genieten van een zomeravond in eigen tuin

 

Zoals je ziet kun je dus heerlijk genieten van een zomeravond in je eigen tuin. Hier zou je dus eigenlijk helemaal niet voor op vakantie hoeven gaan of een andere plek op te hoeven zoeken. Vaak zien we dat mensen al snel denken dat je dan een terrasje moet pakken om het gezellig te hebben maar niets is minder waar! Je kunt namelijk heerlijk genieten in je eigen tuin en er op deze manier voor zorgen dat je lekker kunt genieten van een heerlijke zomeravond!

 

Zeker met de juiste voorbereiding is het al snel enkel genieten en kun je er een tijdje tegenaan! Denk dan bijvoorbeeld aan het verjagen van muggen en een goede voorbereiding in de vorm van een kleedje of een trui voor als het eventueel wat af gaat koelen of een beetje gaat waaien. Want hoe lekker het voor binnenshuis ook is als je lekker even alles open kunt zetten en de temperatuur in huis kan zakken zo vervelend kan dit in de tuin zijn en dan is het toch wel heel erg lekker als je een kleedje bij de hand hebt.

 

Het is dan ook heel erg ontspannend om te genieten van een heerlijke zomeravond in je eigen tuin! Of dat je dit nu gezellig doet met vrienden of familie of je eigen gezin of dat je er voor kiest om in alle rust lekker in je eentje buiten te zitten het kan natuurlijk allemaal. Geniet van de prachtige natuur om je heen en alle geluiden die daarbij komen kijken. Daarnaast is het natuurlijk ook heerlijk om de zon onder te zien gaan! Dit is voor veel mensen een heel mooi beeld wat ze graag aanschouwen. Het heeft natuurlijk ook altijd iets magisch en romantisch om de zon onder te zien gaan! En je kunt hier heerlijk samen van genieten!

 

Neem er een lekker hapje en drankje bij of geniet van een hele maaltijd in je eigen achtertuin het kan allemaal en het is allemaal heel erg fijn! Op deze manier kun je optimaal genieten van een heerlijke zomeravond zonder dat je de deur uit hoeft en besef je waarschijnlijk des te meer hoe fijn het eigenlijk is in je eigen achtertuin en wat een fijne zomers wij eigenlijk in ons eigen land hebben! Op deze manier haal je ook het optimale uit de zomer en geniet je er intens van! De zomer kan ons wat dat betreft niet lang genoeg duren en zeker de warmere temperaturen niet!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »