{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

4 maart 2021

Goedkoop tuinmeubelen scoren

Wil jij graag nieuwe tuinmeubelen voor in jouw voortuin en/of achtertuin aanschaffen? Wil jij hier echter bij voorkeur niet super veel geld uit aan uit gaan geven? Dat kunnen wij maar al te goed begrijpen. Als je nieuwe tuinmeubelen aanschaft, ben je namelijk al snel de nodige honderden euro’s kwijt. Wij kunnen het ons dan maar al te goed voorstellen dat je graag op de aanschaf van tuinmeubelen wilt besparen.

Maar, is het aan te raden om op de koop hiervan te besparen? Of kun je veel beter op zoek gaan naar interessante kortingen? Wij geven daar in dit artikel graag een passend antwoord op. Daarnaast geven wij je ook nog enkele handige tips, zodat je uiteindelijk zo min mogelijk geld voor jouw nieuwe tuinmeubelen hoeft te betalen. 

Is het aan te raden om goedkope tuinmeubelen aan te schaffen?
Net zoals in alle andere markten en branches vind je duidelijke verschillen in de prijzen terug. Zo kun je bijvoorbeeld een tuintafel voor 100 euro kopen, terwijl je ook 800 euro voor een tuintafel aan kunt geven. Is het dan per definitie verstandig om direct voor de duurste of juist voor de goedkoopste variant te gaan? Nee, in onze ogen niet.

In onze ogen is het vele malen belangrijker om naar het totaalplaatje te kijken. Zowel de prijs als de kwaliteit moeten naar jouw wens zijn. Feit is wel dat je vaak voor kwaliteit iets meer moet betalen, waardoor je voor de betere tuinmeubelen al vaak iets meer moet betalen?

Is het dan zo dat je voor de beste tuimeubelen simpelweg het meeste geld uit moet geven? Nee, dat is ook weer niet zo. Net zoals in alle andere markten vind je in de tuinmeubelenbranche namelijk ook enkele merken die puur op hun naam teren. Zij zijn in staat om veel geld voor hun tuinmeubelen te vragen, terwijl zij niet eens qua kwaliteit tot de top van de markt behoren.

Ons advies is dan ook om voor jezelf een goed vergelijk te maken. Vergelijk de verschillende tuinmeubelen met elkaar, kijk goed naar het prijskaartje én kijk zeker ook heel goed naar de kwaliteit van de tuinmeubelen. Pas als de kwaliteit en het prijskaartje in balans met elkaar zijn, is het interessant om het betreffende tuinmeubilair aan te schaffen.

Onder aan de streep kunnen wij je dus ook aanraden om niet direct de goedkoopste tuinmeubelen aan te schaffen. Zoals we hierboven namelijk aangegeven hebben, is er een duidelijk verband zichtbaar tussen de prijs en de kwaliteit. Over het algemeen kun je stellen dat de goedkoopste tuinmeubelen qua kwaliteit niet aan alle wensen voldoen. Mocht je écht voor de lange termijn gebruik van de tuinmeubelen willen maken, is het dus interessant om hier het net iets meer geld voor vrij te maken.

Richt jouw pijlen op de lange termijn

Oh, die tuinstoelen zijn nu nog maar slechts 50 euro per stuk. Oh, die tuintafel kost nog maar 300 euro. En oh, die loungeset kost nu slechts 250 euro. Dergelijke prijzen klinken op het eerste oog interessant, maar het is en blijft belangrijk om goed naar de lange termijn te kijken. Leveren deze meubelen namelijk óók op de lange termijn nog de gewenste kwaliteit? Gezien de prijskaartjes van de meubelen is dat echt iets waar je aan kunt twijfelen.

Wij zijn van mening dat je beter iets meer geld uit kunt geven, zodat je ook jarenlang van de tuinmeubelen kunt genieten. Zo kun je bijvoorbeeld 500 euro voor een tuintafel aangeven, waar je vervolgens zeker 8 jaar van weet te genieten. De totale kosten per jaar komen daarmee eigenlijk uit op 62,50 euro.

Je kunt echter ook een tuintafel van 275 euro kopen, waar je vervolgens maar 3 jaar van weet te genieten. De totale kosten per jaar komen daarmee eigenlijk uit op ongeveer 92 euro. Het bewijs van deze rekensom? Dat het soms echt interessant is om nét iets meer geld te investeren, zodat je uiteindelijk veel langer van hoogwaardige tuinmeubelen weet te genieten.

Onder aan de streep is het wat ons betreft dus een heldere zaak. Richt jouw pijlen op zowel de prijs als op de kwaliteit. Alleen als je tussen deze twee elementen de perfecte balans weet te vinden, weet je zeker dat je een verstandige aankoop gaat doen. Uiteraard kan je altijd pech of geluk hebben, maar het leven is nu eenmaal niet te voorspellen. Wel kun je op basis van jouw voorkeuren de beste keuze op dat moment maken, waardoor je achteraf geen spijt van jouw aankoop kunt hebben!

Shop de meubelen in onze webshop

Het mag duidelijk zijn: je kunt het beste voor tuinmeubelen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding gaan. Maar, waar kun je dergelijke tuinmeubelen nou vinden? Nou, deze kun je in flinke hoeveelheden in ons aanbod vinden. Wij maken er namelijk een sport van om de beste tuinmeubelen tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Mocht je een meubelstuk via onze webshop bestellen, ben je verzekerd van een eerlijke prijs. Door verschillende samenwerkingen zijn wij in staat om vele tuinmeubelen van veel merken voor scherpe prijzen aan te bieden, waardoor je nooit te veel hoeft te betalen. Ondertussen staan deze merken wel bekend vanwege de kwaliteit die zij weten te leveren. Onder aan de streep geniet je in onze webshop dus van tuinmeubelen met de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Ook is het hierbij interessant om naar tijdelijke kortingsacties te kijken. Eigenlijk elk seizoen komen wij wel met interessante kortingsacties op de proppen, waardoor je de tuinmeubelen voor een nóg scherpere prijs aan kunt schaffen. Om op de hoogte van deze kortingsacties te blijven, is het advies om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zodra wij met een interessante korting stunten, krijg jij hier al eerste bericht van! 

Bijkomend voordeel is dat wij altijd een uitgebreid aanbod aan weten te bieden. Ongeacht waar je naar op zoek bent, vind je bij ons dus wel geschikte tuinmeubelen terug. Doordat wij allerlei soorten tuinmeubelen aanbieden, kun je ook nog een goed vergelijk maken. Je kunt de tuinmeubelen niet alleen op het gebied van uitstraling met elkaar vergelijken, maar ook op het gebied van kwaliteit én op het gebied van prijs. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, kun je daardoor uiteindelijk voor de beste tuinmeubelen gaan.

Geniet van een combideal

Wil jij graag leuke tuinstoelen voor in jouw tuin aanschaffen? Zit je echter ondertussen ook nog met een schuin oog naar de aanschaf van een tuintafel te kijken? Dan is het zéér interessant om de zogeheten combideals in de gaten te houden.

Hierdoor weet je een perfecte set te kopen, terwijl je hierbij ook nog van een hele interessante weet te genieten. Daarmee is het kopen van nieuwe tuinmeubelen eigenlijk nog leuker geworden. Uiteraard is het hierbij wel zaak dat je het nodige geduld op weet te brengen. Indien je dit geduld op weet te brengen, kun je echt van interessante kortingen gaan profiteren.

Op welke tuinmeubelen je op dit gebied jouw pijlen kunt richten? Nou, de tuinstoelen en de tuintafel zijn hier een typerend voorbeeld van. Je kunt echter ook kijken naar de aanschaf van een loungeset in combinatie met één of meerdere extra loungestoelen. Daarmee weet je nog meer zitplaatsen te creëren, waardoor je nog meer wensen van een comfortabele zitplek in jouw tuin kunt laten genieten.

Ook op het gebied van accessoires kun je van leuke combideals kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe barbecue of buitenkeuken kopen, inclusief de juiste accessoires. Wij hebben bijvoorbeeld vorig jaar een barbecue in combinatie met een bijpassende beschermhoes aangeboden. Je kreeg voor beide producten een flinke korting, terwijl je de beschermhoes sowieso aan zou moeten schaffen als je de betreffende barbecue had gekocht. Juist bij dergelijke producten is het daardoor erg interessant om van een combideal te genieten.

Wacht tot het juiste moment

Ben je midden in de zomer op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? Of wil je aan het einde van het voorjaar nieuwe tuinmeubelen aan gaan schaffen? Dan weet je één ding zeker: op dat moment betaal je relatief gezien vrij veel voor tuinmeubelen. Dit komt onder meer doordat merken dan hun nieuwe collectie uitgebracht hebben, terwijl dit ook voor de aanbieders hoogtijdagen zijn. Tijdens deze periodes tref je dan ook niet al te veel kortingen aan.

Dat is echter compleet anders aan het einde van de zomer en in de winter. In deze periodes blijven veel merken met overgebleven voorraad zitten, waardoor aanbieders in staat zijn om te stunten met aantrekkelijke kortingen. Juist op een dergelijk moment kun je toeslaan, aangezien je hiermee écht veel geld kunt besparen.

Het enige waar je dan wel rekening mee moet houden, is dat je met de oude collectie te maken hebt. Deze tuinmeubelen zijn dus niet conform de nieuwste trends vormgegeven, maar zijn uiteraard wel gloednieuw. Zolang de tuinmeubelen maar aan jouw voorkeuren voldoen, is het interessant om van dergelijke koopjes te genieten!

Kijk goed naar verschillende merken

In onze webshop vind je de tuinmeubelen van tal van producten. Hebben wij bewust voor veel verschillende merken gekozen? Ja, dat hebben we zeker express gedaan. Door meerdere merken aan te bieden, geven we jou namelijk de mogelijkheid om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Wij bieden jou namelijk de mogelijkheid om een goed vergelijk te maken, zodat je uiteindelijk op basis van jouw eigen voorkeuren de beste tuinmeubelen aan kunt schaffen.

Wij willen je dan ook van harte aanraden om de tuinmeubelen van verschillende merken binnen ons assortiment met elkaar te vergelijken. Al deze merken weten in ieder geval de beste kwaliteit te leveren, maar uiteraard bestaan er wel grote verschillen op het gebied van uitstraling. Daarnaast gebruiken ook niet alle merken dezelfde materiaalsoorten, waardoor je ook op dat vlak een goed vergelijk kunt maken.

Uiteindelijk is het ook hierbij weer aan te raden om goed naar het totaalplaatje te kijken. Leg je focus niet volledig op het prijskaartje, maar kijk ook heel goed naar de kwaliteit van de tuinmeubelen. Door de tuinmeubelen van verschillende merken met elkaar te vergelijken, ben je uiteindelijk in staat om op dit vlak de juiste keuzes te gaan maken!

Behoud jouw geduld

Bieden wij op dit moment niet de door jou gewenste tuinmeubelen met een flinke korting aan? Dan hebben wij eigenlijk maar één tip voor je; probeer jouw geduld te behouden. Juist door rustig op jouw beurt te wachten, ben je uiteindelijk in staat om dubbel en dwars toe te slaan. Houd daarnaast ook alle andere tips uit dit artikel in jouw achterhoofd, zodat je uiteindelijk de beste keuze kunt maken.

Zijn er bepaalde momenten waarop wij normaliter met kortingen gaan stunten? Nou, dit zijn toch vaak de momenten buiten het hoogseizoen om. Daarnaast is het een en ander afhankelijk van de merken waar wij mee samen werken, dus wij kunnen je hier niet al te veel duidelijkheid over geven. We kunnen je echter wél adviseren om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van de meest interessante aanbiedingen!

Let goed op de verzendkosten

Heb je online eindelijk de gewenste tuintafel voor een scherpe prijs gevonden? Dan wil je uiteraard dat deze tuintafel bij jou thuis bezorgd wordt, maar let hierbij wel heel goed op de verzendkosten. Bij proberen de kosten hiervoor altijd zo laag mogelijk te houden, maar bij andere partijen moet je hier soms flink voor betalen.

Uiteindelijk tikt dat aardig aan, waardoor de volledige korting alweer teniet wordt gedaan. Zie je bij een andere webshop of aanbieder een interessante kortingsactie? Bekijk dan goed de verzendkosten en bekijk vervolgens het product in ons assortiment inclusief de verzendkosten. In sommige gevallen merk je dat je dan alsnog bij ons voordeliger uit bent, ondanks dat wij géén korting op dat product aanbieden. Let hier dus ook heel goed op!

Slotwoord

Wil jij ook graag tuinmeubelen voor een leuk prijsje aanschaffen? Dan heb je in dit artikel daar allerlei handige tips voor gevonden. Volg deze tips goed op, behoud je geduld, vergelijk goed de verschillende producten met elkaar en sla vervolgens jouw slag. Veel plezier met jouw nieuwe voordelig geprijsde tuinmeubelen!