{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Roos, 18 november 2022

Handige tuin hacks die het tuinwerk net even wat makkelijker maken

Je kent het wel, van die handige tips die je dan opeens ergens voorbij ziet komen waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben en die het werken in de tuin net even wat makkelijker maken! Ontzettend leuk en handig natuurlijk maar hoe kom je nu aan die tips? Nou wij hebben de uitkomst voor je. In deze blog hebben wij ook een aantal van die onwijs handige tips voor je op een rijtje gezet.

 

Van die tips waar je misschien zelf niet zo snel aan zou denken maar waarvan je als je ze eenmaal kent ook nooit meer zonder zou willen. Echte handige tips die het werken in je tuin een stuk makkelijker maken en die je ook een heleboel tijd besparen. Juist deze tips zijn zo waardevol omdat ze je ook echt wat opleveren en dat is natuurlijk onwijs handig!

 

De hoogste tijd dus om in deze blog enkele van deze tips op een rijtje te gaan zetten zodat je precies weet wat je allemaal kunt doen om een paar van die lastige en intensieve tuin klusjes net even wat makkelijker te maken! Lees je met ons mee?

 

Wat zijn nu precies tuinhacks

 

We kennen waarschijnlijk allemaal wel die handige tips of filmpjes die we weleens op het internet voorbij zien komen. Hierin worden dan een aantal handige tips verteld waar je zelf nog helemaal niet aan had gedacht maar die het werken in je tuin wel echt een heel stuk makkelijker voor je maken! Juist deze tips zou je niet willen missen en leveren je ook onwijs veel op!

 

Het zijn met name tips die je vaak tijd of geld besparen maar ook tips die gewoon een stuk handiger zijn en daardoor een stuk minder rommel en gedoe opleveren en ook dat is natuurlijk wel eens heel erg fijn! De hoogste tijd dus om aan de slag te gaan en om ervoor te zorgen dat jij ook een paar van deze onmisbare tips leert kennen en dus precies weet hoe je nu het beste aan de slag kunt gaan met al deze hacks.

 

Juist deze hacks zijn zo enorm in trek op het wereldwijde web omdat ze je zo ongelofelijk veel voordeel opleveren. De hoogste tijd dus om hiermee aan de slag te gaan.

 

Voordeel op verschillende manieren

 

We kunnen dus wel stellen dat deze tips onwijs nuttig zijn en dat ze dus ook echt een doel hebben. Dat is natuurlijk heel erg prettig en maakt deze zogenaamde tuinhacks ook echt zo populair. Je kunt je vast wel voorstellen dat als er manieren te bedenken zijn die het werken in de tuin een stuk makkelijker en minder intensief maken dat mensen deze manieren met beide handen aanpakken en laat dat nu precies de bedoeling zijn!

 

Tuinhacks leveren dan ook op heel veel verschillende manieren voordelen op en juist dat is zo ongelofelijk prettig. Door al deze voordelen kun je het onderhoud van je tuin een stuk makkelijker en efficiënter maken en is dat niet juist heel erg fijn en prettig!

 

Maar welke voordelen leveren al deze handige tuinhacks dan eigenlijk allemaal op hoor ik je denken? Ook dat is eigenlijk heel erg makkelijk en zetten we even voor je op een rijtje. Om te beginnen leveren ze je dus een enorme tijdsbesparing op! Doordat ze een aantal klusjes een stuk makkelijker maken ben je er minder tijd aan kwijt en levert dat dus ook meteen een flinke tijdsbesparing op en dat is natuurlijk wel heel erg prettig!

 

Daarnaast zorgen ze ook voor een stuk meer gemak en ook dat is natuurlijk wel heel erg fijn. We houden er allemaal van als een aantal dingen gewoon makkelijk gaan en we hier niet al teveel moeite voor hoeven doen. Dit is dan ook zeer zeker een groot voordeel van deze tuinhacks!

 

En dan hebben we natuurlijk ook nog het feit dat ze heel veel voordeel op financieel gebied opleveren. Ook hier kun je natuurlijk echt je voordeel mee doen en dit maakt deze tuinhacks dus ook meteen enorm waardevol.

 

Kortom er zijn onwijs veel voordelen te bekennen aan het gebruiken van deze tuinhacks en dat maakt ze natuurlijk ook meteen zo onwijs populair. En dat is natuurlijk wel heel erg prettig! Gebruik deze tuinhacks dan ook op de juiste manier en zie hoeveel het je op kan leveren!

 

Een tuinhack voor het snoeien van de heg

 

We gaan beginnen met een onwijs fijne tuinhack voor het snoeien van de heg. Dit is echt een klusje waar de meeste mensen erg tegenop zien. Niet zo verwonderlijk ook want er gaat heel veel tijd in zitten en daarnaast brengt het ook nog eens erg veel troep met zich mee. Hier zit je natuurlijk niet direct op te wachten. Toch is het een klus die gedaan moet worden en die je dus ook zeker weten niet mag vergeten. Maar hoe zorg je er dan toch voor dat je dit goed doet en dat je er dus tijd en moeite op kunt besparen? Daarvoor roepen we de volgende handige tuinhack in het leven die je daadwerkelijk flink wat tijd bij deze klus kan besparen!

 

De meeste tijd bij het snoeien van een heg gaat dan ook vaak in het opruimen van de troep daarna zitten. Bij het snoeien van een heg komt er namelijk flink wat troep vrij en dat moet natuurlijk ook weer allemaal opgeruimd worden. We hebben het dan over het snoei afval. Dit moet allemaal weer zijn plekje vinden en daar zal je toch echt voor aan de slag moeten.

 

Meestal zien we dat mensen daarna gaan vegen en met de veger en blik aan de gang gaan om al het snoeiafval bij elkaar te vegen en vervolgens in de container te gooien, maar wat nu als wij je vertellen dat dit dus een stuk sneller en makkelijker kan? Het enige wat je hoeft te doen is een groot zeil onder de heg of struik te leggen die je wil gaan snoeien. Vervolgens is het heel simpel, je start met snoeien en het snoeiafval zal zo op het zeil vallen. En laat dat nu precies de bedoeling zijn! Vervolgens pak je dan het zeil bij elkaar en zorg je er dus zo voor dat alles in het zeil ligt. Nu is het enkel zaak om het zeil boven de container te legen en klaar ben je! Enorm simpel en makkelijk dus en hier kun je dan ook echt flink veel plezier van hebben!

 

Dit is dan ook het voordeel van een tuinhack. Het is een hele fijne en makkelijke manier om bepaalde tuinklusjes uit te voeren zonder dat je er veel tijd en moeite aan kwijt bent!

 

De beste tuinhack voor het verwijderen van je onkruid

 

We kennen het allemaal wel en hebben er ook allemaal een hekel aan. We hebben het dan over onkruid in de tuin. voor de meeste mensen echt een doorn in het oog waar ze maar niet vanaf lijken te komen! Ontzettend vervelend dus en het kan ook zeker weten veel ongemak opleveren waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Het is dan ook zeker weten een goed idee om dit aan te pakken en om het onkruid uit je tuin te verwijderen.

 

Maar meestal kennen we daar alleen maar manieren voor waar we onze handen aan vol hebben en die dan ook nog eens flink tijdrovend zijn en juist daar zitten we niet meer op te wachten en juist dat moet dan ook anders. Maar hoe pak je dat nu precies aan? Gelukkig hebben we ook hier weer een hele handige tuinhack voor klaarstaan die het verwijderen van onkruid echt een stuk makkelijker maakt waardoor het nu een klusje kan worden waar jij je hand niet meer voor omdraait. Lees maar snel mee hoe we dat precies doen!

 

Je hebt hiervoor het volgende nodig. Een plantenspuit die je zelf kunt vullen, water en schoonmaakazijn en dan ben je er al. Wat je vervolgens gaat doen is het volgenden, eerst wacht je op een zonnige dag maar dan ga je aan de slag, je zorgt er ten eerste voor dat het een droge dag is waarop het zonnetje schijnt. Vervolgens meng je wat water met schoonmaakazijn in de spuitflacon en schud je dit even goed. Nu ga je vervolgens al het onkruid dat je ziet inspuiten met het mengsel. Doe dit bij voorkeur aan het begin van de dag dan krijgt het lekker lang de tijd om goed in te werken.

 

Daarna kun je het onkruid zo wegvegen en dat is natuurlijk wel heel erg makkelijk. Wij vinden dit dus met recht een hele fijne hack die het werken in de tuin en in dit geval dus het weghalen van onkruid een stuk makkelijker maakt. Het scheelt in ieder geval enorm veel werk met als je alles zelf tussen de tegels vandaan gaat schrapen.

 

Een tuinhack voor het sproeien van je beplanting

 

We weten allemaal wel dat het soms aardig wat werk kost om alle planten water te geven in de zomer. Zeker als je een aardig volle tuin hebt met flink wat beplanting erin kun je hier een fikse taak aan hebben. Het is dan ook zeker weten een aanrader om te kijken of dit ook anders kan en dan met name makkelijker.

 

Vaak hebben mensen er wel al van gehoord maar schrikkende kosten hen een beetje af, namelijk een sproeisysteem voor je tuin. en het is dan ook zeker waar dat dit vaak aardig in de papieren gaat lopen. Gelukkig zijn hier ook andere handige oplossingen voor met hetzelfde resultaat. Zo kun je bijvoorbeeld heel handig een lange tuinslang nemen en deze zelf tussen je beplanting door laten lopen. Maak hier en daar wat gaatjes in de slang en klaar ben je! Vervolgens sluit je hem op de buitenkraan aan en kun je dus heel handig en snel de beplanting in je tuin water geven.

 

Dit is dan ook een hele handige tuinhack waar je zeker weten gebruik van kunt maken. Uiteraard is het wel even wat werk om het systeem zelf te fabriceren en aan te leggen maar als je dit eenmaal gedaan hebt dan hebt je er enkel veel profijt van en dat is natuurlijk wel onwijs prettig. Wederom dus weer een slimme hack die je heel wat tijd en werk in de tuin gaat schelen.

 

Handige tuin hacks die het tuinwerk net even wat makkelijker maken

 

Bij een tuin komen nu eenmaal veel werkzaamheden kijken, en ook nog eens veel verschillende werkzaamheden. Dit maakt dat je vaak aan het onderhouden van een tuin echt wel je handen vol hebt en dat dit veel tijd in beslag kan nemen. En juist dat vinden veel mensen niet prettig en dat is natuurlijk ook logisch. Zij zoeken dan ook veel liever naar manieren die het werken in de tuin wat makkelijker maken waardoor je er wat minder tijd en moeite aan kwijt bent. En laten deze manieren nu gelukkig ook nog eens bestaan.

 

Vaak kun je namelijk meteen beetje slim en creatief denken hele handige manieren bedenken om je tuin werkzaamheden zo gemakkelijk mogelijk uit te voeren. Op die manier zorg je ervoor dat het tuinwerk snel gedaan is en dat alles er dus al snel netjes uit komt te zien. Dit bespaart je dus een heleboel tijd en moeite en dat is natuurlijk wel ontzettend prettig.

 

Vaak is het heel simpel als je deze hacks eenmaal kent en denk je bij veel ervan was ik daar zelf maar op gekomen. In ieder geval zijn ze op deze wijze onder de aandacht en kun je het jezelf zo dus ook zo makkelijk mogelijk gaan maken! Gebruik deze hacks dus naar hartenlust en zorg ervoor dat je niet teveel tijd kwijt hoeft te zijn aan het onderhouden van je tuin. dit levert je onwijs veel gemak op en laat dat nu dan ook precies de bedoeling zijn!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »