{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Black Friday Deals! Bij besteding boven de €2000,- krijgt u nu 10% extra korting

Het belang van een parasolvoet

  • Door Bryan
  • Monday 13 / 05 / 2019 0
Het belang van een parasolvoet

Heb je recent een nieuwe parasol aangeschaft? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe parasol? Je hebt dan in ieder geval al één verstandige beslissing gemaakt: de aanschaf van een parasol is namelijk een prima keuze. Een parasol kan je een hoop plezier en een hoop comfort bieden. Hier kan jij uiteindelijk van genieten, aangezien het bijvoorbeeld veel aangenamer in je achtertuin wordt. Dit allemaal met dank aan de parasol.

Bij de aanschaf van een parasol heb je de keus uit een zweef- of een stokparasol. Een stokparasol is in feite de eeuwenoude variant van een parasol. Deze variant zie je dan ook veelvuldig terugkomen. De voordelen hiervan zijn evident en het gebruik is bijzonder gemakkelijk.

Een andere variant is de zogeheten zweefparasol. Hierbij bevindt de parasolvoet zich aan de zijkant van de parasol. Bij een stokparasol bevindt de parasolvoet zich in het midden van de parasol. De voordelen van een zweefparasol zijn dan ook direct duidelijk; de parasolvoet staat bijvoorbeeld niet midden op je terras. Dat staat een stukje fraaier en biedt bovendien meer gebruiksgemak.

Een parasol draait niet alleen om het parasoldoek. Nee, de parasolvoet is ook van belang. Mede daarom hebben wij ruim 15 verschillende parasolvoeten in ons assortiment. Deze parasolvoeten bieden allemaal veel bescherming. Het doel van een parasolvoet is tenslotte om de parasol een stevige basis te bieden.

Verschillende varianten

In ons assortiment vind je dan ook vele verschillende varianten terug. Om een voorbeeld te geven: we bieden parasolvoeten met wieltjes aan. Op deze manier is het voor jou een fluitje van een cent om de parasolvoet naar een andere locatie binnen je tuin te verplaatsen.

Een ander voorbeeld is een ingraafbare parasolvoet. Hiermee creëer je écht een stevige basis voor je parasolvoet.

Stevige basis

Je hebt de woorden ‘stevige basis’ al meerdere keren in dit artikel kunnen lezen. Dat is uiteindelijk namelijk ook het doel van een parasolvoet. Een parasol krijgt met veel wind en dergelijke te maken. Het is dan ook van belang dat de parasol hier bestand tegen is. Daar zorgt een parasolvoet voor. Mede daarom zijn de meeste parasolvoeten uit ons assortiment vervaardigd van graniet. Een stevig, zwaar en sterk materiaal. Dit biedt jou het gewenste comfort en de gewenste bescherming.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »