{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Hoe kies je de beste loungebank voor in jouw tuin?

  • Door Roos
  • Friday 27 / 08 / 2021 0
Hoe kies je de beste loungebank voor in jouw tuin?

Wat doe jij het liefste op een zonnige zaterdag? Ga je op zo’n dag het liefste naar het drukke strand toe? Ga je het liefste naar een zwembad bij jou in de buurt toe? Ga je het liefste op een terras in een gezellig stadje zitten? Of blijf je het liefste in jouw eigen tuin? Steeds meer mensen kiezen voor het relaxen in eigen tuin. Waarom? Omdat veel mensen er achter gekomen zijn dat dit toch wel héél relaxed is.
Ben jij inmiddels ook tot die conclusie gekomen? Dan raden wij je aan om eens goed naar jouw huidige tuin te kijken. Is jouw tuin op dit moment volledig naar wens? Of zou je mogelijk veranderingen in jouw tuin door willen voeren? Als je deze veranderingen door wilt voeren, heeft dit mogelijk betrekking op de meubelen in jouw tuin.
Heb je bijvoorbeeld nog geen loungebank of loungeset in jouw tuin staan? Dan is het de hoogste tijd om wél een loungeset of een loungebank aan te schaffen. Deze meubelstukken bieden gewoonweg veel comfort en zijn daardoor de aanschaf méér dan waard.
Gaat jouw voorkeur hierbij uit naar een loungebank ten opzichte van een loungeset? Dan ben je in dít artikel aan het juiste adres. In dit artikel bespreken wij namelijk alles wat met een loungebank te maken heeft. We bespreken wat een loungebank precies is, wat de voordelen hiervan zijn en met welke aandachtspunten je rekening moet houden. Ook bespreken we uitgebreid in dit artikel hoe je de beste loungebank voor in jouw tuin kunt vinden.
Als je die loungebank eenmaal in jouw tuin hebt staan, begint het genieten. Je wilt dan ongetwijfeld elke zaterdag doorbrengen in jouw eigen tuin. Het doorbrengen van tijd in jouw eigen tuin wordt – dankzij een goede loungebank – nog leuker en comfortabeler. Waar wacht je nog op? Neem het artikel op je gemakje door en schaf vervolgens de gewenste loungebank aan. Wij kunnen je verzekeren dat je daar géén spijt van gaat krijgen.

Wat is een loungebank precies?

Heb je interesse om een nieuwe bank voor in jouw tuin aan te schaffen? Dan is het zaak om echt een goede vergelijking te maken. Zoals je al in ons aanbod kunt zien, heb je namelijk uit meerdere tuinbanken de keuze. Je kunt uit bijvoorbeeld een boombank kiezen, terwijl je ook voor een simpel doch fraai houten bankje kiezen.
Wil je het graag zo comfortabel mogelijk in jouw tuin maken? Dan is een loungebank zonder twijfel de beste optie. Zoals de benaming van deze bank al doet vermoeden, kun je op zo’n bank heerlijk relaxen. Dat komt onder meer door de vormgeving, maar ook door de comfortabele kussens. Dankzij deze dikke en zachte kussens is het echt heerlijk vertoeven op een loungebank.
Heb je al eens eerder een loungeset aangeschaft? Dan bestond die loungeset waarschijnlijk uit meerdere onderdelen, waaronder een loungebank. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om dergelijke loungebanken los te kopen. Indien je voor de aanschaf van zo’n losse loungebank kiest, begint het echte genieten.
Al met al kunnen we stellen dat een loungebank uniek is. Uniek in zijn soort en ten opzichte van andere soorten tuinbanken. Voordat je overigens de juiste tuinbank voor in jouw tuin aan kunt schaffen. Doe je er verstandig aan om jouw wensen op een rijtje te zetten. Probeer bijvoorbeeld duidelijk voor jezelf te bepalen waar je naar op zoek bent. Als je vooral naar comfort op zoek bent, is een loungebank voor jou de beste optie.

Ons aanbod van loungebanken

Spreekt het verhaal van de loungebanken je al direct aan? Of heb je nog niet helemaal door wat een loungebank nou precies is? Ongeacht wat de situatie is, raden wij je aan om ons aanbod van loungebanken te bekijken. Je vindt bij ons niet alleen veel verschillende loungebanken, maar ook alleen maar loungebanken die aan de verwachtingen voldoen.
Alle loungebanken die wij aanbieden, voldoen aan de gewenste eisen. Zo zijn deze banken van een hoge kwaliteit, zijn de banken relatief scherp geprijsd en geniet je van veel gemak. Ongeacht voor welke loungebank je uit ons assortiment kiest, is het bij ons een en al genieten.
Voordat je daadwerkelijk kunt genieten, is het advies om een goede vergelijking te maken. Zoals je al in ons aanbod kunt zien, bieden wij namelijk veel soorten loungebanken aan. Daar hebben wij niet zomaar voor gekozen. Nee, hier hebben wij om een bepaalde reden voor gekozen; zodat jij zoveel mogelijk keuze hebt. Juist dankzij ons uitgebreide aanbod ben je in staat om de perfecte loungebank te vinden. Met dit artikel helpen wij je daar graag mee op weg!

Wat zijn de voordelen van een loungebank?

Als je een nieuwe tuinbank aan wilt schaffen, moet je jouw wensen op een rijtje zetten. Aan de hand van jouw wensen kun je vervolgens op zoek gaan naar de allerbeste tuinbank. Dat is de tuinbank die aan al jouw wensen voldoet.
Indien je voor een loungebank kiest, kies je voor veel voordelen. Het is nu eenmaal een feit dat een dergelijke bank voor de nodige voordelen zorgt. Wat deze voordelen precies zijn, bespreken wij graag hieronder. Neem de onderstaande voordelen door en je wilt waarschijnlijk direct een nieuwe loungebank aan gaan schaffen.

Een loungebank is ongekend comfortabel

Wat doe jij het liefste op een zonnige zaterdag? Kies jij ervoor om lekker tijd in jouw tuin door te brengen? Dan komt een loungebank echt als geroepen. Dit is namelijk – volgens veel mensen – de meest comfortabele loungebank.
Dit comfort komt onder meer door de heerlijke kussens. Je zakt als het ware in deze kussens, waardoor jouw lichaam helemaal tot rust komt. Met name in de huidige hectische maatschappij is dit in onze ogen een belangrijk voordeel. Je kunt echt even tot rust komen, zonder dat je daarvoor jouw tuin hoeft te verlaten.
Hoe je van dit comfort ultiem kunt genieten? Dat begint al bij jouw keuze voor een juiste loungebank. Door de tips aan het einde van dit artikel op te volgen, kun je uiteindelijk de juiste loungebank uitkiezen. Zodra die loungebank in jouw tuin staat, begint het echte genieten. Wij zijn in ieder geval van mening dat je vanaf dat moment van heel veel comfort (en gemak) gaat genieten!

Je hebt ongekend veel keuze

Wil jij graag van het comfort van een loungebank gaan genieten? Dan kun je jouw borst alvast natmaken. Op een positieve manier welteverstaan. Het is namelijk een feit dat een loungebank in talloze varianten verkrijgbaar is. Zo kun je uit meerdere materialen kiezen, maar ook uit meerdere afmetingen, stijlen en prijskaartjes.
Wat in onze ogen hier het voordeel van is? Vooral dat je echt een prima vergelijking voor jezelf kunt maken. Je kunt simpelweg uit meerdere loungebanken kiezen, waardoor je altijd wel een geschikte variant kunt vinden. Ongeacht wat jouw wensen nou precies zijn.
Daarvoor komt ons uitgebreide aanbod uiteraard als geroepen. Met dank aan ons uitgebreide aanbod heb je alle mogelijkheden om echt de perfecte keuze te maken. Ga er daarom even goed voor zitten en vind direct de perfecte loungebank voor in jouw tuin.

Je kunt een loungebank makkelijk in jouw tuin kwijt

Wil je vanwege bovengenoemde voordelen direct een loungebank aanschaffen? Voordat je dit daadwerkelijk gaat doen, kun je het beste even over de plaatsing van de loungebank nadenken. Waar precies in jouw tuin wil je de loungebank neer gaan zetten? Eigenlijk is het antwoord op die vraag niet heel belangrijk. Een belangrijk voordeel van een loungebank is dat je ‘m makkelijk in jouw tuin kwijt kunt.
Dit komt door verschillende voordelen. Zo is het bijvoorbeeld een voordeel dat een loungebank een vrij strakke vormgeving heeft. Dankzij deze strakke vormgeving geniet je van een stijlvolle uitstraling, terwijl je dus ook niet al te veel ruimte voor de loungebank vrij hoeft te houden.

Een loungebank past in elk soort tuin

Voor wat voor tuin heb jij gekozen? Ben je voor een tuin met een moderne stijl gegaan? Of heeft een tuin met een landelijke stijl toch echt jouw voorkeur? Ongeacht voor welke stijl je gekozen hebt, geniet je met een loungebank van een prima toevoeging. In onze ogen is een dergelijke loungebank namelijk voor in elke tuin geschikt. Ongeacht voor welk soort stijl je precies gegaan bent.
Ook maken de afmetingen van jouw tuin niet uit! Heb je een behoorlijk grote tuin? Dan kun je zelfs overwegen om twee loungebanken in jouw tuin neer te zetten. Daarmee is het immers dubbel genieten. Mocht je een balkon of een kleine tuin hebben, is een loungebank echter ook geschikt. Wat ons betreft past een dergelijke bank echt in alle soorten tuinen. Ideaal, als je het ons vraagt!

Een loungebank werkt sfeerverhogend

Is het jouw grote wens om veel tijd in jouw tuin door te brengen? Dan doe je er verstandig aan om voor een loungebank te kiezen. Zoals we hierboven al uitgebreid besproken hebben, geniet je met zo’n loungebank van veel gemak. Daar blijft het echter niet bij. Dankzij dit voordeel werkt een loungebank in onze ogen ook sfeerverhogend.
Hoe dat precies zit? Nou, je kunt een loungebank super leuk aankleden. Dit kun je bijvoorbeeld doen met leuke tuinkussens, met leuke sierkleden en met bijvoorbeeld een leuke vuurtafel. Door de loungebank op deze manier aan te kleden, creëer je echt een super gezellig zitje in jouw tuin. Een super gezellig zitje waarbij je ook nog van het nodige comfort geniet!
in onze ogen is dit echt een onderschat voordeel van een loungebank. Als je graag jouw tuin gezelliger in wilt richten, doe je er dan ook verstandig aan om eens naar dit bank te kijken. Zodra de loungebank in jouw tuin staat, geniet je ook nog eens van alle hierboven genoemde voordelen!

Wat zijn de nadelen van een loungebank?

Is het dan allemaal koek en ei? Hoef je met helemaal geen enkel nadeel rekening te houden bij een loungebank? Nee, dat is ook weer niet het geval. Als je een loungebank in jouw tuin neer wilt zetten, zijn er ook enkele zaken waar je goed rekening mee moet houden.
Wij informeren je graag zo uitgebreid mogelijk. Mede daarom hebben wij besloten om ook alle nadelen van een loungebank uitgebreid in dit artikel te bespreken. Neem deze nadelen op je gemakje door en bepaal vervolgens wat jij de waarde hiervan vindt.

Een loungebank biedt niet aan alle gezinsleden plaats

Heb jij een gezin met bijvoorbeeld 3 of 4 kinderen? Dan biedt een loungebank niet de gewenste hoeveelheid zitplaatsen. Nee, over het algemeen is een loungebank groot genoeg voor bijvoorbeeld 2 á 3 personen. Als je met jouw partner en kind(eren) op de loungebank wilt zitten, is de bank dus al snel te klein.
Hoe je dit op kunt lossen? Dat doe je eigenlijk maar op één manier: door voor een complete loungeset te kiezen. Zoals je jewellicht voor kunt stellen, biedt een loungeset plek aan veel meer personen. Met name als je met meerdere personen in jouw tuin wilt relaxen, is dat een belangrijk voordeel van een loungeset.

Je moet een loungebank op een effen ondergrond neerzetten

Heb je een leuk grasveldje waar je een leuke bank op neer wilt zetten? Of heb je mogelijk voor een klein strandje in jouw tuin gekozen? Als je een dergelijke ondergrond hebt, is een loungebank niet de juiste keuze. Het is namelijk een feit dat je een loungebank echt op een effen ondergrond moet zetten.
Waar dat aan te wijten valt? Vooral aan het gewicht van een loungebank. Een loungebank weegt relatief veel, waardoor je op de ondergrond moet kunnen vertrouwen. Zodra de ondergrond oneffen is, kan de loungebank niet stabiel/waterpas komen te staan. Dit doet echt afbreuk aan het gebruiksgemak en comfort van een dergelijke bank.
Met andere woorden: je zou een loungebank eigenlijk altijd op bijvoorbeeld jouw terras neer moeten zetten. Heb je voor een prachtige overkapping in jouw tuin gekozen? Ook dan is de aanschaf van een loungebank aan te raden; een overkapping en een loungebank vormen een prima combinatie met elkaar.

Je kunt last van keuzestress krijgen

Zou jij dolgraag een loungebank in jouw tuin willen hebben? Dan moet je echt een uitgebreide vergelijking gaan maken. Uit eigen ervaring weten wij echter dat het maken van zo’n vergelijking niet altijd even makkelijk is. Je moet namelijk op meerdere facetten letten, terwijl het aanbod echt ongekend divers is. OM uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken, moet je de nodige tijd voor jezelf vrij maken.
zelfs dan kun je last van keuzestress krijgen. Je zou niet de eerste zijn die wakker zou liggen van de verschillende soorten loungebanken. Als je een nieuwe loungebank aan gaat schaffen, raden wij je daarom aan om hier de nodige tijd voor uit te trekken. Daarnaast raden wij je aan om de onderstaande tips op te volgen!

Tips om de beste loungebank uit te kiezen

Staat het voor jou als een paal boven water? Zou jij dolgraag een loungebank in jouw tuin willen hebben? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een geschikte loungebank voor in jouw tuin. Zoals we hierboven al besproken hebben, kun je hierbij last van keuzestress krijgen. Door onderstaande tips op te volgen, maak je het uitzoeken van een loungebank een stuk makkelijker voor jezelf.

Tip 1: bepaal waar de loungebank moet komen te staan

Op welk effen stuk in jouw tuin ga je de loungebank neerzetten? Dat is één van de belangrijkste vragen die je voor jezelf moet gaan beantwoorden. Nadat je deze vraag beantwoord hebt, kun je al een flinke schifting in het aanbod gaan maken.
Hoe dat precies zit? Nou, stel je voor dat je de loungebank op jouw kleine terras neer wilt zetten. Als daar jouw voorkeur naar uit gaat, kun je de grote loungebanken wel links laten liggen. Die loungebanken zijn immers veel te groot voor jouw kleine terras. Door goed over deze vraag na te denken, zet je dus alvast een stap in de juiste richting.

Tip 2: denk goed na over de hoeveelheid zitplaatsen

Wil jij alleen met jouw partner op de loungebank kunnen zitten? Zou je languit op de loungebank willen liggen? Of zou je met al jouw kinderen op de loungebank willen zitten? Ook dit zijn belangrijke vragen waar je goed over na moet denken. Tip 3: denk goed na over het materiaal van de loungebank Heb je toevallig ons aanbod van loungebanken al bekeken? Dan heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat je uit meerdere materiaalsoorten kunt kiezen. Wij raden je daarom aan om heel goed over de materiaalsoorten na te denken.
Kijk bijvoorbeeld goed naar de uitstraling van het materiaal. Een loungebank van hout heeft bijvoorbeeld een hele nadere uitstraling dan een loungebank van aluminium. Daarnaast is ook de hoeveelheid onderhoud per materiaalsoort verschillend. Naar kunststof en aluminium heb je helemaal geen omkijken, terwijl je hout toch met enige regelmaat moet zien te onderhouden.
Met andere woorden: je moet echt even goed stil staan bij de verschillende materiaalsoorten. Met dank aan de filters aan de linkerkant in onze webshop kun je overigens makkelijk een vergelijking voor jezelf maken.

Tip 4: kijk goed naar de kleuren van de loungebank

Als je een loungebank in jouw tuin hebt staan, valt de bank direct goed op. Dit komt onder meer door de afmetingen van de bank. Aangezien de bank goed opvalt, wil je wel dat de bank qua design helemaal naar jouw wens is. Mede daarom raden wij je aan om goed naar de kleuren van de loungebank te kijken.
Let hierbij niet alleen op de kleur van het materiaal zelf. Nee, het advies is om óók naar de kleur van de kussens te kijken. De kussens maken immers een belangrijk onderdeel uit van elke loungebank. Check daarom of de kleur van de kussens ook volledig naar jouw wens zijn.
Wat voor in jouw tuin de juiste kleur is? Dat hangt ook af van de overige kleuren in jouw tuin. Check daarom goed welke kleuren in jouw tuin de boventoon voeren. Mogelijk kun je de loungebank in dezelfde kleur uitvoeren als de overige meubelen in jouw tuin.

Tip 5: durf te investeren

Heb je met bovenstaande tips al een flinke schifting in het aanbod kunnen maken? Goed bezig! Dan is het nu de hoogste tijd om uiteindelijk de keuze te gaan maken. Daarbij is het uiteraard van belang om goed naar het prijskaartje te kijken.
Wij willen je graag het volgende aanraden: durf te investeren. Dit is uiteraard makkelijk te zeggen, maar het heeft wel een belangrijke reden. Juist als je net iets meer geld aan een goede loungebank uitgeeft, kun je van een prima kwaliteit uitgaan. Ook ben je daardoor verzekerd van een lange levensduur; dat betekent dat je nóg langer van de vele voordelen van een loungebank kunt genieten. Ideaal, toch?

Tip 6: bestel jouw loungebank bij AVH Outdoor. Dit uitgebreide artikel sluiten we graag met deze slimme tip af. Als je jouw loungebank bij AVH Outdoor gaat bestellen, geniet je namelijk van enkele voordelen. ZO ben je van een geweldige kwaliteit verzekerd; wij werken louter met de beste merken samen. Verder geniet je bij ons ook van scherpe prijzen. Wij doen er namelijk alles aan om onze loungebanken zo voordelig mogelijk aan te bieden.
Tot slot: je hebt bij ons meer dan voldoende keuze. Zet daarom jouw wensen op een rijtje en bekijk op je gemakje ons aanbod. Graag wensen wij je alvast veel plezier met jouw nieuwe tuinbank!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »