{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Hoe vind je de perfecte loveseat voor in jouw tuin?

  • Door Roos
  • Tuesday 14 / 09 / 2021 0
Hoe vind je de perfecte loveseat voor in jouw tuin?

Het leven moet gevierd worden. Iets wat ook geldt voor de liefde. Als je de liefde van jouw leven ontmoet hebt, is het zaak om hier zoveel mogelijk van te genieten. Samen leuke dingen doen, samen over de toekomst fantaseren en samen van het mooie leven genieten. Het leven kan zo mooi zijn.
Weet je hoe je jouw leven nog mooier kunt maken? Dat doe je door jouw tuin geheel naar wens in te richten. Het is een behoorlijke omslag in dit artikel, van de liefde naar het inrichten van de tuin. Door jouw tuin op de gewenste manier in te richten, kun je echter ín jouw tuin van de liefde gaan genieten.
Hoe je dat kunt doen? Dat doe je onder meer door van het heerlijke zonnetje te genieten. In ons land hebben we vaker en vaker met heerlijk weer te maken, waardoor je veel tijd in jouw tuin door kunt brengen. Hoe mooi is het dan als je deze tijd in de tuin met jouw partner door kunt brengen? Indien je voor de juiste tuinmeubelen kiest, kun je dit ook nog eens romantisch voor jezelf gaan maken.
Dit doe je onder meer door een loveseat aan te schaffen. Zoals de benaming van dit meubelstuk al doet vermoeden, is een loveseat echt voor jou en jouw partner geschikt. Spreekt alleen de naam van dit meubelstuk jou al aan? Dan is het aan te raden om dit artikel op je gemakje door te nemen. In dit artikel vertellen wij je namelijk alles over loveseats. We bespreken wat loveseats precies zijn, we bespreken wat de voordelen zijn en we bespreken wat de nadelen zijn. Daar blijft het echter niet bij. Nee, we bespreken ook nog uitgebreid hoe je de perfecte loveseat voor in jouw tuin kunt vinden. Als je eenmaal de perfecte loveseat gevonden hebt, kun je genieten van jouw tuin. En van de liefde. En van de liefde in jouw geliefde tuin.
Wil je – na het lezen van dit artikel – graag een loveseat aanschaffen? Daarvoor ben je bij ons direct aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een divers aanbod van de beste loveseats. Deze loveseats zien er gaaf uit, bieden veel voordelen en zijn van de gewenste kwaliteit. Door één van de loveseats uit ons aanbod te kopen, weet je jezelf en jouw partner blij te maken!

Wat is een loveseat precies?

Heb je op dit moment al enig idee wat een loveseat precies is? Als je dit nog niet precies weet, raden wij je aan om ons aanbod even te bekijken. In ons aanbod vind je namelijk meerdere loveseats, waarbij wij duidelijke foto’s geplaatst hebben. Op deze foto’s zie je direct hoe een loveseat er uitziet.
Een loveseat bestaat eigenlijk altijd uit twee zit- of ligplaatsen. Door deze vormgeving ben je in staat om tijd samen met jouw partner door te brengen. Dat doe je niet op meters afstand van elkaar, maar juist lekker dicht bij elkaar. Zoals je bij de verschillende loveseats kunt zien, staan de beide stoelen bijvoorbeeld dicht tegen elkaar aan. Je kunt echter ook voor een loveseat in de vorm van een bed kiezen. In dat geval kun je heerlijk tegen elkaar aan kruipen; echt de garantie voor heerlijke en romantische avonden in jouw tuin.
Opvallend hierbij is ook dat je uit meerdere soorten loveseats kunt kiezen. Dat zie je direct in ons aanbod terug, maar zie je ook in het aanbod van de verschillende fabrikanten terug. Dit komt puur doordat een fabrikant bij het ontwikkelen van een loveseat veel kanten op kan. De fabrikant heeft veel mogelijkheden en dat zie je dan ook in de verschillende varianten terug.
Snap je nu overigens ook waar de naam ‘loveseat’ vandaan komt? Het eerste gedeelte slaat uiteraard op de liefde, terwijl het tweede gedeelte op de zitplaatsen van een loveseat slaat. Met een loveseat heb je altijd twee zitplaatsen tot je beschikking. Twee zitplaatsen waar je van het mooie weer kunt genieten, van jouw mooie tuin kunt genieten en van elkaar kunt genieten. Met name dat laatste is een unieke eigenschap van een loveseat.

Waarom zou je voor een loveseat kiezen?

Ben je op dit moment bezig met het (opnieuw) inrichten van jouw tuin? Of wil je graag de huidige meubelen in jouw tuin vervangen? Je hebt dan uit ongekend veel soorten meubelen de keuze. Je kunt voor bijvoorbeeld een tuinbank kiezen, terwijl je ook voor een loungeset of allerlei soorten tuinstoelen kunt kiezen. Als klap op de vuurpijl kun je dus ook nog voor een loveseat kiezen.
Is het nou per sé aan te raden om voor een loveseat te kiezen? Als je voor een loveseat kiest, kies je bewust voor een uniek meubelstuk. Een uniek meubelstuk dat ook unieke voordelen met zich mee brengt. Wat deze voordelen precies zijn, bespreken wij graag hieronder. Neem de voordelen op je gemakje door en laat je verrassen. Een loveseat brengt namelijk oprecht veel voordelen met zich mee.

Je geniet van ongekend veel gemak

Wil je even volledig tot rust komen? En wil je even volledig uit de sleur van het leven komen? In dat geval is het aan te raden om voor een loveseat te kiezen. Het is namelijk een feit dat een loveseat voor ongekend veel gemak en comfort zorgt. Dit is vooral te danken aan de comfortabele vormgeving van de loveseats.
Wil je deze vormgeving met eigen ogen aanschouwen? Check dan ons aanbod van loveseats online of kom naar onze showroom toe. Wij laten je graag zien hoe een loveseat ontworpen is en wat nou de voordelen van deze unieke vormgeving zijn. Als je bij ons in de showroom langskomt, kun je direct een loveseat uitproberen. Je merkt dan al direct dat je van ongekend veel comfort geniet.
Dit comfort brengt nog een belangrijk voordeel met zich mee: je kunt echt de gehele dag door gebruik maken van jouw loveseat. Dit meubelstuk gaat nooit vervelen en gaat ook nooit pijn doen aan jouw achterwerk. Met alle dank aan het meubelstuk zelf en de bijbehorende kussens.
Kun je met andere meubelstukken niet van dit gemak genieten? Ja, dat is wel mogelijk. Feit is echter dat je in dat geval op een andere manier van het comfort geniet. Dat wordt duidelijk als je ook de overige voordelen van een loveseat doorneemt.

Ongekend romantisch

Ben je tot over jouw oren verliefd? Ben je na zoveel jaar nog steeds gelukkig met jouw partner? Of heb je een leuke date op de planning staan? Ongeacht wat jouw relatiestatus is, biedt een loveseat uitkomst. Op een loveseat kun je namelijk van veel romantiek genieten. Je kunt heerlijk tegen elkaar aankruipen, lekker met elkaar kletsen en van een lekker drankje genieten.
Hoe dit mogelijk is? Dat is vooral te danken aan de vormgeving van een loveseat. De twee zitplaatsen (of ligplaatsen) zitten dicht bij elkaar. Je kunt hierdoor heerlijk tegen elkaar aan kruipen en genieten van de liefde. Als het op een zwoele zomeravond lang licht blijft, kun je het bovendien erg romantisch in jouw tuin maken. Neem plaats op de loveseat, zet een lekker muziekje op, schenk een lekker drankje in en geniet van elkaars aanwezigheid. Om het helemaal af te maken, kun je ook nog gezellig kaarsjes aansteken.

Je geniet van het mooie leven

Heb je veel tijd geïnvesteerd in jouw nieuwe tuin? Dan wil je hier ongetwijfeld veel tijd in door gaan brengen. Als je voor een loveseat kiest, maak je dat voor jezelf in ieder geval mogelijk. Je kunt samen met jouw partner veel tijd op jouw loveseat doorbrengen, maar je kunt dit ook alleen doen. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, brengt een loveseat immers het nodige comfort met zich mee. Dankzij dit comfort is het ook heerlijk om alleen tijd in jouw op jouw loveseat door te brengen!
Als je eenmaal op jouw loveseat ligt, geniet je van het mooie leven. Je geniet van het lekkere zonnetje, van jouw fraaie tuin en van het comfort. Eigenlijk geniet je met een loveseat van het leven zoals het leven ook bedoeld is. Het leven draait niet alleen maar om werken, om status, om macht of om geld. Nee, het leven draait vooral om het doen van leuke dingen. Door een loveseat in jouw tuin neer te zetten, geniet je absoluut van het mooie leven. Iets waar je eigenlijk vanaf het eerste moment van kunt genieten, zodra de loveseat in jouw tuin staat.

Een ware aanwinst voor in jouw tuin

Bij het uitkiezen van tuinmeubelen moet je op meerdere facetten letten. Zo let je bijvoorbeeld op de plaatsing van de meubelen, op de uitstraling van de meubelen en op de afmetingen van de meubelen. Als je graag fraaie meubelen in jouw tuin neer wilt zetten, biedt een loveseat ook uitkomst. Zoals je in onze webshop al kunt zien, hebben alle loveseats namelijk een prachtige uitstraling. Met dank aan deze uitstraling is een loveseat wat ons betreft een aanwinst voor in elke tuin.
Bijkomend voordeel: je kunt uit meerdere soorten loveseats kiezen. Niet alleen qua vormgeving, maar ook qua materiaalgebruik en qua kleurstelling. Ongeacht wat jouw wensen zijn, ben je daardoor in staat om de perfecte loveseat te vinden. De perfecte loveseat voor in jouw tuin waar je vervolgens jarenlang van kunt genieten.

Een garantie voor veel heerlijke avondjes

Wil je in jouw tuin vooral van veel heerlijke avondjes genieten? Die garantie heb je als je voor een loveseat kiest. Je geniet van het mooie leven, van het lekkere zonnetje en van jouw partner. Je kunt goede gesprekken voeren, maar je kunt de romantiek ook tot een hoog level laten stijgen. Het hangt volledig van jouw eigen voorkeuren af, maar een loveseat biedt altijd uitkomst én veel comfort. In onze ogen is dat een mooie samenvatting van de vele voordelen van een loveseat.

Waarom zou je niet voor een loveseat kiezen?

Spreken de hierboven genoemde voordelen jou wel aan? Heb je daarom al direct interesse om een loveseat in ons aanbod uit te zoeken? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Het is ons doel echter om jou zo uitgebreid mogelijk te informeren, dus we kijken graag ook nog even naar de nadelen van een loveseat.
Wat ons betreft is het niet allemaal koek en ei bij een loveseat. Je moet ook met enkele nadelen rekening houden, ondanks de vele voordelen. Vervolgens is het aan jou om een keuze te maken: hecht je meer waarde aan de voordelen of meer aan de nadelen?

Een loveseat is vrij groot

Wil je een loveseat op jouw balkon neerzetten? In de meeste gevallen gaat dat behoorlijk krap worden. Ook als je een kleine tuin hebt, is een loveseat niet altijd het meest handige meubelstuk. Dit komt vooral door een loveseat in de meeste gevallen vrij groot uitgevoerd is. Je kunt ook voor een compacte loveseat kiezen, maar het aanbod daarvan is een stuk beperkter.
Met andere woorden: voor de plaatsing van een loveseat moet je de nodige ruimte vrijmaken. Deze ruimte maak je niet alleen voor de loveseat vrij, maar ook voor de ruimte rondom de loveseat. Je wilt immers ook nog op een comfortabele manier op de loveseat kunnen zitten of kunnen liggen. Ook daar heb je enige ruimte voor nodig. Mocht je niet al te veel ruimte in jouw tuin hebben, kun je mogelijk beter naar een ander meubelstuk uitkiezen. Als je wel een grote tuin hebt (of nog voldoende ruimte over hebt), is een loveseat uiteraard wel voor je geschikt. Dat bewijzen de hierboven besproken voordelen alleen al.

Een loveseat is vrij prijzig

Wil je van de voordelen van een loveseat profiteren? Dan moet je hier wel een bepaalde investering voor doen. Het is hierbij helaas een feit dat de meeste loveseats behoorlijk prijzig zijn. Voor sommige loveseats betaal je een paar honderd euro, terwijl je voor andere loveseats ruim 1000 euro moet betalen. We kunnen het ons goed voorstellen dat je een dergelijke bedrag niet wilt of kunt uitgeven.
Gelukkig doen wij er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Wij stunten regelmatig met flinke aanbiedingen, waardoor je voor een relatief laag bedrag een loveseat aan kunt schaffen. Neemt niet weg dat een loveseat te allen tijde relatief veel geld kost. Mocht je het graag zo voordelig mogelijk voor jezelf houden, kun je daarom beter voor een ander meubelstuk kiezen.

Een loveseat is relatief zwaar en niet al te flexibel

Heb je een loveseat in jouw tuin staan? Dan moet je goed beseffen dat je deze loveseat niet zomaar op kunt tillen en kunt verplaatsen. De meeste loveseats zijn namelijk behoorlijk zwaar; dit komt onder meer door de afmetingen en het materiaalgebruik. Een belangrijk nadeel hiervan is dat een loveseat dus niet al te flexibel is. Je kunt en loveseat niet ‘eventjes zomaar’ verplaatsen in jouw tuin.
Ook in het najaar brengt dit een uitdaging met zich mee. In het najaar is het immers van belang dat je jouw meubelen gaat beschermen tegen de komende (natte/koude) winter. Je zou ervoor kunnen kiezen om de meubelen in jouw schuur of tuinhuisje neer te zetten, maar bij een loveseat is dat niet al te makkelijk. Ook dit heeft te maken met de afmetingen en het gewicht van dit meubelstuk. In plaats daarvan kun je gelukkig altijd nog een beschermhoes over de loveseat heen spannen.

Het aanbod is niet super uitgebreid

Wil je graag een loungebank voor in jouw tuin aanschaffen? Wil je graag tuinstoelen voor in jouw tuin aanschaffen? Of wil je graag een fraaie tuinbank voor in jouw tuin aanschaffen? Als je naar dergelijke meubelstukken op zoek bent, heb je meer dan voldoende keuze. Dat is níet het geval als je op zoek naar een geschikte loveseat bent. Het aanbod van loveseats is namelijk behoorlijk beperkt te noemen.
Dat zie je ook in ons aanbod terug. De hoeveelheid loveseats die wij aanbieden, zijn op twee handen te tellen. Dat is echter ook een keuze die wij bewust gemaakt hebben. Wij willen alleen maar kwaliteit aanbieden, dus we hebben ons zéker niet op kwantiteit gericht. Alle loveseats die je in ons aanbod kunt vinden, zijn hoe dan ook van de gewenste kwaliteit. Dat is wat ons betreft belangrijker dan een ongekend uitgebreid aanbod van kwalitatief mindere loveseats.

De perfecte loveseat uitkiezen

Zo, je hebt kennis kunnen maken met alle voor- en nadelen van een loveseat. Spreekt een loveseat je nu heel erg aan? En wil je daarom graag een loveseat aanschaffen? Dan ben je daarvoor bij AVH Outdoor direct aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk een gericht aanbod van de beste loveseats. De loveseats in onze webshop zijn bovendien behoorlijk scherp geprijsd.
Maar, hoe kies je nou de beste loveseat voor in jouw tuin? Wij weten als geen ander dat dit niet altijd even makkelijk is. Om dit toch makkelijker voor je te maken, hebben wij enkele tips voor je verzameld. Aan de hand van onderstaande tips kun je de perfecte loveseat voor in jouw tuin vinden.

Tip 1: bepaal waar de loveseat in jouw tuin moet komen te staan

Heb je besloten dat je graag een loveseat wenst te hebben? Dan is het zaak om goed na te denken over de plaatsing van de loveseat. Waar wil je de loveseat het liefste in jouw tuin neerzetten? En hoeveel ruimte heb je op/bij die plek in jouw tuin? Dat zijn stuk voor stuk belangrijke vragen waar je goed naar moet kijken.
Waarom dit zo van belang is? Omdat je aan de hand hiervan kunt bepalen hoe groot de loveseat maximaal kan/mag zijn. Zoals we hierboven al aangegeven hebben, zijn de loveseats relatief groot uitgevoerd. Dit betekent dat je bij het maken van een tuinontwerp de nodige ruimte voor een loveseat vrij moet houden. Zorg er daarom voor dat je goed nadenkt over de plaatsing van de loveseat.

Tip 2: kijk goed naar de verschillende soorten loveseats

Heb je toevallig al een kijkje in ons aanbod van loveseats genomen? Ondanks dat wij niet al te veel loveseats aanbieden, bieden wij wel verschillende soorten loveseats aan. Je kunt immers kiezen voor een variant met twee stoelen en een tafeltje, terwijl je ook voor een variant met een bed kunt kiezen. Het is aan jou om te bepalen naar welk soort loveseat jouw voorkeur uit gaat.
Hoe je dat het beste voor jezelf kunt bepalen? Denk goed na over de manier waarop je gebruik van de loveseat wilt maken. Wil je samen met jouw partner op de loveseat een boekje kunnen lezen en een lekker drankje drinken? Dan is een set met twee stoelen en een tafeltje voor jou de beste keuze. Als je juist van romantiek, liefde en comfort wilt genieten, kun je mogelijk beter kiezen voor de variant met een ligbed. Denk hier al met al goed over na!

Tip 3: kijk goed naar de verschillende materialen

Bij het fabriceren van een loveseat heeft een fabrikant veel keuze. Niet alleen op het gebied van vormgeving, maar ook op het gebied van materiaalgebruik. Dat zie je ook in ons aanbod terug. In ons aanbod vind je namelijk loveseats van meerdere materialen: aluminium, hardhout, rope, teakhout en wicker.
Naar welk materiaal gaat jouw voorkeur uit? Om dit te bepalen, is het advies om op meerdere facetten te letten. Kijk bijvoorbeeld goed naar de uitstraling van het materiaal, maar ook naar de duurzaamheid. Verder moet je goed rekening houden met het onderhouden van de loveseat. Een houten loveseat heeft nu eenmaal meer onderhoud nodig dan een loveseat van aluminium.

Tip 4: kijk goed naar de uitstraling

Uiteraard is het advies ook nog om goed te kijken naar de uitstraling van de loveseat. Kijk hiervoor goed naar de vormgeving van de loveseat, maar ook naar het kleurgebruik. Let hierbij ook goed op de kleuren van de tuinkussens; deze kleuren kunnen vaak de totale uitstraling van de loveseat beïnvloeden.
Op dit gebied hebben wij maar één tip voor je: bekijk gewoon veel foto’s van de loveseats. Je komt er dan al snel achter welke uitstraling het beste op jouw wensen aansluit. uiteraard kun je hierbij ook nog kijken naar de rest van jouw tuin. Het is immers wel wenselijk dat de loveseat qua uitstraling in jouw tuin past!

Tip 5: bepaal jouw maximale budget

Wil je een loveseat aanschaffen? Dan kun je al snel met een relatief forse investering rekening houden. Om deze investering binnen de perken te houden, is het advies om een maximaal budget vast te stellen. Binnen jouw maximale budget kun je vervolgens op zoek gaan naar de beste loveseat.
Ga in ieder geval niet voor een goedkope loveseat van een onbekend merk. Nee, in de wereld van loveseats moet je echt voor kwaliteit betalen. Durf daarom ook nét dat beetje extra te investeren, zodat je van een écht goede loveseat kunt genieten.

Tip 6: koop jouw loveseat bij AVH Outdoor

Als afsluiter van dit artikel hebben wij nog een hele handige tip voor je: koop jouw loveseat bij AVH Outdoor. Bij ons geniet je van een hoogwaardig aanbod, van een prima service, van een geweldige kwaliteit en van interessante prijzen. Wat wens je nog meer? Check direct ons aanbod, maak een vergelijking, volg bovengenoemde tips op en hak de knoop door. Veel plezier met jouw nieuwe loveseat!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »