{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

De opruiming is begonnen! 10% extra korting bij besteding vanaf €2000,-

Je loungeset verder uitbreiden

  • Door Jasper
  • Friday 29 / 05 / 2020 0
Je loungeset verder uitbreiden

Bij het inrichten van een tuin dien je met zowel het heden als met de toekomst rekening te houden. Je wilt tenslotte zo lang mogelijk kunnen genieten van je nieuwe tuin. Ook bij het verbouwen van een tuin is het zaak om rekening met de toekomst te houden.

Maar, je hebt uiteraard niet altijd inzicht in de toekomst. Er zijn meerdere gebeurtenissen denkbaar waarbij een aanpassing aan je tuin wenselijk is. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld gezinsuitbreiding. Als je de trotse eigenaar van een loungeset bent, is het in ieder geval altijd mogelijk om deze verder uit te breiden. Hoe je dat kunt doen? Daar lees je hieronder meer over!

De samenstelling

Elke loungeset heeft een bepaalde samenstelling. Als je op onze website naar de verschillende loungesets kijkt, zie je bijvoorbeeld 3-delig of 4-delig bij elk product staan. Dit geeft aan uit hoeveel delen de loungeset bestaat. In de meeste gevallen bestaat dit uit een loungebank en uit één of meerdere loungestoelen. Indien je de samenstelling van je loungeset uit wenst te breiden, is dat uiteraard mogelijk.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is door simpelweg extra loungestoelen aan te schaffen. Als je de loungeset in één klap veel uitgebreider wilt maken, kan je er ook voor kiezen om een extra loungebank er bij te plaatsen. Al met al is het uitbreiden van je loungeset dus zeker niet al te lastig. Maar, bij het uitbreiden van het loungeset dien je wel met enkele zaken rekening te houden. Onder andere de uitstraling van de gehele set speelt hier een belangrijke rol bij.

De uitstraling

Stel dat je op dit moment een loungeset van hout hebt. Op het moment dat je uit gaat breiden, dienen de nieuwe elementen aan te sluiten op de uitstraling van je houten loungeset. Als je dat niet doet, krijg je een onsamenhangend geheel. Dat is echt funest voor de gehele uitstraling van je set en daarmee ook voor de uitstraling van je tuin.

We willen je dan ook graag aanraden om de nieuwe elementen van je loungeset aan te passen op de bestaande elementen. Dit is uiteraard een kwestie van eigen inzicht. Maar, het is wenselijk dat materiaal- en kleurgebruik bij elkaar passen. We wensen je alvast veel plezier met de nieuwe uitbreiding van je loungeset!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »