{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Gandola, 19 september 2019

Kom jij ook naar onze eerste outlet dag!

Zaterdag 21 september is het zo ver, onze eerste AVH Outlet dag. Op deze dag verkopen wij veel producten voor bodemprijzen. We toveren uit ons magazijn de producten die volgend jaar niet meer in ons assortiment zitten of de producten waar we nog een extra korting op kunnen geven.
 
Tijdens deze dag kan je genieten van de laagste prijzen op onze tuinmeubelen. Er worden verschillende outlet tuinmeubelen in onze showroom neergezet waar u een kijkje kan nemen. Ook verkopen wij stoelen waarvan we 1 of 2 exemplaren op voorraad hebben. Wat u ziet is wat u koopt. Alle producten met gele prijskaarten en stickers zijn onderdeel van de AVH Outlet dag.
 
De kinderen hoeven zich deze dag niet te vervelen. Wij zetten een stormbaan/springkussen op waar ze zich lekker op uit kunnen leven. Van al dat spelen krijgen ze natuurlijk honger. Ook hier is aan gedacht. Onze chefkok zal heerlijke pannenkoeken bakken waar niet alleen de kinderen, maar ook volwassenen van kunnen smullen.
 
Dus ben je nog op zoek naar tuinmeubelen voor een leuke prijs? Kom dan langs. Wil je nog meer voordeel? Breng dan je eigen kar mee. We zien je graag op zaterdag 21 september!
 

*Op deze loungeset zijn geen garantievoorwaarden van toepassing.