{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Kom langs bij het AVH Paasevent

  • Door Bryan
  • Friday 19 / 04 / 2019 0
Kom langs bij het AVH Paasevent

De lente staat weer voor de deur. Dit gaat meestal gepaard met een toename van de temperatuur buiten. Dit biedt jou weer de gelegenheid om meer tijd in je tuin door te gaan brengen. Met andere woorden: je kunt je tuin helemaal zomer klaar maken. Maak de tuinmeubelen netjes schoon, breng de begroeiing weer in optima forma en maak je tuin helemaal schoon van onkruid.

In de lente gebeuren nog meer leuke dingen. Zo is het in het weekend van 21 en 22 april weer Pasen! Voor jonge kinderen is Pasen de uitgelezen mogelijkheid om naar paaseieren in de tuin te zoeken. Voor volwassenen is Pasen ook een bijzonder leuk weekend. Een weekend waarin je leuke dingen kan doen en waarin je lekker kan eten.

Om het Paasgevoel nog verder te versterken, hebben wij bij AVH-outdoor een event georganiseerd. Ons Paasevent vindt plaats op 22 april in Numansdorp. Op deze dag hebben wij een uitgebreid programma van leuke activiteiten. De eerste 100 klanten krijgen bijvoorbeeld een leuke goodiebag. Deze goodiebag is uiteraard gevuld met leuke en handige producten.

Ook hebben wij voor jonge kinderen iets leuks geregeld. Je kunt namelijk op ons terrein een superleuk springkussen vinden. Ben je dus op zoek naar nieuwe tuinmeubelen en wil je dit combineren met een leuk dagje uit? Kom dan zeker op 22 april naar Numansdorp!

Panama hangei winnen

We hebben daarnaast ook nog een leuke winactie op 22 april. Je bent namelijk in de gelegenheid om een fraai Panama hangei te winnen. Deze hangstoel zorgt voor ongelooflijk veel comfort. Wie wilt dit nou niet in zijn tuin hebben? Kom dus zeker op 22 april naar Numansdorp en maak kans op deze te gekke tuinstoel.

Je kunt je via Facebook aanmelden voor ons event. Heb je geen Facebook? Dat is geen probleem. We zien je dan alsnog erg graag op 22 april te Numansdorp. Op deze dag zijn we geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Je kunt alle tuinmeubelen bekijken en kans maken op te gekke prijzen. Dat klinkt als een leuke Tweede Paasdag, niet waar?

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »