{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Bryan, 23 mei 2020

Loungeset dining

Tegenwoordig hoeven we om te kunnen loungen de deur niet meer uit. Loungesets zijn erg populair en je vindt ze bij elke tuinwinkel en tuinmeubilairzaak. Met een loungeset buiten in onze eigen tuin kun je na een lange werkdag thuis lekker languit zitten en genieten van een zwoele zomeravond. Op een comfortabele hoekbank of stoelen in jouw eigen loungeset buiten geniet je optimaal van de rust en ontspanning in een vertrouwde omgeving.

Loungesets zijn beschikbaar in vele materialen, afmetingen en kleuren, zodat je altijd een model kunt vinden wat bij jouw wensen aansluit, of het nu een comfortabele hoekbank of rechte bank is, dan wel een ronde loungeset.

Een loungeset worden doorgaans geleverd met een lage loungetafel, die je als bijzettafel kunt gebruiken om wat finger food of drinken op te zetten. Deze tafel is niet echt geschikt om comfortabel aan te dineren. Om buiten te kunnen dineren zul je een loungeset dining dienen te selecteren. Deze heeft een hogere tafel waar je comfortabel met een groep aan kunt zitten en kunt genieten van een heerlijke maaltijd in goed gezelschap.

Dinerhoek voor buiten

Met een loungeset dining kun je buiten net zo comfortabel genieten van dat nieuwe recept als binnen in je woonkamer, maar doe je dit heerlijk in de open lucht. Als je kunt kiezen tussen binnen in een warme woonkamer dineren of buiten in de koele avondbries, dan is de keuze niet moeilijk toch? Uiteraard kun je diverse accessoires bijplaatsen om eventuele muggen, vliegen of ander ongedierte op afstand te houden, terwijl je geniet van een heerlijke en ontspannende maaltijd aan jouw loungeset voor buiten. Profiteer van het zitcomfort van een loungebank, die met de vele kussens een optimale zithouding biedt waar je ook voor langere duur lekker in kunt ontspannen.


Door de speciale dinertafel zit je op aangename hoogte en kun je allemaal comfortabel van de gerechten genieten. En als het diner voorbij is kun je nog heerlijk natafelen of genieten van een voortreffelijk kaasplankje of goed glas rode of witte wijn. Een loungeset dining biedt je de mogelijkheid om er met je dierbaren en gasten gedurende de zomermaanden optimaal aan te genieten van de heerlijkste gerechten bereid door de chefkok in jullie huis. Lekker eten, maar vooral ook in een gezellige ambiance. Door de opstelling en vorm van de loungebank die je kiest zit je allemaal knus bij elkaar, waardoor het sfeervolle, goede gesprek of gewoon de koetjes en kalfjes en de laatste plaatselijke roddels pas echt goed op gang kunnen komen. Zowel je familie als jouw gasten zullen hier optimaal van genieten.

Sfeervol en in het oog springend

Loungesets dining bieden zowel een sfeervolle en praktische zitgelegenheid als dat ze door hun uitstraling in het oog springen wanneer er gasten op bezoek komen. Je gasten zullen langer blijven zitten, diners zullen langer doorgaan, want het is zo gezellig en je zit zo sfeervol en comfortabel. Een loungeset dining is verkrijgbaar in diverse afmetingen en opstellingen, waarmee je deze kunt aanpassen aan de voor jouw beschikbare ruimte in de tuin. Zo kan je zelfs in een relatief kleine tuin al een comfortabele loungeset dining plaatsen. Als je een grote tuin hebt zal een loungeset dining een echte blikvanger zijn. Plaats hem naast je zwembad of visvijver voor een mooie ambiance met zicht op het water. Zet de toon als er vrienden of familie op bezoek komen, en serveer ze aan jouw gezellige en comfortabele loungeset dining, waarmee elke avond in de tuin een feest kan zijn.

Welke loungeset dining kies ik?

Loungesets dining zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen en kleuren. Het meest populair zijn de wicker sets in bruin en grijs, aangezien deze kleuren vaak het beste bij de natuurlijke kleuren van de tuin aansluiten. Je kunt natuurlijk ook voor wat fleuriger, felle tinten kiezen als daar jouw voorkeur naar uitgaat. Let er wel op dat fellere kleuren sneller vaal kunnen worden door weersinvloeden en je deze beter dient te beschermen tegen teveel zonlicht.

Behalve wicker zijn er ook diverse houten en metalen loungesets dining verkrijgbaar. Qua materiaal is het aan te bevelen te kiezen voor een model loungeset wat goed buiten kan staan en bestand is tegen een regenbui en felle zon. Er zijn ook speciale beschermhoezen verkrijgbaar waarmee je jouw loungeset kunt afschermen tegen teveel regen of zonlicht, waarmee het materiaal langer meegaat.

Bijbehorende kussens

De belangrijkste accessoires bij een loungeset voor buiten in de tuin zijn uiteraard de kussens. Veel fabrikanten leveren bijpassende kussens in dezelfde kleur wanneer je een loungeset aanschaft, maar je kunt natuurlijk ook andere bijpassende kleuren en formaten kiezen. Kussens zijn er in diverse prijscategoriëen, dus je kunt ook regelmatig kussens in de aanbieding verkrijgen, mocht je een beperkt budget hebben voor jouw loungeset voor buiten in de tuin. Wees vooral creatief in het combineren van de verschillende kleuren, aangezien dit jouw loungeset buiten alleen maar vrolijker zal maken.