{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Bij besteding boven de €2000,- krijgt u nu 10% extra korting

Maak het jezelf comfortabel met een vuurtafel

  • Door Jasper
  • Thursday 02 / 05 / 2019 0
Maak het jezelf comfortabel met een vuurtafel

De warme zomermaanden staan weer voor de deur. Dit staat garant voor veel tijd die je in de tuin door kan brengen. De temperaturen zijn tenslotte ideaal om heerlijk buiten in de tuin te zitten. Dit geldt niet alleen voor overdag, maar ook ’s avonds. De temperaturen zullen ’s avonds namelijk niet al te veel dalen. Hierdoor kan je tot de late uurtjes heerlijk in de tuin zitten.

Het komt echter ook wel eens voor dat de temperaturen toch redelijk veel dalen. In dat geval is het alsnog prettig als je buiten zou kunnen blijven zitten. Dat is nu mogelijk dankzij de vuurtafels. Deze vuurtafels maken het ongelooflijk comfortabel voor je.

Ons assortiment

In ons assortiment kan je bijna 60 verschillende vuurtafels vinden. Deze vuurtafels hebben allemaal hun eigen kenmerken; geen vuurtafel is hetzelfde. Het verschil zit onder andere in het formaat, in de vorm, in de exacte toepassing en in de kleur. Met name de exacte toepassing is een leuk onderwerp.

Je kunt namelijk een volledige tuintafel kopen met daarin in het midden een vuurgedeelte. Dit gedeelte verwarmt dan de hele omgeving rondom de tafel. Je kunt er echter ook voor kiezen om een vuurtafel in de vorm van een sfeerhaard aan te schaffen. Deze sfeerhaard kan je op je terras plaatsen en vervolgens heerlijk genieten van de warmte.

Een andere toepassing is weer een inbouwbrander. Een dergelijke inbouwbrander kan je op elke gewenste locatie inbouwen. Vervolgens kan je handmatig de warmte van de inbouwbrander bedienen; ideaal voor op een ietwat koudere avond.

De voordelen

De voordelen van een vuurtafel zijn in onze ogen redelijk evident. Het belangrijkste voordeel is toch wel de warmte die het met zich mee brengt. Dit is ongelooflijk comfortabel en geeft jou nog meer plezier in/van je tuin.

Ook ziet een vuurtafel er bijzonder fraai uit. Dat geldt met name voor een volledige tuintafel en voor een sfeerhaard. De sfeerhaarden zijn bovendien in verschillende kleuren en designs te verkrijgen. Je kunt de uitstraling van je vuurtafel dan ook volledig op de rest van je tuin(meubilair) afstemmen.

Wat houdt jou nog tegen? Neem een kijkje in ons assortiment van vuurtafels en geniet van de voordelen. Wij leveren de vuurtafel ook nog eens gratis bij je af én garanderen je de laagste prijs.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »