{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Bryan, 6 mei 2021

Moederdag cadeautips 2021

Met Moederdag zetten we onze moeders massaal in het zonnetje. Hartstikke leuk! Vind jouw moeder het leuk om tijdens Moederdag erop uit te gaan of staat helemaal niets doen hoger op de ranglijst?

Wat ze ook graag doet, er is altijd wel iets waardoor je haar een hele leuke dag kunt bezorgen. Wij helpen je graag op weg!

Ontbijt op bed

We kennen het allemaal nog wel van vroeger. Een ontbijt maken met verse croissantjes, eieren en verse jus op een dienblad. Breng dit naar haar bed samen met een mooie bos bloemen en een handgeschreven kaart. Op deze wijze begint haar dag meteen goed!

Brunchen

Zijn jij en je moeder echte uitslapers? Organiseer dan een leuke brunch! Dek de tafel met allerlei verse broodjes, eieren bloemen en nog veel meer! Er is niets leukers dan samen met je moeder brunchen aan een goed gevulde tafel.

Online shoppen samen met je moeder!

Zeker in tijden van Corona is het verstandig om zo veilig mogelijk te shoppen. Gelukkig hebben veel bedrijven een webshop en kun je veilig in je eigen huis winkelen! Wist je dat veel bedrijven ook aan Moederdag kortingen doen en dat sommige bedrijven er zelfs eerder mee beginnen? Zo kun je dus ook met extra korting een cadeautje kopen voor je moeder!

 Zelf doen wij dit ook en dus geniet je t/m zondag €15,- korting bij minimale besteding van €250,-.

Advies nodig over een product? Onze verkoop team staat voor jou klaar!