{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Laatste dag 15% korting op bijna de gehele collectie - Voer de kortingscode OUTLETDAG21 in

Parasols voor de horeca

Parasols voor de horeca

Ben je een horeca ondernemer? In dat geval ben je elke dag druk bezig om het je klanten naar hun zin te maken. We hoeven jou niet te vertellen dat daar vele facetten bij om de hoek komen kijken. De huidige consument is namelijk behoorlijk kritisch. Men is dan ook pas tevreden als alles helemaal perfect geregeld is. Dat heeft zowel betrekking op het eten, op de bediening als op de inrichting van je horeca gelegenheid.


Heb je dan ook nog eens een terras grenzend aan je restaurant, café of andere horecagelegenheid? In dat geval moet je aan nóg meer zaken denken. Niks is zo veranderlijk als het weer. Hier moet je bepaalde voorzorgsmaatregelen voor nemen. Eén van die maatregelen is de aanschaf van zogeheten horeca parasols.

Wat zijn horeca parasols?

Horeca parasols zijn parasols die speciaal voor horecagelegenheden ontworpen zijn. Deze parasols hebben over het algemeen een behoorlijk bereik, zijn óf een zweefparasol óf een normale parasol en zien er bovendien netjes uit. Een parasol valt logischerwijs behoorlijk op als deze opengeklapt op een terras staat. Het is dan ook belangrijk om een horeca parasol met een fraai design uit te kiezen.


In ons assortiment kan je vele verschillende horeca parasols vinden. Wij hebben zowel de standaard parasols in ons assortiment als ook de zweefparasols. Beide varianten hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Feit is dat je de horeca parasols een behoorlijk bereik hebben. Zo hebben we parasols met een afmeting van 400 bij 300 centimeter en parasols met een afmeting van 300 bij 300 centimeter. Dergelijke parasols kunnen voor een plezier zorgen, aangezien dit bijzonder comfortabel voor je klanten is.


Het uitzoeken van een horeca parasol is een leuke klus. Je dient namelijk niet alleen op de functionaliteit te letten, maar ook op het uiterlijk van de parasol. Mede daarom hebben wij meerdere designs in ons assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een horeca parasol met een donkere kleur (grijs of zwart) of voor een horeca parasol met een lichte kleur (Taupe of wit). Dit kan je perfect afstemmen op het uiterlijk van je horeca gelegenheid.


Wil jij het je klanten ook zo aangenaam mogelijk maken? Schaf dan één van de horeca parasols uit ons assortiment aan. Wij garanderen je daarbij de laagste prijs en bezorgen de parasol gratis bij je.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »