{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Platform loungesets; wat is dit voor een soort loungeset precies?

  • Door Roos
  • Monday 19 / 04 / 2021 0
Platform loungesets; wat is dit voor een soort loungeset precies?

Platform loungesets; wat is dit voor een soort loungeset precies?

Ben je op dit moment aan het nadenken over de inrichting van jouw tuin? Wil je mogelijk voor een compleet nieuwe inrichting gaan? Of wil je bepaalde facetten in de inrichting van jouw aan gaan passen? In beide gevallen is het ook aan te raden om even goed naar de tuinmeubelen in jouw tuin te kijken. Wij zijn namelijk van mening dat de tuinmeubelen jouw tuin kunnen maken óf kunnen kraken.
Hoe dat precies zit? Nou, als je niet voor de juiste meubelen weet te kiezen, blijf je continu met een soort van beperking in jouw tuin te maken. Die beperking kun je min of meer opheffen als je wél voor de juiste meubelen in jouw tuin weet te kiezen. Indien je de juiste meubelen in jouw tuin hebt staan, kun je vol overgave van deze tuinmeubelen gaan genieten. Daarmee weet je ook meer van jouw tuin te genieten, waardoor je al snel meer en meer tijd in jouw tuin door gaat brengen. Dat is iets wat wij op voorhand zeker weten.
Een terechte vraag hierbij is echter wel wat de juiste tuinmeubelen nou precies zijn. Het antwoord op die vraag is afhankelijk van jouw tuin én van jouw voorkeuren. Wij willen je in ieder geval wijzen op de loungesets die je in jouw tuin neer kunt zetten. Met een loungeset geniet je al snel van de nodige voordelen, maar je moet wel eerst een keuze zien te maken tussen de vele soorten loungesets.
In dit artikel willen wij je graag kennis laten maken met één specifieke soort loungeset. Het gaat hierbij om de zogeheten platform loungesets. Dit soort loungeset bieden wij sinds enige tijd ook in onze webshop aan en dat is uiteraard niet zonder reden. Nee, wij zijn persoonlijk volledig overtuigd van dit geweldige soort loungeset. Mede vanwege deze overtuiging willen wij je graag nader informeren over deze unieke set!

Wat is een platform loungeset precies?

Als je een kijkje in ons aanbod neemt, zie je direct meerdere soorten loungesets naar voren komen. Zo kun je kiezen voor een dining loungeset (ideaal voor het eten), voor een balkon loungeset (ideaal voor een balkon of een kleine tuin) of voor een chaise longue loungeset (een super comfortabele loungeset). Je kunt echter sinds enige tijd dus ook voor een platform loungeset kiezen.
Een platform loungeset is een loungeset met aan de uiteinde een klein platform. Je kunt dit platform eigenlijk als een klein tafeltje zien. Op dit tafeltje kun je bijvoorbeeld jouw glaasje drinken, jouw boek of jouw babyfoon neerleggen. Op het moment dat je veel tijd op jouw loungeset doorbrengt, kun je dus ook met veel plezier van dit handige tafeltje genieten.
Eigenlijk is een platform loungeset dus een combinatie van twee soorten meubelen voor in de tuin: een loungeset en een bijzettafeltje. Indien je voor een platform loungeset kiest, weet je in ieder geval snel van de nodige voordelen te genieten. Daarover informeren wij je uiteraard ook graag in het restant van dit artikel.
Overigens hebben de meeste platform loungesets nog meerdere duidelijke kenmerken. Zo hebben veel van deze varianten een diepe zit, ontbreekt er vaak een armleuning en bestaat de loungeset vaak uit één volledig onderstel. Aan dit onderstel zit het platform (het tafeltje) vast, waardoor je dus op een handige manier van de loungeset gebruik kunt maken.
Wij willen je graag wijzen op het feit dat een platform loungeset een relatief nieuwe soort loungeset is. Van deze soort loungeset vind je echter op dit moment in ons aanbod al relatief veel varianten. De meeste varianten voldoen in ieder geval aan de kenmerken zoals wij deze hierboven beschreven worden.

Wat zijn de voordelen van een platform loungeset?

Is het jouw grote wens om een geschikte loungeset voor in jouw tuin aan te schaffen? Ben je op zoek naar een fraaie, handige en praktische loungeset? Wil je ook nog voldoende keus hebben tussen bijvoorbeeld materiaalgebruik, afmetingen en kleurstelling? Dan is een platform loungeset voor jou zeker op het lijf geschreven.
Een absoluut voordeel van een platform loungeset is in het gemak te vinden. Met een dergelijke loungeset geniet je direct van veel gemak en comfort, waarbij met name het platform (het tafeltje) een belangrijke rol speelt. Dankzij dit platform kun je op een aangename manier bijvoorbeeld jouw glaasje drinken wegzetten. Ondertussen geniet je van het comfort van de loungeset zelf, waardoor je eigenlijk dubbelop van comfort weet te genieten. Wij zijn ervan overtuigd dat je al snel helemaal niet meer van de platform loungeset af komt!
Daarnaast is het ook een absoluut voordeel dat je een platform loungeset voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Je kunt op het platform namelijk jouw glaasje drinken of jouw boek neerleggen, maar je kunt dit platform ook ter decoratie gaan gebruiken. Indien je bijvoorbeeld een leuk vaasje hebt, kun je deze ook het platform neerzetten. Je weet jouw terras, jouw loungeset en dus jouw gehele tuin hiermee op een leuke manier aan te kleden. Het enige waar je wel goed op moet letten, is het gewicht. Je kunt namelijk niet zwaardere objecten op het platform neerzetten.
Tevens zijn wij zeer te spreken over de uitstraling van een platform loungeset. Ten opzichte van andere soorten weet een platform loungeset zich écht te onderscheiden met het design. Een platform loungeset is namelijk aan veel kanten ‘open’, waardoor je veel diepgang in jouw tuin weet te creëren. Je kunt jouw tuin hiermee groter laten ogen, waardoor je ook in een kleine tuin prima gebruik van een platform loungeset kunt maken.
Bijkomend voordeel: je hebt de keus uit echt heel veel verschillende varianten. Als je in ons aanbod een kijkje neemt, zie je al snel meer dan 70 verschillende platform loungesets naar voren komen. Al deze loungesets hebben een unieke uitstraling, zijn van specifieke materialen vervaardigd en hebben ook een bepaald prijskaartje. Met dank aan het uitgebreide aanbod ben je hoe dan ook in staat om de perfecte platform loungeset voor in jouw tuin te vinden.
Al met al brengt een platform loungeset de nodige voordelen met zich mee. Iets waar wij écht over te spreken zijn, is het unieke karakter van een dergelijke loungeset. Als je 10 loungesets naast elkaar neerzet, kun je direct aanwijzen wat de platform loungeset zijn. Met een dergelijke loungeset weet je dus jouw tuin op een unieke en creatieve manier in te vullen. Bovendien is het een meubelstuk waar je zowel op korte- als op lange termijn van gaat genieten. Dat is in ieder geval iets waar wij hoogstpersoonlijk overtuigd van zijn!

Hoe kun je de beste platform loungeset voor in jouw tuin vinden?

Spreken de hierboven genoemde voordelen van een platform loungeset jou direct aan? Wil je daarom ook graag een dergelijke loungeset voor in jouw tuin aanschaffen? Dan willen wij je op voorhand wijzen op het ongekend uitgebreide aanbod van platform loungesets. Zoals eerder in dit artikel al gesteld, vind je in ons aanbod meer dan 70 verschillende varianten terug. Al deze varianten hebben hun eigen kenmerken, waardoor het maken van een goed vergelijk echt heel belangrijk is. Hoe je dit vergelijk nou kunt maken? En waar je goed op moet letten? Op die vragen geven wij je in het restant van dit artikel graag een compleet antwoord!

Wat wil je precies?

Allereerst raden wij je aan om jouw eigen wensen op een rijtje te zetten. Bepaal voor jezelf waar je de loungeset precies neer wilt zetten. Kijk ook goed naar de overige tuinmeubelen in jouw tuin en probeer op basis daarvan jouw wensen nog duidelijker vast te stellen. Uiteraard kun je hierbij ook kijken naar datgene wat je op dit moment in jouw tuin hebt staan én wat je wilt vervangen. Waarom wil je die specifieke tuinmeubelen vervangen? En wat zijn zaken waarmee je wel tevreden bent in jouw tuin? Als je ook op die vragen een antwoord weet te vinden, kun je sneller op zoek gaan naar een geschikte platform loungeset voor in jouw tuin.
Kortom: je moet goed nadenken over datgene wat je nou precies wilt. Denk na over de mogelijke plaatsing van de platform loungeset, denk na over de belangrijkste eigenschappen en denk ook alvast over het prijskaartje na. Indien je over dergelijke aspecten op voorhand goed nadenkt, kun je veel gerichter op zoek gaan naar de beste platform loungeset.

Afmetingen van de loungeset

Verder is het ook zaak om heel goed na te denken over de gewenste afmetingen van de loungeset. Deze afmetingen kun je aan de hand van twee factoren gaan herleiden: aan de hand van de aanwezige ruimte in jouw tuin én aan de hand van de hoeveelheid zitplaatsen die je graag wenst te hebben.
Wil je bijvoorbeeld een loungeset hebben waar vijf of zes mensen plaats op kunnen nemen? Dan moet je al snel voor een vrij grote loungeset gaan. Het is daarbij echter cruciaal om goed na te gaan of een dergelijke loungeset wel in jouw tuin past. Bij het bepalen van de gewenste afmetingen speelt de plaatsing in jouw tuin dan ook een cruciale rol.
Wij raden je aan om op voorhand te bedenken waar je de loungeset precies neer wilt zetten. Wil je deze op het terras aan de achterkant neerzetten? Of is deze loungeset bestemd voor het terras naast jouw huis? Als je in beeld hebt gebracht, kun je de aanwezige ruimte nauwkeurig opmeten. Aan de hand van de betreffende afmetingen kun je vervolgens bepalen hoe groot de loungeset moet gaan worden.
Bij de plaatsing van de loungeset willen wij je ook graag wijzen op de plaats van het platform. Aan welke kant moet het platform komen? En voor welke doeleinden wil je het platform graag gaan gebruiken? Ook dit zijn vragen waarmee je jouw zoektocht naar een geschikte platform loungeset een stuk makkelijker kunt laten verlopen!

Materiaal van de loungeset

Wil jij omkijken naar het onderhoud van een loungeset hebben? Of ga je liever door duurzaam materiaal waar je verder geen omkijken naar hebt? Als je voor een houten platform loungeset kiest, moet je logischerwijs tijd en aandacht besteden aan het onderhoud van het hout. Indien je voor een aluminium of kunststof variant kiest, heb je daar géén omkijken naar.
Dit is één van de redenen waarom je goed moet kijken naar het materiaal van de loungeset. Het materiaal is niet alleen bepalend voor de hoeveelheid onderhoud die je uit moet gaan voeren, maar ook voor de uitstraling van de loungeset. Als je voor bijvoorbeeld een houten loungeset kiest, heeft deze set een compleet andere uitstraling dan een loungeset van wicker.
In ons aanbod vind je in ieder geval loungesets van allerlei verschillende materialen terug. Zo kun je kiezen voor varianten aluminium, hardhout, natural rotan, teakhout, textileen en wicker. Wat de meest populaire varianten zijn? Zonder twijfel aluminium en teakhout; dit zijn de twee materialen waarvan wij de meeste platform loungesets aanbieden.

Kleur van de loungeset

Wordt de uitstraling van de loungeset alleen door het materiaal bepaald? Nee, allerminst. Ook de kleur van de loungeset speelt een cruciale rol. Als je het aanbod van platform loungesets in onze webshop bekijkt, zie je direct meerdere kleuren naar voren komen. Zo kun je kiezen voor een loungeset in een antracietgrijze kleur, in het bruin, in het grijs, in het groen, in het rood, in het wit en in het oranje. Je kunt het dus eigenlijk zo gek maken als je zelf maar wilt.
Wij willen je hierbij graag op de algehele uitstraling van de loungeset wijzen. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om de kleur van de loungeset zelf, maar ook zeker om de kussens van de loungeset. De loungeset en de kussens moeten beide qua kleur volledig naar jouw wens zijn.

Kussens

Het is sowieso verstandig om goed naar de kussens van de platform loungeset te kijken. De kussens zorgen niet alleen voor de betreffende uitstraling, maar zijn ook nog eens bepalend voor het comfort van de platform loungeset. Bovendien kun je uit verschillende soorten kussens kiezen: uit all weather kussens, uit standaard kussens en uit waterafstotende kussens. Wij bieden met name varianten met all weather kussens aan; dit is wat ons betreft de beste kussensoort voor op een platform loungeset.

Kwaliteit van de loungeset

Ga je een paar honderd euro in een loungeset investeren? Dan wil je uiteraard wel jarenlang van de loungeset kunnen genieten. Mede daarom is ons advies om altijd te kiezen voor een loungeset van een hoge kwaliteit. Hoe je deze kwaliteit kunt beoordelen op het beeldscherm van jouw laptop of smartphone? Dat doe je hoofdzakelijk door goed naar het merk te kijken.
In onze ogen kun je het beste altijd kiezen voor tuinmeubelen van een gerenommeerd merk. Dat is dan ook dé reden waarom wij alleen maar tuinmeubelen van de gerenommeerde merken aanbieden. Alle tuinmeubelen die je in ons aanbod kunt vinden, voldoen in ieder geval aan de gestelde kwaliteitseisen. Je kunt er dus ook gemakshalve van uitgaan dat je met de platform loungesets uit ons aanbod van een lange levensduur geniet.

Prijskaartje van de loungeset

Wil je 300 euro aan jouw nieuwe platform loungeset uitgeven? Of heb je een bedrag van 1000 euro voor jezelf ter beschikking gesteld? Voor eigenlijk elk budget kun je wel een geschikte platform loungeset in ons aanbod vinden. Het is hierbij echter wel zaak om goed naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken.
Indien je nét iets meer geld in een duurdere loungeset investeert, merk je dit namelijk aan meerdere aspecten terug. Zo geniet je van meer comfort, een betere afwerking en een langere levensduur. In onze ogen is het daarom uiterst onverstandig om te besparen op de aanschaf van een nieuwe platform loungeset!

Slotwoord

Is de aanschaf van een platform loungeset aan te raden? Ja, dat is zeker het geval. Qua uitstraling en mogelijkheden is een dergelijke loungeset namelijk echt uniek te noemen. Bovendien heb je de keus uit veel varianten, geniet je al snel van het gewenste comfort en heeft de loungeset ook nog een fraaie uitstraling. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat wij de aanschaf van een platform loungeset van harte aan kunnen raden!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »