{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Sfeervolle tuinaccessoires

  • Door Jasper
  • Tuesday 23 / 07 / 2019 0
Sfeervolle tuinaccessoires

Het inrichten van je tuin is, zonder enige twijfel, ontzettend leuk en uitdagend. Het is uitdagend omdat je met vele facetten rekening moet houden. Anderzijds is het leuk omdat de tuin het verlengstuk van jouw eigen smaak kan worden. Het is daarbij dan ook belangrijk om je op alle facetten te richten. We hebben het daarbij niet alleen over de inrichting van de tuin, maar ook over het tuinmeubilair en de accessoires.

Met name dat laatste punt wordt wel eens vergeten of onderschat. We kunnen jou maar één ding adviseren; leg ook de focus op de tuinaccessoires. Deze accessoires kunnen namelijk de finishing touch aan je tuin geven, waardoor de tuin nóg fraaier wordt.

We maken daarbij onderscheid tussen praktische- en sfeervolle tuinaccessoires. In dit artikel kijken we voornamelijk naar de sfeer tuinaccessoires. We hebben daarbij meerdere voorbeelden voor jou uiteengezet.

Wat zijn sfeervolle accessoires?

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn sfeervolle accessoires sfeervol. Oftewel: deze accessoires brengen een bepaalde sfeer met zich mee. Er wordt daarom ook wel eens gezegd dat deze accessoires je tuin maken of kraken. Dit betekent dat de sfeervolle tuinaccessoires je tuin helemaal af kunnen maken. Als je de tuinaccessoires echter op een ‘verkeerde’ manier gebruikt, kunnen deze ook een negatieve invloed op de uitstraling hebben.

We willen je dan ook aanraden om veel aandacht en tijd aan de sfeervolle accessoires te besteden. De sfeervolle accessoires hebben een ongelooflijk belangrijke invloed op de tuin. Bovendien kan je deze accessoires perfect combineren met het tuinmeubilair. Stem kleuren, patronen en designs op elkaar af en maak een fraai geheel van je gehele tuin.

Voorbeelden van sfeervolle tuinaccessoires

Maar, wat zijn dan voorbeelden van sfeervolle tuinaccessoires? Wel, hierbij kan je bijvoorbeeld aan een tuinhaard denken. Een tuinhaard brengt letterlijk en figuurlijk warmte in je tuin aan. Dat geldt eveneens voor een houtkachel; deze kan je soms ook in je eettafel (laten) inbouwen.

Andere voorbeelden zijn buitenverlichting, buitenkleden, sierkussens en (gekleurde) plantenbakken. Al deze accessoires kunnen voor een bepaalde sfeer in je tuin zorgen. Hierbij doet het kleurgebruik uiteraard ook een hoop. Stem daarom de kleur van deze tuinaccessoires af op de overige kleuren in je tuin.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »