{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Laatste dag 15% korting op bijna de gehele collectie - Voer de kortingscode OUTLETDAG21 in

Tuinmeubelen op elkaar afstemmen

  • Door Bryan
  • Wednesday 13 / 02 / 2019 0
Tuinmeubelen op elkaar afstemmen

Tuinmeubelen op elkaar afstemmen

Een mooie tuin bestaat uit meerdere elementen. Deze elementen vullen elkaar aan en gaan hand in hand met elkaar. Uiteindelijk zorgt het geheel van de meerdere elementen voor de uitstraling van de tuin. Een hedendaagse tuin bestaat veelal uit begroeiing, tegels, een terras en eventuele extra’s. Deze elementen kan je op elkaar afstemmen. Dat geldt absoluut ook voor de tuinmeubelen in jouw tuin. Heb je deze reeds op elkaar afgestemd? Of ben je van plan om dat binnenkort te gaan doen? Wij helpen je graag een handje op weg bij het afstemmen van de tuinmeubelen op elkaar.

Zelfde stijl

Om een mooi geheel te verkrijgen, is het noodzakelijk om tuinmeubelen met dezelfde stijl aan te schaffen. Dat wil zeggen; als je reeds een strakke en moderne tuintafel hebt, kan je het beste ook strakke tuinstoelen aanschaffen. Deze twee meubelen passen dan perfect bij elkaar en daardoor gaan ze hand in hand met elkaar. Mocht je een sierlijke tuintafel hebben, is het echter weer aan te raden om ook sierlijke tuinstoelen aan te schaffen. Dit is allemaal een kwestie van experimenteren en jouw wensen en smaken duidelijk in kaart brengen. Op basis van jouw wensen en smaken kan je de tuin volledig naar je eigen wens maken, inclusief de tuinmeubelen.

Materialen

Een belangrijk onderdeel van de tuinmeubelen is het materiaal waarvan de meubelen vervaardigd zijn. Dit kan uiteenlopend zijn van teakhout tot aan graniet. Logischerwijs ziet een granieten tuintafel er compleet anders uit dan een tuintafel van teakhout. Het is dan ook aan te raden om de verschillende materialen op elkaar af te stemmen. Ook hierbij spelen jouw wensen en behoeften een belangrijke rol.

Overigens is het niet zo dat alle meubelen van hetzelfde soort materiaal moeten zijn. Nee, als je bijvoorbeeld een granieten tafel hebt, staan tuinstoelen van vlechtwerk daar ook fraai bij. Het is uiteindelijk een kwestie van experimenteren en uiteindelijk kom je dan tot de juiste keuze.

Bij het afstemmen van de tuinmeubelen is het ook aan te raden om naar de accessoires te kijken. Schaf bijvoorbeeld een leuke bijzettafel of voetenbank aan. Dat kan net de verbindende factor zijn tussen de verschillende tuinmeubelen. Met de accessoires kan je vele kanten op en uiteindelijk zijn dat welkome aanvullingen voor de uitstraling van de gehele tuin.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »