{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Het zijn de herfstweken bij AVH - Deze week 5% extra korting bij besteding vanaf €500,- - 10% extra korting bij besteding vanaf €2500,- - Voer de kortingscode in!

Tussen welke soorten beschermhoezen kun je kiezen?

  • Door Sanne
  • Saturday 03 / 04 / 2021 0
Tussen welke soorten beschermhoezen kun je kiezen?

In de afgelopen jaren is het klimaat flink aan het veranderen. Dit werd al langere tijd aangekondigd, maar pas in de afgelopen jaren zijn de gevolgen hiervan duidelijk merkbaar in ons land. Waar dit aan te merken is? Nou, onder meer aan het feit dat de gemiddelde temperatuur in ons land hoger komt te liggen.
Ook hebben we in de zomer vaker met langere periodes van warmte te maken. Sterker nog: eigenlijk is het tegenwoordig in elke zomer normaal dat er sprake van één of meerdere hittegolven is. Tijdens deze hittegolven is het een x aantal dagen boven een bepaalde temperatuur; die grens ligt op 25 en 30 graden. Moet je nagaan hoe warm het in ons land kan worden.
Deze temperatuur brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld in de zomer heerlijk om tijdens de hittegolven veel tijd in de tuin door te brengen. Ook als de temperaturen iets lager liggen, is en blijft het heerlijk om veel tijd in de tuin door te brengen. De klimaatverandering heeft echter niet alleen betrekking op de zomerperiode, maar ook op de andere perioden in het land.
Tijdens bijvoorbeeld de herfst, de winter en de lente krijgen we vaker en vaker met extreem weer te maken. Je kunt hierbij denken aan onweersbuien, aan flinke hagelbuien, aan harde windstoten en aan tropische regenbuien. Dergelijke weersomstandigheden waren tot voorheen ook niet voor te stellen in ons land. Juist door de klimaatveranderingen hebben we opeens wél met dergelijk tropisch- en extreem weer te maken.
Dit heeft overigens ook gevolgen voor de tuinmeubelen en accessoires in jouw tuin. Als je deze producten niet op de juiste manier weet te beschermen, merk je dit duidelijk terug in de levensduur van bijvoorbeeld jouw tuinmeubelen. Gelukkig kun je jouw tuinmeubelen, maar ook alle accessoires, op een handige manier beschermen. Dat doe je door een zogeheten beschermhoes te gebruiken.
In dit artikel willen wij je graag meer over de beschermhoezen vertellen. We bespreken wat een beschermhoes precies is, we bespreken tussen welke beschermhoezen je kunt kiezen en we geven aan hoe je de beste beschermhoes voor in jouw tuin kunt vinden. Al met al ga je in dit artikel enorm veel leren.
Heb je naar aanleiding van dit artikel direct interesse om een beschermhoes aan te schaffen? Ook daarvoor ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreid aanbod van allerlei soorten beschermhoezen aan. Al deze beschermhoezen hebben één gemeenschappelijke functie: de producten in jouw tuin goed beschermen. Toch bestaan er flinke verschillen tussen de verschillende soorten beschermhoezen, waarover wij je uiteraard in dit artikel ook uitgebreid informeren.

Wat is een beschermhoes precies?

Wil je graag de producten in jouw tuin beschermen? Dan heb je daar eigenlijk maar één mogelijkheid voor: een beschermhoes over jouw tuinmeubelen en/of accessoires heen spannen. Een beschermhoes is een stevige en robuuste hoes die door weer en wind zijn functie blijft behouden. Een dergelijke beschermhoes hoef je hiervoor alleen maar over de tuinmeubelen en accessoires heen te spannen.
Nadat je dat gedaan hebt, ben je van de best mogelijke bescherming verzekerd. Je weet simpelweg dat jouw tuinmeubelen goed beschermd worden tegen de verschillende soorten weersomstandigheden.
Is een beschermhoes een ingewikkeld product? Nee, allerminst. Het is echter wel een product met een geweldige werking. Een product dat eigenlijk onmisbaar is én ook niet te evenaren is door andere producten. Zoals eerder in dit artikel al gesteld: als je jouw tuinmeubelen en accessoires in jouw tuin wilt beschermen, kun je dit eigenlijk alleen maar met een beschermhoes doen. Voldoende reden dus om direct uit te kijken naar de aanschaf van een beschermhoes.

Waarom een beschermhoes aanschaffen

Het mag duidelijk zijn: een beschermhoes is voor in eigenlijk elke tuin onmisbaar. Maar, wat doet een beschermhoes nou precies? En wat zijn dan daadwerkelijk de redenen om een dergelijke beschermhoes aan te schaffen? Nou, zoals de naam al doet vermoeden, beschermt een dergelijke hoes jouw tuinmeubelen en jouw accessoires.
Je geniet daardoor direct van meerdere voordelen. Het eerste voordeel is dat bijvoorbeeld jouw tuinmeubelen heerlijk schoon blijven. Je hoeft niet elke keer de tuinmeubelen schoon te maken; na bijvoorbeeld de natte en koude regenperiode zijn jouw tuinmeubelen nog steeds volledig schoon. Dat komt echt volledig op het conto van de handige beschermhoes.
Het tweede voordeel heeft betrekking op de levensduur van de producten in jouw tuin. Als je bijvoorbeeld jouw houten tuinset met een beschermhoes afdekt, weet je zeker dat het hout in de optimale conditie blijft. Het gevolg daarvan kun je vast al dromen: je kunt jarenlang genieten van jouw tuinset. Dit betekent dat je ook maar één keer in de zoveel jaren de investering in een nieuwe tuinset hoeft te doen. Dit betekent dat je op de lange termijn geld kunt besparen, met alle dank aan de beschermhoes in jouw tuin.
Het derde voordeel heeft betrekking op de hygiëne. Bij sommige producten in de tuin wil je simpelweg dat vuil zich hier niet op gaat nestelen. Je kunt hierbij onder meer denken aan een barbecue of een buitenkeuken. Dankzij een goede beschermhoes weet je ook de gewenste hygiëne te waarborgen; de beschermhoes zorgt er immers voor dat het vuil op geen enkele mogelijkheid met het betreffende product in aanraking kan komen.
Al met al zijn er dus meerdere redenen om direct een beschermhoes aan te schaffen. Daarbovenop komt nog eens dat je uit meerdere beschermhoezen kunt kiezen. Eigenlijk is elk soort beschermhoes specifiek voor een bepaald soort meubelstuk of een bepaalde accessoire ontwikkeld. Daar komen we nu graag verder op terug, aangezien dit bepalend is voor het uitkiezen van de juiste beschermhoes voor in jouw tuin. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is de aanschaf van een beschermhoes voor in jouw tuin absoluut aan te raden. Of beter gezegd: eigenlijk kun je in jouw tuin niet meer zonder een goede beschermhoes. Je geniet dankzij een dergelijke hoes immers snel van onwijs veel voordelen!

Welke soorten beschermhoezen bestaan er?

Ben je ook onder de indruk van de beschermhoezen geraakt? Wil je daarom een geschikte beschermhoes voor in jouw tuin aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat je uit meerdere soorten beschermhoezen kunt kiezen. Al deze soorten beschermhoezen zijn voor specifieke producten voor in de tuin geschikt.
Hoe zit dat precies? En tussen welke soorten beschermhoezen kun je nou precies kiezen? Op die vragen geven wij je graag hieronder een klink en klaar antwoord. Een antwoord waarmee je direct uit de voeten kunt! Wil je direct één van onderstaande beschermhoezen aanschaffen? Dan raden wij je graag aan om ons aanbod van beschermhoezen te bekijken. Wij bieden namelijk onwijs veel verschillende varianten aan, waardoor je altijd de perfecte variant voor in jouw tuin kunt vinden. Daarbij geniet je ook nog eens van de beste kwaliteit én van de scherpste prijzen. Wat wil je nog meer?

Barbecuehoes

Heb jij een geweldige barbecue of buitenkeuken in jouw tuin staan? Met het oog op de hygiëne is een barbecuehoes absoluut aan te raden. Dankzij deze hoes voorkom je dat onder meer mos en nattig vuil met de grillplaat van de barbecue in aanraking komt. Je weet hiermee niet alleen de levensduur te verlengen, maar je weet jouw barbecue ook nog eens super hygiënisch te houden. Dat is wel zo prettig als je binnenkort jouw familie weer wilt trakteren op een heerlijke barbecue.
Is het lastig om een goede barbecuehoes aan te schaffen? Ja, dat is zeker het geval. Geen enkele barbecue is namelijk hetzelfde. Wij raden je daarom graag het volgende aan: stem het merk van jouw barbecue af op het merk van de barbecuehoes. Als je een barbecue van bijvoorbeeld Weber hebt, is het aan te raden om ook te kiezen voor een barbecuehoes van Weber. De hoezen van dit merk zijn immers specifiek voor de barbecues van dit merk ontwikkeld!
Hoe dan ook is de aanschaf van een barbecuehoes aan te raden. Alleen al met het oog op de hygiëne van de barbecue, maar ook zéker met het oog op de levensduur van de barbecue. Check daarom direct ons aanbod van beschermhoezen om de beste barbecuehoes voor jouw barbecue te vinden.

Kussentas

Heb jij op bijvoorbeeld jouw tuinset of loungeset kussens liggen? Ook voor de kussens is het van cruciaal belang dat je hen op de juiste manier weet te beschermen tijdens de koude en natte wintermaanden. Dit kun je doen door een opbergbox aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om hier een speciale kussentas voor aan te schaffen.
Is een kussentas nou een speciaal voorbeeld van een beschermhoes? Ja, dat is eigenlijk wel het geval. een dergelijke kussentas valt namelijk niet met één van de andere beschermhoezen aan te raden. Neemt niet weg dat de aanschaf van een dergelijke kussentas absoluut aan te raden is. Met een kussentas weet je de kussens schoon en droog te houden, waardoor je de levensduur flink weet te verlegen. Ook geniet je hierdoor altijd van hygiënische en schone kussens; ook dat is de aanschaf van een kussentas méér dan waard!

Loungesethoes

Heb je in jouw tuin een prachtige loungeset staan? Dan heb je hier ongetwijfeld het nodige geld aan gespendeerd. Een loungeset is in de basis namelijk een goedkoop meubelstuk, maar het is wél een meubelstuk waar je ultiem van kunt genieten. Dat is althans het geval als je jouw loungeset netjes en schoon houdt. Om dat te bewerkstelligen, is de aanschaf van een loungesethoes aan te raden.
Wat je met een loungesethoes kunt doen? Nou, zoals de benaming al doet vermoeden, kun je met een dergelijke hoes jouw loungeset compleet bedekken. Je weet jouw loungeset hiermee dus perfect te beschermen tegen onder meer de regen en de kou. Het voordeel hiervan? Je weet de levensduur van jouw loungeset te verlengen en jouw loungeset blijft ook altijd schoon.
De loungesethoes komt met name in de herfst, winter en het natte voorjaar prima van pas. Zodra het zonnetje weer door begint te komen, kun je de hoes gelukkig ook weer makkelijk van de loungeset afhalen. Vanaf dat moment is het weer ultiem genieten van jouw loungeset, van jouw tuin en van het lekkere weer.
Is het aan te raden om de tuinkussens op jouw loungeset te laten liggen? Nee, zeker niet. Zelfs als je een loungesethoes over jouw loungeset gespannen hebt, kunnen de kussens alsnog vochtig worden. Ons advies is dan ook om voor jouw kussens een speciale kussentas aan te schaffen; ook die tas vind je in ons uitgebreide aanbod terug!

Parasolhoes

Doordat het in ons land steeds warmer wordt, brengen we ook steeds meer tijd in onze tuinen door. Geldt dat ook voor jou? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat het wel van belang is om jouw lichaam goed te beschermen tegen de felle zonnestralen. Hoe je dat kunt doen? Dat doe je met een parasol! Maar, wat doe je dan met een parasol gedurende de koude en natte wintermaanden? Dan schuif je een parasolhoes om de parasol heen.
Met een parasolhoes weet je jouw parasol echt in een optimale conditie te behouden. Je weet hierdoor nog langer van jouw parasol te genieten; de parasol blijft echt in een ultieme conditie. Bovendien wordt het parasoldoek niet nat of vies; ook het parasoldoek blijft hierdoor langer netjes.
Begint de zomer weer aan te breken? Dan haal je de parasolhoes ook weer makkelijk van de parasol vandaan. Vanaf dat moment kun je de parasol weer uitklappen en weer genieten van de gewenste schaduw in jouw tuin. Indien je elke winter jouw parasol netjes in de parasolhoes op weet te bergen, geniet je in ieder geval zomers lang van jouw parasol. Dat is wel zo wenselijk, aangezien ook de aanschaf van een parasol nooit voordelig te noemen is.

Tafelhoes

Als je jouw tuin in gaat richten, heb je de keus uit tal van tuinmeubelen. Zo kun je kiezen voor een loungeset, kun je kiezen voor een tuinset en kun je kiezen voor een tuintafel. Als je in 100 Nederlandse tuinen neemt, zie je sowieso in minstens 95 tuinen een tuintafel staan. Geen enkel huishouden kan eigenlijk zonder een tuintafel.
Ook voor een tuintafel kun je gelukkig een passende beschermhoes vinden. Deze hoezen, tafelhoezen genoemd, zijn speciaal ontwikkeld voor de tuintafels. Dit zie je dan ook terug in de afmetingen en de vorm van een dergelijke beschermhoes. Zodra je deze beschermhoes over jouw tuintafel heen spant, heeft de kou en vochtigheid géén invloed meer op jouw tuintafel.
De gevolgen/voordelen hiervan zijn intussen waarschijnlijk wel duidelijk: je tuintafel blijft netjes schoon, de hygiëne wordt gewaarborgd en je geniet van een langere levensduur. Dit is volledig te danken aan de tafelhoes. Wil jij graag direct een tafelhoes aanschaffen? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen; gelukkig vind je in ons aanbod een uitgebreid assortiment van de beste tafelhoezen tegen de scherpste prijzen!

Tuinsethoes

Je hebt in dit artikel al met veel beschermhoezen kennis kunnen maken, maar we zijn er nog niet. Er is namelijk nog één soort beschermhoes waar we je graag kennis mee willen laten maken; de tuinsethoes. Een dergelijke hoes is, zoals de naam al doet vermoeden, ideaal voor een tuinset.
Met dank aan een tuinsethoes kun je jouw tuinset perfect beschermen tegen de kou en de vochtigheid. Door deze hoes over jouw tuinset heen te spannen, geniet je in het voorjaar weer van een schone en hygiënische tuinset. Bovendien weet je hiermee de levensduur flink te verlengen; het materiaal van de tuintafel wordt immers niet blootgesteld aan de kou en de nattigheid.
Is de aanschaf van een tuinsethoes aan te raden? Ja, als je een tuinset in jouw tuin hebt staan, kun je eigenlijk niet zonder een tuinsethoes. Wij durven zelfs het volgende te beweren: als je eenmaal gebruik van een tuinsethoes maakt, wil je hoogstwaarschijnlijk nooit meer iets anders. Een dergelijke hoes brengt echt veel voordelen met zich mee, net zoals alle andere besproken beschermhoezen in dit artikel!

Overige hoezen

Overigens vind je in ons aanbod ook nog zogeheten ‘overige hoezen’ terug. Dit zijn hoezen die niet direct onder één van bovengenoemde categorieën vallen. Desalniettemin is het aan te raden om even het aanbod van overige hoezen te bekijken. Mogelijk vind je onder deze categorie namelijk de beschermhoes waar je precies naar op zoek was. Ook hierbij kun je weer uitgaan van dezelfde voordelen; zowel van de beschermhoes zelf als van de voordelen die wij met onze webshop aanbieden.

Slotwoord

Wil je graag de tuinmeubelen en/of accessoires in jouw tuin beschermen? Je hebt in dit artikel direct kennis kunnen maken met de verschillende soorten beschermhoezen. Het is nu aan jou om een goed vergelijk te maken en om de beste beschermhoes uit te kiezen. Indien je voor één van de vele beschermhoezen kiest, maak je sowieso een verstandige beslissing.
Bepaal welk meubelstuk of accessoires je wilt beschermen, bekijk direct ons aanbod en maak voor jezelf een goed vergelijk. Als je eenmaal de juiste beschermhoes gevonden hebt, bestel je deze snel, veilig en voordelig via onze webshop!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »