{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Jasper, 14 juni 2019

Vaderdag staat voor de deur!

Komende zondag is het weer Vaderdag. Heb je al lang een cadeau klaar liggen, of ga je last minute nog ergens iets zoeken? Hier hebben wij nog wat tips voor als je je vader echt wilt verassen.

Hang-ei

Iedereen houdt er wel van om lekker te relaxen in de zon, zeker ook vaders. Een mooi tuinmeubel dat hier perfect voor gebruikt kan worden, is het Panama hang-ei. Hierin kan je goed uitrusten, zonder gestoord te worden door alle drukte. Het perfecte Vaderdag cadeau dus.

AVH BBQ Dag

Ook kan je je vader meenemen naar de AVH BBQ dag, die we op 22 juni organiseren. Hier kan je samen heen, om te bekijken of een mooie AVH BBQ iets voor jullie zou zijn. Ook is er een springkussen voor de kinderen, en er wordt ook van alles klaar gemaakt zodat je het kan uitproberen. En als kers op de taart heb je alleen op deze dag ook nog 100 euro korting op die BBQ!

Parasols

Een ander ding is dat het volgende week weer zomers weer wordt. Het is dan heerlijk om in de tuin te zijn en daar uit te kunnen rusten. Maar als het dan super warm wordt, zoals voor volgende week voorspelt wordt, is de zon soms brandend heet. Daarvoor hebben we een heel assortiment aan parasols. Van stokparasols tot zweefparasols, van groot tot klein. Kortom, voor ieder wat wils.

We zouden het fantastisch vinden als je langs komt op de AVH BBQ dag. Mocht dit niet lukken, of wil je voor Vaderdag nog iets kopen, zijn we zaterdag 15 juni gewoon open. Kom dus gerust langs in onze showroom! Een fijne Vaderdag gewenst!