{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Laatste dag 15% korting op bijna de gehele collectie - Voer de kortingscode OUTLETDAG21 in

Verrijdbare parasol

Verrijdbare parasol

Verrijdbare parasol

De ontwikkelingen op het gebied van tuinmeubelen gaan als een trein. Door de jaren heen zijn de tuinmeubelen veranderd op het gebied van functionaliteit, gebruikte materialen en toepassingen. Een treffend voorbeeld hiervan zijn de zogeheten verrijdbare parasols.

Vroeger waren parasols ietwat stugge en inflexibele objecten. De parasol stond tenslotte vast in de parasolvoet. De parasolvoet stond vervolgens vast op de grond. De grond was ook niet te bewegen, waardoor je geen kant op kon met een parasol. Ja, het kon. Maar, dan moest je wel de parasolvoet even verplaatsen. Met een gewicht van pakweg 75 of 90 kilo is dat uiteraard geen fluitje van een cent. Gelukkig is er nu een oplossing.

De hedendaagse parasolvoeten worden namelijk veelvuldig geleverd met wieltjes aan de onderkant. Deze wieltjes zorgen ervoor dat je de parasol gemakkelijk kan verplaatsen. Hierdoor ben je ongelooflijk flexibel met een parasol. Ten opzichte van de situatie van vroeger is dit echt een geweldige uitvinding.

Bovendien kosten de parasolvoeten met wieltjes niet dusdanig veel meer geld. Het is daarom ook voor de portemonnee een verstandige investering. Bovendien levert een verrijdbare parasol je simpelweg veel comfort op. Gedurende een dag draait de zon; het is daarom soms ook noodzakelijk om de stand van de parasol even aan te passen. Het is een kwestie van de remmen er af klikken en vervolgens kan je de parasol naar de gewenste plek rijden. Hoe ideaal is dat?

Beperkingen

Aan de andere kant heeft een verrijdbare parasolvoet ook enkele beperkingen. Allereerst moet de ondergrond van bijvoorbeeld steen zijn. Je hebt niet zoveel aan een verrijdbare parasol als de parasol in het zand of op een ander zachte ondergrond staat. Je kan een verrijdbare parasol dus alleen gebruiken op steen en overige harde ondergronden.

Een andere beperking is dat een zware parasol niet goed samen gaat met een verrijdbare parasolvoet. Een zware parasol heeft een zware en stevige parasolvoet nodig. Dat gaat vaak niet samen met een verrijdbare parasolvoet. Voor de zware en grote parasols kan men daarom beter kiezen voor een erg stevige en erg zware parasolvoet. Een voorbeeld hiervan is een parasolvoet die verankerd in de grond gezet kan worden met behulp van een grondpen.

De aanschaf van een verrijdbare parasolvoet biedt in veel situaties in ieder geval uitkomst. Geniet ook van de voordelen van een verrijdbare parasolvoet en schaf een dergelijke parasolvoet in onze webshop aan!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »