{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Laatste dag 15% korting op bijna de gehele collectie - Voer de kortingscode OUTLETDAG21 in

Voordelen van een horeca parasol

  • Door Bryan
  • Monday 03 / 06 / 2019 0
Voordelen van een horeca parasol

Als je de eigenaar van een horeca gelegenheid bent, heb je een leuke baan. Een baan vol uitdagingen en gezellige momenten. Het is echter ook een baan waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt. Als je klanten bij jou een avondje lekker willen eten, is het zaak dat je het hen volledig naar zin maakt. Hierbij moet het eten dus goed zijn, moet de bediening in orde zijn en moet je horeca gelegenheid er goed uit zien.


Dit geldt overigens niet alleen voor een restaurant. Nee, ook een lunchroom, een café of een kroeg moeten in optima forma zijn. Dit betekent dat je met vele randzaken rekening moet houden. Als de zon in de warme zomermaanden fel schijnt, hebben je bezoekers bijvoorbeeld belang bij een parasol. Heb jij al een parasol bij je horecagelegenheid? Nee, dat komt dan goed uit; wij hebben namelijk de belangrijkste voordelen van een horeca parasol voor je op een rij gezet. Dit kan je wellicht over de streep trekken om alsnog een dergelijke horeca parasol aan te schaffen.

Groot bereik

De horeca parasols uit ons assortiment hebben stuk voor stuk een groot bereik. De afmetingen zijn bijvoorbeeld 400 bij 300 centimeter of 300 bij 300 centimeter. Dankzij dit grote bereik kan je een hoop tafels in de schaduw laten staan. Dit is met name in de warme zomermaanden prettig; het is niet wenselijk dat je klanten zwetend op je terras zitten. Nee, biedt ze comfort met behulp van een horeca parasol.

Comfortabel

Een belangrijk voordeel van een horeca parasol is dan ook het comfort. Een horeca parasol kan voor vele klanten een comfortabele uitkomst zijn. Laat je klanten heerlijk in de schaduw van een lekker koud drankje of een lekkere maaltijd genieten.

Fraai design

De horeca parasols uit ons assortiment hebben bovendien allemaal een fraai design. Je kunt bij ons uit meerdere varianten kiezen; zo heb je de keus uit vele verschillende soorten kleuren. Pas de kleur van de horeca parasol of de inrichting van je horeca gelegenheid uit. Hiermee kan je een fraaie uitstraling aan je horeca gelegenheid mee geven!


Heb je interesse om een horeca parasol aan te schaffen? Neem zeker een kijkje in ons assortiment. Wij garanderen je namelijk de laagste prijs en bieden ook nog gratis bezorging van de horeca parasol.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »