{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Bryan, 1 juli 2019

Waar moet je op letten bij de aanschaf van tuinkussens?

Waar moet je op letten bij de aanschaf van tuinkussens?

Wil je het graag zo comfortabel mogelijk in je tuin hebben? In dat geval is de aanschaf van nieuwe tuinkussens aan te raden. Deze tuinkussens zijn ongelooflijk zacht en bieden veel comfort. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een loungeset of tuinset nóg comfortabeler maken. Wie wilt dat nou niet?

Mocht je besloten hebben om naar nieuwe tuinkussens te gaan kijken, stuit je op een oerwoud van tuinkussens. Dit heeft simpelweg te maken met het ongelooflijk uitgebreide aanbod van tuinkussens. Daar doen wij dan ook vrolijk aan mee. In onze webshop kan je uit ruim 40 verschillende tuinkussens kiezen. Maar, waar dien je allemaal op te letten bij de aanschaf van deze tuinkussens? Wij hebben de drie belangrijkste punten hieronder uiteengezet.

De vorm

Een belangrijk onderdeel van een tuinkussen is uiteraard de vorm. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld tuinkussens in de vorm van de zitting van een stoel, in de vorm van een hoek voor op een hoekbank en in de vorm van een zitvlak voor op een stoel. Naar wat voor soort vorm gaat jouw voorkeur uit? Hierbij is voornamelijk de uiteindelijke functie van de kussen van belang. Heb je bijvoorbeeld een tuinkussen voor op je loungestoel nodig? Dan kan je het beste opteren voor een tuinkussen in de vorm van een stoel. Dit is een behoorlijk groot kussen, waarbij je een zacht zitvlak hebt en bovendien ook een zacht vlak waar je rug tegen aan zit. Heerlijk!

De kleur

Gaat je voorkeur uit naar grijs, groen, taupe, antraciet, blauw of grijs? Wij hebben al deze kleuren in ons assortiment beschikbaar. Bepaal de uitstraling van je tuinmeubilair met behulp van je tuinkussens. Ga je daarbij liever voor een neutrale- of felle kleur? Aan jou de keus.

Weersbestendig

In onze webshop heb je de mogelijkheid om te selecteren op ‘soort kussen’. Daarbij kan je opteren voor ‘All Weather’. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze kussens geschikt voor alle weerstypen. Mocht hier je voorkeur naar uit gaan, ben je ontzettend flexibel met de tuinkussens. Je kunt deze dan tenslotte ook in de regen gebruiken.