{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Bryan, 17 december 2019

We gaan nu echt bijna de feestdagen in

De feestdagen komen steeds dichterbij en de plannen voor deze dagen zijn waarschijnlijk al gemaakt. Veel mensen zijn met de kerstdagen bij familie en vrienden en hetzelfde geldt natuurlijk met de jaarwisseling. Tijdens deze dagen is AVH-Outdoor Tuinmeubelen gesloten en is het personeel ook kerst aan het vieren.

Vaak komt dan de hele familie langs. Maar waar ga je ze allemaal laten? Veel mensen zetten hun tuinmeubelen binnen voor extra zitplekken. Doekje erover en klaar. We hebben geluk dat het op het moment niet vriest anders kan er nog weleens iets kapot gaan. Wist je dat tuinmeubelen gemaakt van wicker niet goed tegen temperatuurwisselingen kunnen. Het wicker kan gaan barsten wanneer je het meubel uit de vrieskou haalt en deze binnen zet. Wicker is namelijk plastic en moet eerste even acclimatiseren voor je erop kunt gaan zitten. Zodra je de stoel een uur of twee binnen zet zonder erop te zitten gaat het goed!

Maar het vriest nu niet. Eigenlijk wel jammer, omdat kerst toch wel samengaat met sneeuw. Ik vermoed dat we dit jaar geen witte kerst zullen krijgen. Wat wellicht wel veel mensen zullen doen is met de feestdagen lekker buiten zitten. Vuurtafels, barbecue of heater erbij en je kunt echt lekker genieten. Een winterbarbecue is namelijk ook hartstikke gezellig en lekker! 

Winterbarbecue

Mocht jij je tuinmeubelen niet binnen zetten voor extra zitplaatsen of onder een overkapping hebben staan wil ik je toch op het hart drukken om een beschermhoes erover te plaatsen. Tijdens de jaarwisseling kan het vuurwerk namelijk op jouw set vallen, waardoor dit kan beschadigen en vies worden. Dit is natuurlijk hartstikke zonde!

Wist je dat wij hele goede beschermhoezen hebben voor veel verschillende meubelen? Deze zijn ook nog eens ademend waardoor er van schimmel geen sprake is!

Heb jij onze website al gezien? Ook op onze website is het te zien dat het bijna kerst is. Het sneeuwt en er hangt een mooie kerstbal aan de bovenkant van de website. Wij vinden het erg leuk! Wat vind jij ervan?