{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}
0
0

Door Matthijs, 30 september 2019

Zorg voor een goede bescherming van je parasol!

In de warme zomermaanden is een parasol in elke tuin wenselijk. De felle zon brengt namelijk de nodige Uv-straling met zich mee. Voor je huid en voor je gezondheid is die Uv-straling niet al te best. Daarom opteren veel mensen dan ook voor de aanschaf van een parasol.

Als je hedendaags een nieuwe parasol aan wilt schaffen, heb je de keus uit twee hoofdvarianten. Deze hoofdvarianten zijn een stokparasol en een zweefparasol. Een stokparasol is de parasol zoals je deze al lang kent; een stok met daarboven een parasoldoek. Een zweefparasol heeft een doek dat aan een soort van arm hangt. Hierdoor hoef je een zweefparasol niet op het midden van je terras te plaatsen. Nee, een zweefparasol kan je prima aan de zijkant van het terras te plaatsen. Vervolgens kan je de arm bewegen, zodat het terras alsnog perfect in de schaduw zit.

In de koude en natte wintermaanden gebruik je de parasol echter niet. Op die moment is het ontzettend belangrijk om je parasol goed te beschermen. Dat geldt met name voor het doek van de parasol. Een parasoldoek kan beschadigd raken door de natte en koude weersomstandigheden. Ook kan een parasoldoek door bijvoorbeeld regen en wind behoorlijk vies worden. We raden je daarom ook aan om een afdekhoes voor je parasol aan te schaffen.

De mogelijkheden

In ons assortiment kan je verschillende soorten afdekhoezen voor parasols vinden. Deze afdekhoezen zorgen, in de wintermaanden, voor een optimale bescherming van je parasol. Als je naar ons assortiment kijkt, zie je dat je voldoende keus hebt. De verschillende afdekhoezen zijn namelijk in verschillende afmetingen en vormen te krijgen. Elke parasol heeft tenslotte een ander formaat.

Ons advies is om een afdekhoes aan te schaffen die perfect om je parasol heen past. Op die manier kan je een optimale bescherming van je parasol verkrijgen. Bij het plaatsen van de afdekhoes is het wel zaak om het parasoldoek goed op te rollen. Daarmee voorkom je kreukels in het parasoldoek.

Wil jij ook een perfecte bescherming voor je parasol verkrijgen? Neem dan direct een kijkje in ons assortiment. Je bent bij ons namelijk verzekerd van kwalitatief hoogwaardige afdekhoezen, de laagste prijs garantie en gratis bezorging. Wat wens je nog meer? Sla direct je slag en geniet nadien van een schone en nette parasol.