{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Bij besteding boven de €2000,- krijgt u nu 10% extra korting

Zweefparasol of stokparasol?

  • Door Bryan
  • Friday 03 / 05 / 2019 0
Zweefparasol of stokparasol?

Zweefparasol of stokparasol?

De aanschaf van een parasol is, bekeken vanuit meerdere perspectieven, altijd een goede investering. Ja, een goede parasol kost een paar centen. Maar, dan heb je ook echt een goed, functioneel en prettig product in je tuin staan. Een parasol is eigenlijk onmisbaar in elke tuin. Het comfort wordt verhoogd, je wordt goed beschermd en je ligt niet in het zweet te baden. Wat wens je nog meer?

Als je op zoek naar een geschikte parasol bent, heb je de keus uit twee verschillende soorten parasols. Je kan opteren voor de authentieke stokparasol of kiezen voor de fraaie en handige zweefparasol. Naar welk soort parasol gaat jouw voorkeur uit? Wij hebben hieronder de twee verschillende soorten nader beschreven; we geven daarbij tevens aan in welke situaties de desbetreffende parasol uitkomst biedt.

Kenmerken van een zweefparasol

Een zweefparasol zweeft min of meer boven je terras. Dit komt doordat de voet van een zweefparasol niet in het midden geplaatst hoeft te worden. Je kan de voet aan de zijkant van het terras zaten, terwijl het doek dan precies boven het terras hangt. Met een zweefparasol ben je dus ongekend flexibel. Dat wordt nog eens versterkt doordat je een zwevende parasol om zijn as kan draaien. Ook kan je meerdere zweefparasols naar links of naar rechts kantelen; ook kan je een zweefparasol naar voren of naar achteren kantelen. Hierdoor heb je altijd de beschikking over een parasol die de juiste positie in kan nemen ten opzichte van de zon.

Een zweefparasol is met name geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een parasol die nooit in de weg staat. Bovendien is een zweefparasol ongekend flexibel, dankzij de verstelbare en kantelbare eigenschappen.

Kenmerken van een stokparasol

Een stokparasol is de parasol die we al decennia lang kennen. Dit is de simpele parasol; een stok in het midden en het doek over de stok heen. Het voordeel van een stokparasol is dat je flexibel bent; je kan tenslotte de stok gemakkelijk verplaatsen. Bovendien heb je de keus uit gigantisch veel verschillende stokparasols. Hierdoor is er voor elke tuin een geschikte stokparasol te vinden.

De stokparasol is dan ook met name geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een simpele, betrouwbare en prettige parasol voor in de tuin. Doordat de voet in het midden zit, heb je bovendien minder ruimte nodig dan bij een zweefparasol.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »