{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

De verschillende soorten tuintafels

  • Door Jasper
  • Friday 01 / 02 / 2019 0
De verschillende soorten tuintafels

Tuintafels hebben verschillende soorten en maten. Ben je benieuwd naar hoe je de meeste geschikte tuintafel voor jou kan vinden?

De verschillende soorten tuintafels

Het inrichten van een tuin is een bijzonder leuke klus. Het is een uitdaging om de verschillende aspecten op elkaar af te stemmen. Ga je bijvoorbeeld voor een strakke tuin? Of wil je je één voelen met de natuur en ga je daardoor voor een tuin met veel natuur? Aan jou de keus.

Feit is dat je tuinmeubelen ook een grote invloed hebben op de gehele uitstraling van je tuin. Als je kiest voor een natuurlijke tuin zouden bijvoorbeeld houten tuinmeubelen beter staan dan een tuintafel van graniet. Als je gaat voor een strakke tuin, zou een granieten tafel weer beter staan. Hiermee proberen we aan te geven dat het belangrijk is om alle aspecten binnen een tuin op elkaar af te stemmen. Op die manier kan je het mooiste resultaat behalen.

Ben je op zoek naar een tuintafel? Wil je je huidige tuintafel vervangen door een nieuw exemplaar? Of heb je een compleet nieuwe tuin en ben je op zoek naar geschikte tuintafels? Wij hebben een breed assortiment aan tuintafels. Maar, we informeren jou ook graag over de verschillende soorten tuintafels. Dat doen we aan de hand van de volgende drie criteria:

- Soort
- Afmetingen
- Materiaal

Soort

Ben je op zoek naar een tuintafel om ’s avonds aan te eten? Wil je een tuintafel om te relaxen? Of wil je juist een tuintafel die perfect in je natuurlijke tuin past? Voor elk soort wens bestaat er een geschikte tuintafel. Als je ’s avonds aan de tafel wilt eten, kan je het beste voor een dining tafel kiezen. Als je liever wilt relaxen, kies je voor een lounge tafel. Als je de natuurlijke uitstraling wilt hebben, ga je voor een boomstamtafel. In onze webshop kan je vele verschillende soorten tafels vinden. Vergelijk de verschillende soorten op je gemak en bepaal uiteindelijk welke soort in jouw tuin het beste zal passen.

Afmetingen

Heb je een huishouden van 2 personen of van 6 personen? Heb je regelmatig visite over de vloer die graag een hapje mee eten? Dergelijke vragen zijn van belang om de afmetingen van je tuintafel te bepalen. Uiteraard speelt ook het formaat van je terras hierbij een rol. Bepaal dus vooraf goed naar wat voor soort tafel je op zoek bent qua afmetingen.

Materiaal

Ga je voor een granieten, houten of kunststof tafel? Dit is een kleine greep uit het gigantische aanbod van verschillende materialen. Vergelijk de verschillende materialen goed met elkaar en maak dan uiteindelijk de juiste keuze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »