{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Terug

Black Friday Deals! Bij besteding boven de €2000,- krijgt u nu 10% extra korting

Kopen van een nieuwe tuintafel

  • Door Jasper
  • Monday 04 / 02 / 2019 0
Kopen van een nieuwe tuintafel

Ben je voornemens om een nieuwe tuintafel te gaan kopen? In dat geval is een voorbereiding belangrijk. Je komt namelijk tot de juiste keuze, nadat je de verschillende criteria op een rijtje hebt gezet. Met andere woorden: waar ga je de tuintafel voor gebruiken en wat voor soort tuin tafel wil je hebben?

Kopen van een nieuwe tuintafel

Over het algemeen begeven Nederlanders zich graag in de buitenlucht. Dat betekent dat we bij voorkeur dagelijks tijd in de tuin door brengen. Dat kan zowel het netjes maken van de tuin zijn als ook het relaxen in de tuin. Stel dat je een lange dag gewerkt hebt en ’s avonds thuis komt. Hoe fijn is het dan als je op dat moment nog even heerlijk in je tuin kan genieten?

Als je van je tuin wilt genieten, is het van belang dat de tuin naar je wens is. Met andere woorden: de indeling en uitstraling van de tuin moet naar wens zijn. Bij beide factoren spelen de tuinmeubelen een grote rol. Met name de tuintafel speelt een belangrijke rol in een tuin. Met een tuintafel kan je namelijk een bepaalde uitstraling aan je tuin geven, maar het is ook simpelweg een praktisch meubel. In dit artikel geven we jou informatie over het kopen van een tuintafel.

De voorbereiding

Ben je voornemens om een nieuwe tuintafel te gaan kopen? In dat geval is een voorbereiding belangrijk. Je komt namelijk tot de juiste keuze, nadat je de verschillende criteria op een rijtje hebt gezet. Met andere woorden: waar ga je de tuintafel voor gebruiken en wat voor soort tuintafel wil je hebben? Als je de tafel voornamelijk voor borrelen gaat gebruiken, kan een bartafel uitkomst bieden. Als je liever ’s avonds met veel mensen aan de tuintafel eet, kan je beter voor een (uitschuifbare) dining tafel kiezen. Bepaal dus vooraf goed wat je wilt, zodat je gericht kan zoeken.

Aandachtspunten

Bij het kopen van een tuintafel zijn er ook enkele aandachtspunten waar je goed op moet letten. Allereerst is het belangrijk dat de afmetingen van de tafel passen bij de afmetingen van je terras. Meet de afmetingen dus goed op, voordat je overgaat tot de aanschaf van een te grote of te kleine tafel. Daarnaast is het van belang om de tuintafel op de rest van je tuin af te stemmen. Heb je bijvoorbeeld een tuin met vele stenen tegels? Wellicht past een granieten of marmeren tafel dan perfect. Heb je een tuin vol met planten, bloemen en overige flora en fauna? Dan past een tafel van teakhout of hardhout wellicht beter; ook kan je dan opteren voor een boomstamtafel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »