Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Boomstamtafel met gepoedercoat RVS poten 50xH47 cm rond - bladdikte 6 cm

25% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Lekker kunnen genieten van een boek en een kopje thee, en die ook kunnen neerzetten? Dat kan het best met een mooie en robuuste tafel zoals deze boomstamtafel. Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van...

Lekker kunnen genieten van een boek en een kopje thee, en die ook kunnen neerzetten? Dat kan het best met een mooie en robuuste tafel zoals deze boomstamtafel.

Wij laten de tafels maken in het tropische Indonesië. Elke tafel is uniek omdat het een massief stuk boomstam is. Dit betekend dat het blad uit 1 geheel bestaat. Wij maken geen gebruik van 2 delen die verlijmd zijn. Dit zorgt er voor dat het super stevig is, maar ook een prachtige uitstraling geeft. Door het massieve blad, van maar liefst 6 cm oogt de tafel erg robuust. De tafels zijn gemaakt van Trembasi hout, dit is een snelgroeiende hardhout soort. Wij verkopen meerdere maten in boomstamtafels. Ze zijn zowel voor binnen en buiten geschikt.

Door de jaren heen zal de tafel nog mooier worden, dit komt omdat hout leeft. Hierdoor kunnen krimpscheurtjes ontstaan. De tafels zijn altijd uniek en heeft de contouren van de boom.

Wij adviseren de tafels te behandelen met de SUNS Shine Wood Protector met nanotechnologie. Je brengt een transparant middel op de tafel aan, hierdoor zal de tafel minder snel vergrijzen. Het is ook een extra bescherming tegen vlekjes. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EX97566627
SKU
EX97566627
EAN
0659424213444

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boomstamtafel met gepoedercoat RVS poten  50xH47 cm rond - bladdikte 6 cm
AVH-CollectieBoomstamtafel met gepoedercoat RVS poten 50xH47 cm rond - bladdikte 6 cm

Deliverytime

€199,00€149,00 Incl. btw