Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Boris bijzettafel 35x35xH46 cm teak

22% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Boris bijzettafel wordt gemonteerd geleverd. Hij is in Indonesië al gemonteerd waardoor deze bijzettafel zeer sterk is.  Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hout gecontroleerd wordt op de legale herk...

De Boris bijzettafel wordt gemonteerd geleverd. Hij is in Indonesië al gemonteerd waardoor deze bijzettafel zeer sterk is. 

Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hout gecontroleerd wordt op de legale herkomst voordat het Indonesië verlaat.

De meeste aanbieders gebruiken vaak  grade B of grade C teakhout. Grade B of C hout bevat veel spinthout, dat veel jonger en zwakker hout is. Dit kan je zien omdat in dat hout veel witte stukken te zien zijn. Vaak brengen andere aanbieders hierdoor een lak aan op het teakhout om dit te verbloemen. Ons teak is naturel en onbehandeld. Hierdoor kunt u goed zien dat er elke donker en kernhout gebruikt is. Dit hout bevat ook de meeste natuurlijke vetten en harsen. Ons teak gaat daardoor ook veel langer mee.

Het teakhout in onze producten zijn gemaakt van massieve planken uit één stuk. Dus ze zijn niet gelamineerd en bestaan niet uit samengestelde planken. Dit maakt onze producten sterk en zal hierdoor minder gaan werken.

De afmetingen zijn 35x35xH46 cm.

Productspecificaties

Artikelnummer
EXBO2859
SKU
EXBO2859
EAN
0659424236184

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Boris bijzettafel 35x35xH46 cm teak
AVH-CollectieBoris bijzettafel 35x35xH46 cm teak

Deliverytime

€127,50€99,00 Incl. btw