0
0

AVH-Collectie Ibiza xl stoel bank dining loungeset verstelbaar 6 delig antraciet

37% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Deze mooie loungeset staat fantastisch in elke tuin. Je kan liggen en zitten op de verstelbare stoelen. Ook kan je makkelijk kopjes koffie op de tafel met een mooie glasplaat op de bovenkant.  De Ibiza XL stoel-bank verstelbare loungeset is van onze eigen AVH-Outdoor. De loungeset is gemaakt van kunststof vlechtwerk. Het frame is gemaakt van alu...

Deze mooie loungeset staat fantastisch in elke tuin. Je kan liggen en zitten op de verstelbare stoelen. Ook kan je makkelijk kopjes koffie op de tafel met een mooie glasplaat op de bovenkant. 

De Ibiza XL stoel-bank verstelbare loungeset is van onze eigen AVH-Outdoor. De loungeset is gemaakt van kunststof vlechtwerk. Het frame is gemaakt van aluminium. Het frame is voorzien van een poedercoating. De kussens zijn extra dik en zijn gemaakt van polyester. De lounge stoelen en de buitenste twee zijden van de bank zijn voorzien van een gasveer waardoor de rugleuning traploos naar achteren is te verstellen. De Ibiza XL loungeset bestaat uit een verstelbare 3-zits loungebank van 194cm breed, 2 verstelbare stoelen, 2 voetenbanken en een hoge tafel + glasplaat.

Wij geven 2 jaar garantie op de Ibiza XL dining loungeset.

Ibiza XL serie

De Ibiza XL serie is van het merk AVH-Collectie. De Ibiza XL serie is gemaakt van kunststof vlechtwerk in de kleur antraciet. De frames zijn gemaakt van aluminium en hebben een poedercoating gehad.  De kussens zijn van polyester die afritsbaar en wasbaar zijn.

De Ibiza XL serie heeft een zeer goed zitcomfort. De kussens zijn extra dik gemaakt waardoor ze voldoende steun bieden. De rugkussens steken over de rugleuning heen waardoor u ook steun aan uw hoofd heeft. De rugleuning heeft wel een hoogte van 108cm!

De Ibiza XL serie bestaat uit verschillende elementen. De Ibiza Xl stoel-bank loungeset bestaat uit een 3-zitsbank met verstelbare rugleuningen, 2 verstelbare lounge stoelen, 2 voetenbanken en een lounge dining tafel van 140x80xH71 cm.

Onderhoud

De Ibiza loungeset heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de loungeset in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 

Levering

Wij leveren de loungeset bij u thuis in de tuin. De chauffeur zal de loungeset achter in uw tuin brengen in dozen. Als u wilt dat de chauffeur alles uitpakt, monteert en het afval weer afvoert kiest u voor de montagelevering. 

De Ibiza loungeset bestaat uit:
1 x 3-zitbank xl antraciet verstelbaar 
2 x Ibiza xl verstelbare lounge stoel 
2 x Ibiza xl voetenbank 42x42xH43 cm
1 x Ibiza xl hoge tafel met een glasplaat van 140x80xH70 cm

Wij geven 2 jaar garantie op de Ibiza loungeset.  

Productspecificaties

Artikelnummer
GOIB127259660
SKU
GOIB127259660
EAN
0659424239826
Merk
AVH-outdoor

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Ibiza xl stoel bank dining loungeset verstelbaar 6 delig antraciet
AVH-CollectieIbiza xl stoel bank dining loungeset verstelbaar 6 delig antraciet

Deliverytime

€2.999,00€1.899,00 Incl. btw