Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Krista dining tuintafel 300x100xH77,5 cm - poten 12 cm teak

13% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
De Krista dining tuintafel teakhout De Krista diningtafel is gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Dit Indonesische teakhout is ‘V-legal’ gekwalificeerd. Dat houdt in dat het legaal gekapt hout is en er zelfs bomen worden teruggepland voor het hout dat wordt weggenomen. Daardoor hebben we niet alleen de beste kwaliteit teak, maar zijn we oo...

De Krista dining tuintafel teakhout

De Krista diningtafel is gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Dit Indonesische teakhout is ‘V-legal’ gekwalificeerd. Dat houdt in dat het legaal gekapt hout is en er zelfs bomen worden teruggepland voor het hout dat wordt weggenomen. Daardoor hebben we niet alleen de beste kwaliteit teak, maar zijn we ook nog eens milieuverantwoord bezig. De kwaliteit teak die wij verkopen is de hoogste kwaliteit die er op de markt te krijgen is. Dit noemen we ‘Grade-A’. Grade-A heeft eigenlijk een aantal belangrijke kenmerken. Allereerst is moet je weten dat Grade-A hout afkomstig is van oudere bomen. Deze bomen hebben door de jaren meer hars aangemaakt, waardoor het hout vet en hard is. De producten die wij verkopen, zijn massief en worden uit het middelste van de boom gehaald. Dat noemen we kernhout. Zo heb je dus altijd het sterkste en hardste hout. Dat zorgt er voor dat het bijzonder geschikt is om buiten te blijven staan. Wel is het zo dat teak altijd op natuurlijke wijze zal vergrijzen. Er zijn mogelijkheden om dat tegen te gaan, zie daarvoor het kopje onderhoud.  De Krista tafel heeft een lengte van 300 cm en biedt daarmee voldoende ruimte voor acht personen. Wordt het echter nog iets drukker, kun je ook altijd nog twee mensen aan het hoofd van de tafel plaatsen.

De Krista 300x100xH77,5 cm tafel heeft 12x12 massieve teakpoten. 

Onderhoud

De Krista tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om de tuinset in de winter af te dekken met een hoes van Aerocover. Deze hoezen zijn ademend en laten condensvorming door. 
Het teakhout zal gaan vergrijzen door de zon. Als u dit wilt tegengaan adviseren wij om de set te behandelen met teak protector. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXKR2892
SKU
EXKR2892
EAN
0659424238010

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Krista dining tuintafel 300x100xH77,5 cm - poten 12 cm teak
AVH-CollectieKrista dining tuintafel 300x100xH77,5 cm - poten 12 cm teak

Deliverytime

€1.499,00€1.299,00 Incl. btw