Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Kussenbox opbergbox XL teak 185x100xH85 cm

20% sale
Productomschrijving
Opgeruimd staat netjes...... Een opgeruimde tuin geeft rust in je hoofd. Om dus optimaal tot rust te komen is het heel erg belangrijk dat je tuin netjes is. Dat klinkt makkelijker dan het is, want waar laat je dan je spullen. Het zijn vaak spullen die je regelmatig nodig hebt en ze daarom in de buurt wil houden. Maar als het even kan, wel graag net...

Opgeruimd staat netjes......
Een opgeruimde tuin geeft rust in je hoofd. Om dus optimaal tot rust te komen is het heel erg belangrijk dat je tuin netjes is. Dat klinkt makkelijker dan het is, want waar laat je dan je spullen. Het zijn vaak spullen die je regelmatig nodig hebt en ze daarom in de buurt wil houden. Maar als het even kan, wel graag netjes opgeborgen, zodat je niet continu in de rotzooi zit. De XL Opbergbox van AVH-Outdoor Tuinmeubelen, biedt de ideale oplossing voor dat probleem. 

Voor de volledigheid is het misschien handig als we vaststellen of we het hier nu hebben over een kussenbox of een opbergbox. Daar kunnen we simpel over zijn; dat maakt namelijk geen enkel verschil. 

De Kwaliteit

Deze mooie XL Opbergbox is van de beste kwaliteit teak. Er is namelijk nogal veel verschil in de soorten teak die op de markt verkrijgbaar zijn. Het teak dat wij verkopen is gekwalificeerd als ''Grate-A'', dat houdt in dat het de beste teaksoort betreft. Deze teaksoort onderscheidt zich door middel van het feit dat het kernhout is en bovendien massief is. De producten die wij verkopen, komen uit het binnenste van oudere bomen. Hierdoor bevat het hout veel hars en vetten en is het hout, dat gebruikt wordt, het hardste gedeelte van de boom.  Hierdoor heb je dus het beste en hardste hout, dat zeer duurzaam is. 
Belangrijk om te vermelden is dat al ons hout een V-legal certificaat bevat. Dat wil zeggen dat het legaal gekapt hout is en dat er dus voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt teruggeplant. 

Een eigenschap van teak is dat het op een mooie natuurlijke wijze zal vergrijzen. Voor veel klanten is dit een reden om teak aan te schaffen, maar als je liever hebt dat het de originele kleur blijft zijn daar ook mogelijkheden voor. Hiervoor kun je het AVH-Onderhoudsboek gebruiken. 

Het gebruik

De opbergbox is niet waterdicht. Dat betekent dus dat je er alleen spullen in kunt opbergen die vochtbestendig zijn. Wil je deze opbergbox als kussenbox gebruiken, dan is dat alleen mogelijk als deze bijvoorbeeld onder je overkapping staat. In de opbergbox bevindt zich een katoenen zak, hierdoor zijn de spullen die je opbergt beter beschermd. 

De opbergbox wordt gratis bij je thuis geleverd in de verpakking. Wel is de opbergbox een bouwpakket. Als je wilt dat de chauffeur de box in elkaar zet kies je voor de montagelevering. 

Productspecificaties

Artikelnummer
EXKU3044
SKU
EXKU3044
EAN
0659424246879

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Kussenbox opbergbox XL teak 185x100xH85 cm
AVH-CollectieKussenbox opbergbox XL teak 185x100xH85 cm

Deliverytime

€1.499,00€1.199,00 Incl. btw