0
0

AVH-Collectie Miami lounge-diningtafel 140x85xH47-71 cm in hoogte verstelbaar wit grijs

16% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Uniek in de collectie van AVH. De Miami verstelbare tafel is een echte eye catcher in je tuin. Door het gepatenteerde systeem is het mogelijk om de tafel in elke hoogte te plaatsen. Met het voetpedaal actieveer je de gasveer waarmee het onderstel langs twee tandwielen lopen. Het blad blijft hierdoor zeer stabiel waardoor je je drankjes kan laten ...

Uniek in de collectie van AVH. De Miami verstelbare tafel is een echte eye catcher in je tuin. 
Door het gepatenteerde systeem is het mogelijk om de tafel in elke hoogte te plaatsen. 
Met het voetpedaal actieveer je de gasveer waarmee het onderstel langs twee tandwielen lopen. Het blad blijft hierdoor zeer stabiel waardoor je je drankjes kan laten staan, terwijl je de hoogte van de tafel versteld. 

Het tafelblad is gemaakt van spraystone. Dit is als basis een glasplaat met een top van gemalen graniet. Hierdoor is het blad niet kras gevoelig en geeft het de Miami tafel een moderne uitstraling. 

De Miami tafel heeft een aluminium frame met een kunststof vlechtwerkdraad. Hij is leverbaar in twee kleuren. Ook zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. 

De bediening van de tafel is heel eenvoudig. Als je met je voet het pedaal indrukt zal de tafel omhoog gaan. Als je het pedaal indrukt en het blad naar beneden duwt, gaat hij weer omlaag. 

De afmeting van de Miami tafel is: 140x85cm. De hoogte kan variëren van 45 tm 71 cm. 

Wij geven 2 jaar garantie op de Miami tafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
AL02082
SKU
AL02082
EAN
0659424202745
Lengte
140 cm

Reviews

4.7 / 5Based on 6 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Betty Fase op 13 Juli 2021
  Dit is geweldig! De hoge stand met eten en koffiedrinken ed met de lage stand. Voordeel in onze tuin is, met de tafel in lage stand, je een heel goed uitzicht hebt op de tuin, ideaal en gemakkelijk in gebruik. Nadeel is dat er...
  Dit is geweldig! De hoge stand met eten en koffiedrinken ed met de lage stand. Voordeel in onze tuin is, met de tafel in lage stand, je een heel goed uitzicht hebt op de tuin, ideaal en gemakkelijk in gebruik. Nadeel is dat er na regen veel water op het blad blijft liggen. Toch kan ik hem iedereen aanraden!
 • 5 / 5
  Gepost door: Geraldine op 7 Mei 2021
  Precies de tafel waar ik naar op zoek was. Ik kan nu heerlijk buiten aan de tafel eten. Maar willen we even relaxen of borrelen, dan druk je op het pedaal om de tafel op de gewenst stand omlaag te zetten en kan het loungen beg...
  Precies de tafel waar ik naar op zoek was. Ik kan nu heerlijk buiten aan de tafel eten. Maar willen we even relaxen of borrelen, dan druk je op het pedaal om de tafel op de gewenst stand omlaag te zetten en kan het loungen beginnen. Ideale tafel van goede kwaliteit.
 • 4 / 5
  Gepost door: A lont op 13 Oktober 2020
  Mooie tafel, makkelijk omhoog te zetten op de gewenste hoogte om eraan te gaan eten. Daarna weer in de loungestand naar beneden. Veel plezier van
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Miami lounge-diningtafel 140x85xH47-71 cm in hoogte verstelbaar wit grijs
AVH-CollectieMiami lounge-diningtafel 140x85xH47-71 cm in hoogte verstelbaar wit grijs

Deliverytime

€699,00€585,00 Incl. btw