Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Miami lounge-diningtafel 160x90xH47-71 cm in hoogte verstelbaar grijs

15% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Uniek in de collectie van AVH. De Miami verstelbare tafel is een echte eye catcher in je tuin. Door het gepatenteerde systeem is het mogelijk om de tafel in elke hoogte te plaatsen. Met het voetpedaal actieveer je de gasveer waarmee het onderstel langs twee tandwielen lopen. Het blad blijft hierdoor zeer stabiel waardoor je je drankjes kan laten ...

Uniek in de collectie van AVH. De Miami verstelbare tafel is een echte eye catcher in je tuin. 
Door het gepatenteerde systeem is het mogelijk om de tafel in elke hoogte te plaatsen. 
Met het voetpedaal actieveer je de gasveer waarmee het onderstel langs twee tandwielen lopen. Het blad blijft hierdoor zeer stabiel waardoor je je drankjes kan laten staan, terwijl je de hoogte van de tafel versteld. 

Het tafelblad is gemaakt van spraystone. Dit is als basis een glasplaat met een top van gemalen graniet. Hierdoor is het blad niet kras gevoelig en geeft het de Miami tafel een moderne uitstraling. 

De Miami tafel heeft een aluminium frame met een kunststof vlechtwerkdraad. Hij is leverbaar in twee kleuren. Ook zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. 

De bediening van de tafel is heel eenvoudig. Als je met je voet het pedaal indrukt zal de tafel omhoog gaan. Als je het pedaal indrukt en het blad naar beneden duwt, gaat hij weer omlaag. 

De afmeting van de Miami tafel is: 160x90cm. De hoogte kan variëren van 47 tm 73 cm. 

Wij geven 2 jaar garantie op de Miami tafel. 

Productspecificaties

Artikelnummer
ALMI17449-grijs
SKU
ALMI17449-grijs
EAN
0659424194897
Lengte
160 cm

Reviews

4.3 / 5Based on 4 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: BasketbalFans op 1 Augustus 2022
  Mooie en vooral handige tafel die vooral voor een klein persoon goed af te stellen is, tafel naar beneden gaat wel wat zwaar. Wat zoal eerder gezegd is hebben personen met wat langere benen wat minder ruimte onder de tafel. Na...
  Mooie en vooral handige tafel die vooral voor een klein persoon goed af te stellen is, tafel naar beneden gaat wel wat zwaar. Wat zoal eerder gezegd is hebben personen met wat langere benen wat minder ruimte onder de tafel. Na contact gehad te hebben over de grijze kleur, deze valt echter toch iets te licht uit bij onze grijze stoelen maar dat heeft ook wel iets, We hebben daarom geen 5 sterren gegeven.
 • 5 / 5
  Gepost door: Robert van den Heuvel op 17 Juni 2022
  Zeer fraaie en veelzijdige tafel. Hebben er zeer veel plezier van.
 • 4 / 5
  Gepost door: Karin op 9 Juli 2021
  Een zeer mooie tafel en door zijn veelzijdigheid geweldig in te zetten voor etentjes/BBQ of een avondje borrelen. Of wanneer de avonden het toe laten in een handomdraai van etentje naar borrelen :-).
  Wat wij als een minpunt e...
  Een zeer mooie tafel en door zijn veelzijdigheid geweldig in te zetten voor etentjes/BBQ of een avondje borrelen. Of wanneer de avonden het toe laten in een handomdraai van etentje naar borrelen :-).
  Wat wij als een minpunt ervaren is de grote van de poot. Doordat de poot behoorlijk groot is en de uitsteek van het blad aan de lange zijde dus minder is, kun je bij "het aan de tafel zitten" de benen niet (goed) kwijt. Wij zitten dan aan het uitsterste einde van de lange zijde, zodat je de dan de benen schuin voorbij de poot kwijt kunt. Voor ons maakt de veelzijdigheid van de tafel dit minpunt verwaarloosbaar.
  Ook reageert de tafel niet altijd goed op het voetpedaal, maar het heeft nog nooit tot omvallende glazen of andere vallende items gezorgd.
  Desondanks een sterretje minder vanwege deze 2 punten.
  De hulp van AVH (telefonisch) was top. We waren bang dat de kleur verkeerd zou uitvallen, en zij wezen ons op het gratis retourneren, dus voor thuis checken geen probleem :-)
Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Miami lounge-diningtafel 160x90xH47-71 cm in hoogte verstelbaar grijs
AVH-CollectieMiami lounge-diningtafel 160x90xH47-71 cm in hoogte verstelbaar grijs

Deliverytime

€809,00€685,00 Incl. btw