Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Mitzi bijzettafel 50x50xH40 cm teak

12% sale

Wij helpen je!

Beantwoord een paar simpele vragen en ontdek of dit jouw perfecte match is.

Productomschrijving
Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hout gecontroleerd wordt op de legale herkomst voordat het Indonesië verlaat. De meeste aanbieders gebruiken vaak  grade B of grade C teakhout. Grade B of C hout beva...

Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hout gecontroleerd wordt op de legale herkomst voordat het Indonesië verlaat.

De meeste aanbieders gebruiken vaak  grade B of grade C teakhout. Grade B of C hout bevat veel spinthout, dat veel jonger en zwakker hout is. Dit kan je zien omdat in dat hout veel witte stukken te zien zijn. Vaak brengen andere aanbieders hierdoor een lak aan op het teakhout om dit te verbloemen. Ons teak is naturel en onbehandeld. Hierdoor kunt u goed zien dat er elke donker en kernhout gebruikt is. Dit hout bevat ook de meeste natuurlijke vetten en harsen. Ons teak gaat daardoor ook veel langer mee.

Het teakhout in onze producten zijn gemaakt van massieve planken uit één stuk. Dus ze zijn niet gelamineerd en bestaan niet uit samengestelde planken. Dit maakt onze producten sterk en zal hierdoor minder gaan werken.

Productspecificaties

Artikelnummer
EX105542796
SKU
EX105542796
EAN
06594242187391

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Mitzi bijzettafel 50x50xH40 cm teak
AVH-CollectieMitzi bijzettafel 50x50xH40 cm teak

Deliverytime

€119,00€105,00 Incl. btw