Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

AVH-Collectie Pablo tuinbank 158x74xH92 cm teak

14% sale
Productomschrijving
De Pablo tuinbank is gemaakt van Indonesisch teakhout. De rugleuning van de bank staat iets schuiner naar achteren geplaatst wat meer comfort creëert.  De teakbanken zijn van onze eigen productie uit Indonesië. Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft...

De Pablo tuinbank is gemaakt van Indonesisch teakhout. De rugleuning van de bank staat iets schuiner naar achteren geplaatst wat meer comfort creëert. 

De teakbanken zijn van onze eigen productie uit Indonesië.

Wij gebruiken enkel kernhout van de boom. Dit zijn de hardste en oudste delen van de boom. Dit hout heeft de gradatie grade A en heeft het V-Legal keurmerk. Dit houdt in dat al het hout gecontroleerd wordt op de legale herkomst voordat het Indonesië verlaat.

De meeste aanbieders gebruiken vaak  grade B of grade C teakhout. Grade B of C hout bevat veel spinthout, dat veel jonger en zwakker hout is. Dit kan je zien omdat in dat hout veel witte stukken te zien zijn. Vaak brengen andere aanbieders hierdoor een lak aan op het teakhout om dit te verbloemen. Ons teak is naturel en onbehandeld. Hierdoor kunt u goed zien dat er elke donker en kernhout gebruikt is. Dit hout bevat ook de meeste natuurlijke vetten en harsen. Ons teak gaat daardoor ook veel langer mee.

Het teakhout in onze teakbanken zijn gemaakt van massieve planken uit één stuk. Dus de banken zijn niet gelamineerd en bestaan niet uit samengestelde planken. Dit maakt onze banken sterk en zal hierdoor minder gaan werken.

De teakbank wordt in zijn geheel thuis geleverd. Hij is in Indonesië al in elkaar gezet doormiddel van verlijmen en pen-en-gat verbindingen. De meeste banken zijn vaak bouwpakketten die in elkaar geschroefd moeten worden. De punten waarop de banken geschroefd zijn zullen altijd zwakke punten blijven. Omdat onze teakbank al uit één geheel bestaat zal hij langer meegaan.

Productspecificaties

Artikelnummer
EX105543446
SKU
EX105543446
EAN
0659424218753
Merk
AVH-Outdoor

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken

AVH-Collectie Pablo tuinbank 158x74xH92 cm teak
AVH-CollectiePablo tuinbank 158x74xH92 cm teak

Deliverytime

€699,00€599,00 Incl. btw